Ισοπαλία με φόντο τον Γκαουντί

Ισοπαλία με φόντο τον Γκαουντί

Καλημέρα λαέ του koubanezos.gr!

Δε θα μπορούσαμε να μένουμε αμέτοχοι από την ευρωπαϊκή αυτή εβδομάδα, αφού σκοπός μας είναι ο εντοπισμός ευκαιριών, που η αλήθεια είναι έτσι όπως είναι δομημένο το εφετινό καλεντάρι, δύσκολα θα βρεθούν. Συνεχή ματς, καθημερινότητα πια το Κυριακή -Τετάρτη για πολλές ομάδες και όσο μεγάλα κι αν είναι τα ρόστερ, στην εξίσωση παιχνιδιών και επιλογών μπαίνουν τραυματισμοί, τιμωρίες και σαφώς ο κορωνοϊός. Όλα αυτά είναι στοιχεία που θα επηρεάσουν και την σημερινή μας επιλογή.

Σε ευρωπαϊκά λημέρια θα κινηθούμε, στην δοκιμασμένη Ιταλία θα μεταβούμε και συγκεκριμένα στο Τορίνο για το μεγάλο ματς της βραδιάς. ΟΚ, δεν ανακαλύπτουμε την Αμερική, αλλά ένα στίγμα, μια γραμμή θα τη δώσουμε.

Γιουβέντους – Μπαρτσελόνα

Το πιο μεγάλο ματς της βραδιάς, η μεγάλη κόντρα δύο κορυφαίων ποδοσφαιριστών που δεν θα δούμε και ένα σημείο υποτιμημένο. Η Γιουβέντους συγκρούεται ακόμα μια φορά με την Μπαρτσελόνα με μια κόντρα που κρατά από το 1986. Σαφώς και δεν θα μπλέξουμε με κάποια ιστορική αναδρομή, αλλά την παράδοση οφείλουμε να την αναφέρουμε εν τάχει. Αμφότερες βρίσκονται στην κορυφή του 7ου ομίλου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, προερχόμενες από νικηφόρες εμφανίσεις, η μεν Γιουβέντους 2-0 στο Κίεβο την Ντινάμο, η δε Μπαρτσελόνα 5-1 τη Φερεντσβάρος.

Η συνέχεια στις εγχώριες υποχρεώσεις τους δεν ήταν ανάλογη, η Μπαρτσελόνα διασύρθηκε με 3-1 εντός, στο μεγάλο ντέρμπι με Ρεάλ, η δε Γιουβέντους ”σκόνταψε” στο 1-1 με τη Βερόνα. Επομένως, οι δυο τους βλέπουν ως εξιλέωση το ματς αυτό και για ψυχολογικούς και για βαθμολογικούς λόγους. Η Μπαρτσελόνα θα έχει πρόβλημα μεσοαμυντικά, απόντων των αμυντικών Ουμτιτί και Πικέ, ενώ εκτός θα είναι ο μέσος Κουτίνιο και ο κίπερ Τερ Στέγκεν. Η Γιουβέντους θα έχει εκτός τον εξτρέμ Σάντρο, αμφίβολους τους αμυντικούς Κιελίνι και Μπονούτσι, όπως και τον χαφ Ντε Λιγκτ.

Η μεγάλη απουσία όμως θα είναι ο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος περίμενε τελευταία στιγμή τα αποτελέσματα του τελευταίου τεστ για κορωνοϊό, η Γιουβέντους με τη σειρά της περίμενε τον ίδιο ως και την τελευταία στιγμή σήμερα, αλλά τελικά ο παίκτης θα είναι απών. Διπλό το κακό, αφού ο εγωισμός του και η κόντρα του με τον Μέσι, που θα είναι βασικός, θα προσέδιδε φλόγα στην κατηφή Γιουβέντους. Είναι, όμως, σημαντικές οι απουσίες τους και δημιουργούν το πιο ισορροπημένο ζευγάρι της βραδιάς. Τρανταχτές οι αμυντικές αδυναμίες τους, όπως και η ομαλή τους ανάπτυξη.

Η Μπαρτσελόνα με ομάδες που δεν κλείστηκαν, τα βρήκε σκούρα, όπως με τη Σεβίλλη στην Primera, κάτι που ισχύει και για Γιουβέντους, όπως έγινε με Ρόμα και Ντινάμο Κιέβου, ματς στο οποίο οι Ουκρανοί ήταν θετικοί και οι Ιταλοί κέρδισαν λόγω μεγάλης αποτελεσματικότητας.

Στατιστικά, η ομάδα της Βαρκελώνης ”τρέχει” εκτός 4-1-1 και η Γιουβέντους εντός επίσης 4-1-1 στους τελευταίους 6 αγώνες. Με την Μπαρτσελόνα εντός, η Γιουβέντους έχει 1-4-2 και γενικά στις τελευταίες 6 αναμετρήσεις τους, ανεξαρτήτως έδρας έχουν 2-2-2 σε απόλυτη ισορροπία. Θέλουν το ματς, θα προσπαθήσουν να το πάρουν, αλλά είναι άγνωστο αν θα υπάρξει νικητής. Και παρόλο που δεν το ξέρουν και ίσως δεν το θέλουν, πιθανώς αποτέλεσμα άλλο εκτός ισοπαλίας, ίσως θα κλόνιζε την όποια ηρεμία και κατάσταση βιώνουν.

Εκτίμηση: Έχει πολλή ισοπαλία το ματς αυτό, δύο ισορροπημένες ομάδες, με κομβικές απουσίες και θέληση για τη νίκη, σε αυτό άλλωστε βοηθά και η παράδοση και η αγωνιστική εικόνα τους ως τώρα. Μάλιστα, είναι εντυπωσιακό το γιατί πέφτει το διπλό και ανεβαίνει τόσο το Χ!


Ισοπαλία με φόντο τον Γκαουντί Μονό (Tipster’s League) Ισοπαλία με φόντο τον Γκαουντί Ισοπαλία με φόντο τον Γκαουντί

22:00 Γιουβέντους – Μπαρτσελόνα: Χ (3.67)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις