Οι «μάχες» ΑΕΚ και ΠΑΟΚ συνεχίζονται αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Οι «μάχες» ΑΕΚ και ΠΑΟΚ συνεχίζονται αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Το UEFA Europa League συνεχίζεται με τις αναμετρήσεις της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, καθώς και με 10 ακόμα παιχνίδια στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων, που θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV την Πέμπτη 29/10.

Η δράση θα ξεκινήσει στα κανάλια COSMOTE SPORT πριν από την εκκίνηση των αναμετρήσεων, μέσα από το «UEFA Europa League Show» (Πέμπτη 29/10, COSMOTE SPORT 1HD & YouTube, 18.00) με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα προβληθούν συνεντεύξεις και βίντεο αφιερωμένα στις αναμετρήσεις της ημέρας, με επίκεντρο αυτές των ελληνικών ομάδων. Λίγο πριν η ΑΕΚ υποδεχτεί τη Λέστερ, σε ζωντανή σύνδεση με το ΟΑΚΑ, ο Κώστας  Ψάρρας που θα βρίσκεται εκεί, θα ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις και το κλίμα στον πάγκο της «Ένωσης». Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19.55 και θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 3HD σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου, ενώ οι Πάνος Μάλαμας, Έλενα Παπαδοπούλου και Αλέξανδρος Σωτηρόπουλος θα βρίσκονται στο ρεπορτάζ. Αφού ολοκληρωθεί ο αγώνας, θα ακολουθήσει το postgame από τον αγωνιστικό χώρο με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Άλλος προορισμός της Πέμπτης 29/10 είναι το COSMOTE SPORT 2HD, όπου στις 21.00, θα ξεκινήσει pregame με τους Στέφανο Αβραμίδη και Τόλη Χριστοφοράκη, αφιερωμένο στο ματς Γρανάδα-ΠΑΟΚ (22.00). Οι τηλεθεατές θα μεταφερθούν στην Ισπανία πριν από τη συνάντηση των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, μέσα από ζωντανές συνδέσεις που θα πραγματοποιηθούν με τους απεσταλμένους της COSMOTE TV, Αντρέα Παλομπαρίνι και Μιχάλη Μελισσίδη για τις τελευταίες εξελίξεις και τις ενδεκάδες που θα παρατάξουν οι δύο προπονητές. Το pregame θα είναι διαθέσιμο και μέσα από το επίσημο κανάλι της COSMOTE TV στο Youtube.

Με τη λήξη του αγώνα, το «UEFA Europa League Show» θα επιστρέψει και σε ζωντανή σύνδεση με την Ισπανία θα προβάλει τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Στο πρόγραμμα της εκπομπής περιλαμβάνεται, επίσης, η ψηφιακή ανάλυση των σημαντικότερων φάσεων και πλήρες ρεπορτάζ από όλες τις αναμετρήσεις της ημέρας.

Τέλος, η εκπομπή «Λεπτό προς λεπτό» (19.55, 22.00, COSMOTE SPORT 1HD) με τους Πέτρο Δριτσάκο και Τόλη Χριστοφοράκη, θα βρίσκεται επίσης στη διάθεση των τηλεθεατών, ενημερώνοντας ζωντανά για τις εξελίξεις όλων των ματς της 2ης ημέρας της φάσης των ομίλων.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις