Η… φόρα των πρωταθλητών

Η... φόρα των πρωταθλητών

Επιστροφή με Τουρκία σήμερα για τη στήλη μας, μετά από μία την «έμπνευση» -με άρωμα Champions League- μεσοβδόμαδα που μόνο εμπνευσμένη δεν αποδείχτηκε δυστυχώς… Δύο ματς των γειτόνων προσφέρουν ευκαιρίες σήμερα και εμείς θα ποντάρουμε πάνω τους ευχόμενοι να μας χαμογελάσει και λίγο η τύχη, εκτός από το διάβασμα που έχουμε κάνει.

Μπεσίκτας – Μαλάτιασπορ λοιπόν για την 7η αγωνιστική, με τους γηπεδούχους να θέλουν να συνεχίσουν το σερί τους μετά το «διπλό» επί της Ντενίζλισπορ και ενόψει του ντέρμπι με την Μπασάκσεχιρ την ερχόμενη αγωνιστική.

Οι «μαυραετοί» έδειξαν πως… ρολάρουν σιγά-σιγά, αλλά αυτό δεν ισχύει και για την άμυνά τους, η οποία συνεχίζει να δέχεται γκολ σε κάθε ματς ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Η Μαλάτιασπορ εκτός έδρας παρουσιάζεται γενικά αδύναμη, οπότε ο άσος ναι μεν είναι το σημείο που επιλέγουμε, αλλά σε συνδυασμό με το αμφίσκορο, που προσφέρεται στο πολύ ελκυστικό 3.30.

Το «διπλό» της Μπασάκσεχιρ στην έδρα της Κόνιασπορ είναι το δεύτερο σημείο μας για σήμερα. Οι πρωταθλητές Τουρκίας έχουν αρχίσει να βρίσκουν τα πατήματά τους και το 2.30 της νίκης τους δεν μπορεί να αγνοηθεί. Μπορεί οι «πορτοκαλί» να έρχονται από ευρωπαϊκό αγώνα (εντός με την Παρί) και να οδεύουν σε άλλον έναν μεσοβδόμαδα (εντός ξανά κόντρα στην Μάντσεστερ  Γιουνάιτεντ) αλλά η Κόνιασπορ δεν πείθει.

Οι γηπεδούχοι έχουν να γευτούν τη χαρά της νίκης από τις 27 Σεπτεμβρίου και παρ’ ότι «σκληροτράχηλοι» αμυντικά, δείχνουν να έχουν εμφανές ταβάνι.


Η... φόρα των πρωταθλητών Μονό (Tipster’s League) Η... φόρα των πρωταθλητών Η... φόρα των πρωταθλητών

15:00 Κόνιασπορ – Μπασάκσεχιρ: 2 (2.27)


Η... φόρα των πρωταθλητών Μονό Η... φόρα των πρωταθλητών Η... φόρα των πρωταθλητών

18:00 Μπεσίκτας – Μαλάτιασπορ: 1 & goal/goal (3.30)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις