ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Με την ψυχολογία και το «πρέπει»

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Με την ψυχολογία και το «πρέπει»

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Με την ψυχολογία και το «πρέπει»

Με την ψυχολογία και το «πρέπει»

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του koubanezos.gr! Champions League σήμερα, για δεύτερη σερί εβδομάδα, με τη στήλη να ξεχωρίζει μία δυνατή επιλογή από τις οχτώ σημερινές αναμετρήσεις…

Γκλάντμπαχ – Ρεάλ Μαδρίτης

Με την ψυχολογία στα ύψη πηγαίνει στην Γερμάνια και στο «Μπορούσια Παρκ» η Ρεάλ, μετά τη μεγάλη της νίκη στο Clasico επί της Μπαρτσελόνα. Μετά από δύο πολύ απογοητευτικές εμφανίσεις, κόντρα σε Κάντιθ και Σαχτάρ, η ομάδα του Ζιντάν μας παρουσίασε στο ντέρμπι ένα τελείως διαφορετικό, προς το καλύτερο, πρόσωπο. Είχε τον έλεγχο του ματς, κυριάρχησε στο χώρο του κέντρου, απείλησε (xGoals 3,21-1,57 υπέρ της, 13 σουτ εντός περιοχής έναντι μόλις 6 της Μπαρτσελόνα) και διαχειρίστηκε στο τέλος πολύ εύκολα το υπέρ της σκορ.

Πήρε μεγάλο παιχνίδι μετά από καιρό από τους τρεις παίκτες του κέντρου και κυρίως από Κρόος, Βαλβέρδε αλλά και από τον φύσει και θέσει αρχηγό της Σέρχιο Ράμος. Είναι πολύ σημαντικό σε αυτή τη Ρεάλ με τα προβλήματα που έχει στα άκρα της επίθεσης, από τα οποία ούτε δημιουργία παίρνει, ούτε και εκτέλεση, να είναι σε πολύ καλή ημέρα τα χαφ της για να για ισορροπεί στο επιθετικό κομμάτι. Βινίσιους, Ροντρίγκο, Λούκας Βάθκεθ δεν έχουν αποδείξει με την μέχρι τώρα παρουσία τους ότι είναι επαρκείς για να αγωνίζονται βασικοί στη Ρεάλ, ο Ασένσιο μετά τη ρήξη χιαστού δεν έχει γυρίσει το ίδιο αποτελεσματικός, ενώ ο Αζάρ ταλαιπωρείται από συνεχόμενους τραυματισμούς και δεν έχει προσφέρει τίποτα από όλα όσα περίμενε από αυτόν ολόκληρος ο οργανισμός των «μερένχες» όταν δαπάνησε για χάρη του 115 εκατ. ευρώ.

Συνεπώς, καταλαβαίνετε πως τα χαφ αυτομάτως αποκτούν πολύ σημαντική βαρύτητα στην επιθετική λειτουργία της ομάδας. Απόψε για τους Μαδριλένους το παιχνίδι κόντρα στην Γκλάντμπαχ μετά και την ήττα στην πρεμιέρα των ομίλων από τη Σαχτάρ έχει μέσα του  το χαρακτήρα του πρέπει. Είναι must win, όπως λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι. Αντιμετωπίζουν τα «πουλάρια» του Μάρκο Ρόζε που έχουν ξεκινήσει μέτρια το πρωτάθλημα με ρεκόρ 2-2-1, όχι πολύ καλά αλλά ούτε και άσχημα, πάντως φαίνεται πως και φέτος θα είναι από της καλύτερες ομάδες δεύτερης ταχύτητας της Bundesliga και θα διεκδικήσουν εκ νέου την είσοδό τους στην τετράδα, ενώ στο Champions League την πρώτη αγωνιστική απέσπασαν ισοπαλία στο Μιλάνο από την Ίντερ με 2-2. Η Ρεάλ είναι αναγκαίο να περάσει με το διπλό από τη Γερμανία γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα της δημιουργηθεί τεράστια πίεση στα επόμενα παιχνίδια του ομίλου απέναντι στην Ίντερ και εκτιμώ πως έχει και την ψυχολογία αλλά και την ποιότητα, προφανώς, για να το πετύχει. Διπλό, λοιπόν.


Με την ψυχολογία και το «πρέπει» Μονό (Tipster’s League) Με την ψυχολογία και το «πρέπει» Με την ψυχολογία και το «πρέπει»

22:00 Γκλάντμπαχ – Ρεάλ Μαδρίτης: 2 (1.91)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις