Ανάδυση… υποβρυχίου

Ανάδυση... υποβρυχίου

Πολύ καλημέρα σας. Χαιρετώ όλους τους φίλους και φίλες του site και της στήλης. Αρκετά καλά κινηθήκαμε την τελευταία εβδομάδα, θεωρώ ως highlight την τελευταία πρόταση που έδωσα για το Tipster’s League και επιβεβαιώθηκε στο 92ο λεπτό! Έτσι δόθηκε συνέχεια στα ταμεία της στήλης και ανέβηκε κι άλλο το ηθικό ενόψει της συνέχειας.

Βραδιά Europa απόψε με την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων και θα ασχοληθώ μόνο με δύο αγώνες. Αρχή στο Καραμπάχ – Βιγιαρεάλ.

Η Καραμπάχ στην πρεμιέρα έχασε εκτός έδρας από την Μακάμπι με 1-0. Μέτριο παιχνίδι από άποψη φάσεων, απλά η αντίπαλος της ήταν εύστοχη σε μια από τις τελικές της. Έχει χάσει κάτι από την δυναμική των προηγούμενων ετών. Δεν δέχεται εύκολα γκολ, αλλά σκοράρει επίσης με το σταγονόμετρο. Από την άλλη το κίτρινο υποβρύχιο την πρώτη αγωνιστική τα χρειάστηκε απέναντι στην μαχητική Σίβασπορ για να επιβληθεί με το εντυπωσιακό 5-3! Κλασική Βιγιαρεάλ μπορώ να πω, φτιάχνει ευκαιρίες για γκολ με το  τσουβάλι, σκοράρει στις μισές αλλά δέχεται άλλες τόσες. Ξεκάθαρο φαβορί εδώ η φιλοξενούμενη, δεν πάω σε σημείο αλλά στα γκολ τους, στο over 1,5 συγκεκριμένα  για μεγαλύτερη ασφάλεια, για το “κίτρινο υποβρύχιο”.

Το άλλο ματς που θα μου κέντρισε το ενδιαφέρον είναι το Γρανάδα – ΠΑΟΚ. Ενθουσιασμός, ζωντάνια και φοβερή ρέντα έχουν φέρει χαμόγελα και αισιοδοξία στους γηπεδούχους. Στο πρωτάθλημα με εξαιρετική άμυνα και με σχεδόν ίδιο τρόπο, νίκη 1-0, βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία και παλεύει τον κάθε αγώνα με πάθος. Απόρροια της νοοτροπίας της η νίκη με ανατροπή στην πρεμιέρα των ομίλων εκτός έδρας απέναντι στην Αϊντχόφεν! Τέτοια ένταση και πίστη στης δυνατότητές της.

Ο ΠΑΟΚ  ήρθε ισόπαλος εντός με την Ομόνοια με 1-1 σκορ. Δέχτηκε δύο φάσεις και στη συνέχεια κυριάρχησε στον αγώνα, αλλά δίχως να κερδίσει κάτι άλλο.  Εκτιμώ ότι ο αγώνας θα κινηθεί σε χαμηλό ρυθμό, δίνω περισσότερες πιθανότητες στην Γρανάδα αλλά επειδή μπάλα είναι και ποτέ δεν ξέρεις θα πάω με τη διπλή ευκαιρία των γηπεδούχων και τα λίγα γκολ.

Καλή σας συνέχεια.


Ανάδυση... υποβρυχίου Μονό Ανάδυση... υποβρυχίου Ανάδυση... υποβρυχίου

19:55 Καραμπάχ – Βιγιαρεάλ: Βιγιαρεάλ οver 1,5 (1.72)


Ανάδυση... υποβρυχίου Combo  Ανάδυση... υποβρυχίου Ανάδυση... υποβρυχίου

22:00 Γρανάδα – ΠΑΟΚ: 1X & under 2,5 (2.20)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις