ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Πέναλτι και... γκολ στα αστέρια

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Πέναλτι και... γκολ στα αστέρια

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

προγνωστικά

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά στοιχήματος

Έχει πολύ ζουμί η Championship

προγνωστικά βόλεϊ

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά στοιχήματος

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Πέναλτι και… γκολ στα αστέρια

Πέναλτι και... γκολ στα αστέρια

Καλημέρα σε όλους! Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Ίσα βάρκα, ίσα νερά στη χθεσινή μας στήλη καθώς μπορεί να μη μας έκανε το χατήρι η Γουόλσολ να σκοράρει και να μας δώσει το 2.40 του combo, αλλά το βασικό σημείο για το TL μας δικαίωσε, καθώς η Ατλέτικο πέτυχε το 3ο της τέρμα στο 85ο λεπτό και μας πλήρωσε σε απόδοση κοντά στον διπλασιασμό. 

Σήμερα επέλεξα να ασχοληθώ με δύο αναμετρήσεις από το Champions League, με το μενού να περιλαμβάνει γκολ, αλλά και πέναλτι… 

Μάχη για την 3η θέση 

Η Φερεντσβάρος υποδέχεται την Ντινάμο Κιέβου στην “Γκρουπάμα Αρένα” στον αγώνα που λογικά θα κρίνει εν πολλοίς ποια εκ των δύο ομάδων θα πάρει προβάδισμα για την κατάληψη της 3ης θέσης του ομίλου, πίσω από Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους. 

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να προβάλλουν την παραμικρή αντίσταση στο “Καμπ Νου” απέναντι στους “μπλαουγκράνα”, με αποτέλεσμα να ηττηθούν με το βαρύ 5-1. Απόψε θέλουν απαραίτητα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Ουκρανούς, ώστε να έχουν βάσιμες ελπίδες συνέχειας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η ομάδα του Σεργκέι Ρεμπρόφ έχει ταλέντο επιθετικά, αλλά για να σταθεί αξιοπρεπώς στο επίπεδο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, θα πρέπει να βελτιώσει την αμυντική της λειτουργία, η οποία πάντως στις εγχώριες διοργανώσεις δείχνει να λειτουργεί ικανοποιητικά.  

Η Ντινάμο που είναι αήττητη στο ουκρανικό πρωτάθλημα, ηττήθηκε με 2-0 εντός έδρας από τη Γιουβέντους, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής την περασμένη εβδομάδα. Είχε τις ευκαιρίες της να ισοφαρίσει, αλλά η αστοχία των επιθετικών και η κλάση της Γιουβέντους έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των φιλοξενουμένων. Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, ως γνωστόν, παρατάσσει με επιθετικές βλέψεις την ομάδα του, η οποία απόψε θα πρέπει να εκμεταλλευτεί τον επιθετικό πλουραλισμό που έχει επιδείξει στο πρωτάθλημα, ώστε να πάρει βαθμό ή βαθμούς στην Ουγγαρία.

Περιμένω αναγνωριστικό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς κάποια από τις δύο ομάδες να ρισκάρει υπερβολικά από νωρίς. Ποντάρω στην επίτευξη τουλάχιστον 2 τερμάτων στην επανάληψη, θεωρώντας ότι οι εστίες δε θα μείνουν απαραβίαστες μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.  

Ένας Άγγλος στο ντέρμπι πρωτιάς 

Οι ομάδες που θριάμβευσαν στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου συγκρούονται απόψε στο “Γιαν Μπρέιντελ Στάντιον”, με την Μπριζ να υποδέχεται τη Λάτσιο σε μία αμφίρροπη αναμέτρηση που διεξάγεται υπό τα απόνερα του κορονοϊού.  

Η επιδημία χτύπησε και τους “λατσιάλι”, με τον Σιμόνε Ιντζάγκι να δηλώνει πως πήρε στην αποστολή μόλις 16 παίκτες. Από την τελευταία προπόνηση απουσίαζαν αρκετοί παίκτες, ανάμεσά του μάλιστα οι Ιμόμπιλε και Λουίς Αλμπέρτο. Η κατάσταση αυτή δυσκολεύει τα σχέδια της Λάτσιο πάνω που η ομάδα είχε αρχίσει να βρίσκει πατήματα, με δύο διαδοχικές νίκες σε Ευρώπη και πρωτάθλημα. Η Μπριζ μετά τη μεγάλη νίκη στη Ρωσία επί της Ζενίτ, προσγειώθηκε ανώμαλα χάνοντας με 2-1 για το πρωτάθλημα από τη Λέουβεν δείχνοντας ότι θέλει πολλή δουλειά ακόμη για να καταφέρει επιτυχώς να κρατήσει δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη. 

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα ασχοληθώ με τον ρέφερι, που είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος Άγγλος, Άντονι Τέιλορ. Μέγας “πεναλτάκιας”, καθώς φέτος έχει δώσει ήδη 6 πέναλτι σε 5 αγώνες της Premier League, ενώ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχει υποδείξει την άσπρη βούλα 6 φορές σε 10 συνολικά αναμετρήσεις την τελευταία διετία, που έχει μπει για τα καλά στην ποδοσφαιρική ζωή το VAR. Ποντάρω στον καταλογισμό της εσχάτης των ποινών που σχεδόν τριπλασιάζει. 


Πέναλτι και... γκολ στα αστέρια Μονό Πέναλτι και... γκολ στα αστέρια Πέναλτι και... γκολ στα αστέρια

22:00 ΦερεντσβάροςΝτινάμο Κιέβου: Over 1,5 στο 2ο ημίχ. (2.25) 


Πέναλτι και... γκολ στα αστέρια Μονό Πέναλτι και... γκολ στα αστέρια Πέναλτι και... γκολ στα αστέρια

22:00 Μπριζ – Λάτσιο: Καταλογισμός πέναλτι (2.80) 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις