Καλημέρες στους φίλους του koubanezos.gr και της στήλης! Χθες πάλι μας πλήρωσαν τα φάουλ, κάτι το οποίο πάει να γίνει συνήθεια και θα σας… κακομάθω.

Σήμερα επιστρέφει το Champions League και θα επικεντρωθούμε σε δύο ματς.

Για αρχή, στο πρώτο χρονικά ματς πιστεύω η Μπάγερν θα μπει από την αρχή με το πόδι πατημένο στο γκάζι κόντρα στη Λοκομοτίβ Μόσχας ώστε να κάνει το 2/2 στον όμιλο και να γίνει το πρώτο φαβορί για την κορυφή του. Η Μπάγερν ακόμα και σε ματς που κέρδισε εύκολα είχε από 6 μέχρι και 10 κόρνερ. Θα το τραβούσα και άλλο επιλέγοντας το over 8,5 κόρνερ της, ωστόσο θα πάω σε πιο ασφαλή επιλογή και θα επιλέξω το over 7,5 σε πολύ ωραία τιμή.

Επίσης, επειδή θεωρώ πως θα υπάρχει και ένα πέναλτι υπέρ της βάζω στη δυάδα μου να σκοράρει πέναλτι.

Στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι, η Ρεάλ φιλοξενείται από την Γκλάντμπαχ ούσα με την πλάτη στον τοίχο και μετά την ήττα του πρώτου αγώνα από την Σαχτάρ, πιστεύω θα πατήσει γκάζι αλλά θα πάρουν και το κατιτίς από τη… σφυρίχτρα. Πιστεύω αυτό θα είναι ένα πέναλτι καθώς ο Ισραηλινός Γκρίνφιλντ που σφυρίζει το παιχνίδι, τα δίνει σχετικά εύκολα. Ο Ράμος θα το εκτελέσει και θα σκοράρει εξ ου και το 3.95 στο να πετύχει γκολ οποιαδήποτε στιγμή. ΟΙ δε Γερμανοί, δεν πιστεύω ότι θα κάτσουν με σταυρωμένα χέρια και θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν το καλό ξεκίνημα με το βαθμό που πήραν την πρώτη αγωνιστική κόντρα στην Ίντερ. Εξάλλου είναι μία ομάδα που έχει κατά μέσο όρο 10-11 φάουλ περίπου σε κάθε αγώνα αν και γερμανική.

Λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα παραπάνω δεδομένα θεωρώ ότι θα έχουμε μάχη, και έχοντας έναν διαιτητή που σφυρίζει αρκετά το χαμηλό όριο των 23,5 φάουλ μπορεί να ξεπεραστεί.

Καλή τύχη σε όλους.


Κόρνερ, φάουλ, πέναλτι και... Σέρχιο! Μονό (Tipsters League) Κόρνερ, φάουλ, πέναλτι και... Σέρχιο! Κόρνερ, φάουλ, πέναλτι και... Σέρχιο!

19:55 Λοκομοτίβ Μ. – Μπάγερν Μ.: Μπάγερν over 7,5 κόρνερ  (2.07)


Κόρνερ, φάουλ, πέναλτι και... Σέρχιο! Μονό Κόρνερ, φάουλ, πέναλτι και... Σέρχιο! Κόρνερ, φάουλ, πέναλτι και... Σέρχιο!

22:00 Γκλάντμπαχ – Ρεάλ Μ.: Over 23,5 φάουλ (1.87)


Κόρνερ, φάουλ, πέναλτι και... Σέρχιο! Μονό Κόρνερ, φάουλ, πέναλτι και... Σέρχιο! Κόρνερ, φάουλ, πέναλτι και... Σέρχιο!

22:00 Γκλάντμπαχ – Ρεάλ Μ.: Γκολ Σέρχιο Ράμος (3.95)


Κόρνερ, φάουλ, πέναλτι και... Σέρχιο! Δυάδα (απόδοσης 20.66) Κόρνερ, φάουλ, πέναλτι και... Σέρχιο! Κόρνερ, φάουλ, πέναλτι και... Σέρχιο!

19:55 Λοκομοτίβ Μ. – Μπάγερν Μ.: Μπάγερν να σκοράρει με πέναλτι (4.05)

22:00 Γκλάντμπαχ – Ρεάλ Μ.: Ρεάλ να σκοράρει με πέναλτι (5.10)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

Θέλεις να μη χάνεις ανάρτηση στον δρόμο για το ταμείο;

Κάνε like στη σελίδα του Koubanezos.gr στο Facebook

Εντάξου στο μεγάλο chat του Telegram

Follow το Koubanezos.gr στο Twitter

Ακολούθησε το Koubanezos.gr στο Instagram

Εντάξου στο group του Koubanezos.gr στο Facebook