Ποιος θα πρωτοσκοράρει…

Ποιος θα πρωτοσκοράρει...

Ένα γκολ μέχρι το 28′ θέλαμε στο ματσάκι της Λειψίας με τη Χέρτα Βερολίνου, δύο μπήκαν πριν το 15λεπτο, με το 1.70 να καλοπληρώνει το Σάββατο. Βουρ στο Champions League τώρα…

Αταλάντα vs Άγιαξ στο Μπέργκαμο ή αλλιώς ποιος θα πρωτοσκοράρει. Γνωστές μηχανές των γκολ οι δύο ομάδες, με τον Αίαντα ειδικά να ξεπερνά κάθε προσδοκία διαλύοντας με 13-0 τη Φένλο το Σ/Κ. Οι δε Ιταλιάνοι μετρούν δύο συνεχόμενες ήττες στην Serie A αλλά στο Champions League μπήκαν με εκτός έδρας τεσσάρα κόντρα στη Μίντιλαντ δείχνοντας πως το ‘χουν ακόμα.

Με μια ματιά γρήγορη βλέπουμε ότι οι γηπεδούχοι προέρχονται από 3/5 με γκολ στο τέλος και οι Ολλανδοί από 4/6, με τη μεταξύ τους κόντρα να δείχνει πιο αμφίρροπη από τα όσα δείχνουν οι αποδόσεις. Διόλου απίθανο να έχει ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, value το γκολ στο τέλος.


Ποιος θα πρωτοσκοράρει... Μονό (Tipsters League) Ποιος θα πρωτοσκοράρει... Ποιος θα πρωτοσκοράρει...

22:00 Αταλάντα – Άγιαξ: Over 0,5 στο 75′ – λήξη (1.65)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις