ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Ευρωπαϊκά combo, trixie ως 28.27

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Ευρωπαϊκά combo, trixie ως 28.27

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Ευρωπαϊκά combo, trixie ως 28.27

Ευρωπαϊκά combo, trixie ως 28.27

Χαιρετώ την παρέα του koubanezos.gr!

Ολοκληρώνεται σήμερα η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League με την αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Μπαρτσελόνα, αλλά και αυτή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λειψία.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λειψία

H Γιουνάιτεντ έφυγε με το… τρίποντο από το Παρίσι, πολύ καλά στημένη και ουσιαστική. Σίγουρα πολύ ικανοποιημένος ο Σόλσκιερ από την ομάδα του. Στα εγχώρια πάντως δεν πηγαίνει καλά, τελευταία αποτυχία η “λευκή” ισοπαλία με την Τσέλσι. Στα τελευταία παιχνίδια πάντως έχει σοβαρευτεί αρκετά στα μετόπισθεν, εκεί που πονούσε πολύ η ομάδα. Η Λειψία κέρδισε εύκολα 2-0 την Μπασάκσεχιρ και μπήκε με το δεξί στους ομίλους. Αν θέλει να περάσει στον επόμενο γύρο θα πρέπει να φύγει αήττητη από το “Όλντ Τράφορντ”. Πάντως ταξίδεψε με 6-7 απουσίες που ίσως φανούν καθοριστικές.

Θα στηρίξω την φανέλα της Γιουνάιτεντ, έχει βελτιωθεί στα τελευταία παιχνίδια και με νίκη σήμερα είναι με το ένα πόδι στην επόμενη φάση.

Ντόρτμουντ – Ζενίτ

Πολύ καλή η εμφάνιση της Ντόρτμουντ με τη Σάλκε και εύκολη επικράτηση απέναντι στην μισητή αντίπαλο με 3-0. Όπως σας είχα αναφέρει στη στήλη του Σαββάτου, περίμενα να σοβαρευτεί μετά το στραπάτσο από τη Λάτσιο. Πιστεύω ότι θα συνεχίσει ανάλογα, η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη ώστε να μην μπει σε μπελάδες από νωρίς. Η Ζενίτ απέναντι στην Μπριζ ήταν πολύ κακή, ξύπνησε όταν έμεινε πίσω στο σκορ αλλά αυτό εν τέλει δεν ήταν αρκετό, καθώς δέχθηκε γκολ στις καθυστερήσεις.

Μεγάλη η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες, η ανάγκη της Ντόρτμουντ για το τρίποντο αλλά και η σοβαρότητα που έδειξε στα μετόπισθεν απέναντι στη Σάλκε με… αναγκάζουν να τη στηρίξω.

Φερεντσβάρος – Ντινάμο Κιέβου

Πρωτάρα η Φερεντσβάρος στην διοργάνωση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και το αουτσάιντερ της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Στην έδρα της είναι πολύ δυνατή, βασίζεται στην άμυνα της καθώς σε τρεις αγώνες για τα προκριματικά δέχθηκε μόλις ένα γκολ. Για το πρωτάθλημα Ουγγαρίας κέρδισε με 2-0 την Ουίπεστ, αγωνιζόμενη με εναλλακτική ενδεκάδα. Η Ντινάμο μπήκε για το 0-0 απέναντι στην Γιουβέντους και το πλήρωσε ακριβά. Από τη στιγμή που προηγήθηκε η Γιουβέντους, ήταν καταδικασμένη να χάσει. Δεν κατάφερε καν να κάνει φάση, δίκαιο το 0-2 στην αναμέτρηση.

Θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο και συγκεκριμένα το 1/3 της χωρητικότητας που θα δώσει ώθηση στην γηπεδούχο η οποία έχει δείξει ότι είναι αξιοσέβαστο σύνολο.

Γιουβέντους – Μπαρτσελόνα

Για το τέλος άφησα το μεγάλο… ντέρμπι ανάμεσα σε δύο μεγαθήρια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Αμφότερες δεν αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο στα πρωταθλήματα τους και οι γκέλες έρχονται η μια μετά την άλλη. Η γηπεδούχος πληρώνει την απουσία του Ρονάλντο, πολύ κακή η εικόνα της χωρίς τον Πορτογάλο. Η Μπαρτσελόνα στην εποχή Κούμαν δεν έχει δείξει κάτι εντυπωσιακό, μπορεί να κέρδισε με 5-1 την Φερεντσβάρος αλλά η Γιουβέντους είναι ομάδα άλλης κλάσης.

Πολύ πιθανή η ισοπαλία ανάμεσα στις δύο ομάδες, δεν καίγεται κάποια για την νίκη. Και οι δύο πρώτα θα κοιτάξουν να μη χάσουν.

ΥΓ. Σκεφτόμουν το X2 & under 4,5 όπως και την ισοπαλία μεταξύ Κλαμπ Μπριζ και Λάτσιο. Αποφάσισα να μην ασχοληθώ με το παιχνίδι καθώς η Λάτσιο ανακοίνωσε πέντε κρούσματα με σημαντικότερη απώλεια αυτή του αρχισκόρερ Ιμόμπιλε.


Ευρωπαϊκά combo, trixie ως 28.27 Δυάδα (απόδοσης 2.48) Ευρωπαϊκά combo, trixie ως 28.27 Ευρωπαϊκά combo, trixie ως 28.27

22:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λειψία: 1Χ & under 4,5 (1.62)

22:00 Ντόρτμουντ – Ζενίτ: 1 & under 5,5 (1.53)


Ευρωπαϊκά combo, trixie ως 28.27 Μονό (Tipsters League) Ευρωπαϊκά combo, trixie ως 28.27 Ευρωπαϊκά combo, trixie ως 28.27

22:00 Φερεντσβάρος – Ντιναμό Κιέβου: 1Χ & under 3,5 & Ντινάμο Κιέβου under 6,5 κόρνερ (3.10)


Ευρωπαϊκά combo, trixie ως 28.27 Trixie (απόδοση τριάδας: 28.27) Ευρωπαϊκά combo, trixie ως 28.27 Ευρωπαϊκά combo, trixie ως 28.27

22:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λειψία: 1 (2.45)

22:00 Φερεντσβάρος – Ντινάμο Κιέβου: Χ (3.25)

22:00 Γιουβέντους – Μπαρτσελόνα: Χ (3.55)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις