Σφύρα… παλικάρι μου!

Σφύρα... παλικάρι μου!

Καλησπέρα σε όλους, χθες τα φάουλ πλήρωσαν εύκολα καθώς καταλογίστηκαν 27 συνολικά. Ωστόσο, περίμενα κάτι καλύτερο στη στήλη μου καθώς οι Γερμανοί της Μπάγερν δεν μπήκαν όπως έπρεπε και λίγο έλειψε να τους κάνει τη ζημιά η Λοκομοτίβ Μόσχας, όπως και ο Ράμος δεν έβαλε κάποιο γκολ στο ματς της Ρεάλ.

Συνεχίζουμε και σήμερα θα ασχοληθώ με ένα μόνο ματς. Αυτό στην Αγγλία ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Λειψία. Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν νικηφόρα στον θεσμό και συγκατοικούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Όμως είναι ακόμα νωρίς και ίσως τα μεταξύ τους ματς θα είναι και αυτά που θα κρίνουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το όριο των φάουλ χαμηλό (23,5), ο Σλοβάκος διαιτητής Mατέι Γιουγκ αρκετά βολικός, καθώς σφυρίζει αρκετά φάουλ και θα πάμε με το over. Οι δύο ομάδες παραχωρούν αρκετά εύκολα φάουλ και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα απολύτως. Μικρή η τιμή ωστόσο το πιστεύω πολύ.

Καλή τύχη σε όλους.


Σφύρα... παλικάρι μου! Μονό (Tipsters League) Σφύρα... παλικάρι μου! Σφύρα... παλικάρι μου!

22:00 Mάντσεστερ Γ. – Λειψία: Over 23,5 συνολικά φάουλ (1.75)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις