Αστεράκια με ειδικά και… βόμβα

H αντίδραση των πρωταθλητών

Καλημέρα φίλες και φίλοι, απανταχού κουβανέζοι και κουβανέζες. Τι κι αν τελείωσε το Σαββατοκύριακο; Μας χάλασε; Δε μας χάλασε και κυρίως δε μας πείραξε λόγω του Champions League. Στη Θεσσαλονίκη ειδικά έχουμε κάτι σαν πενταήμερο και συνδυάζοντας το με ποδόσφαιρο, είμαι σε άλλο επίπεδο. Πάμε στα σημερινά hot picks!

45 λεπτά το ενδιαφέρον

Μετά τη μεγάλη του νίκη κόντρα στη Μαρσέιγ, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε την Πόρτο στην Πορτογαλία, απ’ όπου αν αποσπάσει αποτέλεσμα, τότε θα έχει μεγάλες πιθανότητες πρόκρισης στη φάση των “16” του Champions League. Μεγάλο ελληνικό ενδιαφέρον λοιπόν, αλλά τη στήλη την ενδιαφέρουν τα πρώτα 45 και μόνο.

Ο Πέδρο Μάρτινς, ο προπονητής του Ολυμπιακού, θα κοιτάξει να κρατήσει πρωτίστως το μηδέν παθητικό και να κλείσει κάθε χώρο. Όπως και με τη Μαρσέιγ, έτσι και σήμερα, σκοπός για τον Πορτογάλο είναι να μην χάσει ο Ολυμπιακός. Στον απέναντι πάγκο, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο βρέθηκε υπ’ ατμόν πέρυσι στην Πόρτο, αλλά εντέλει παρέμεινε. Ξέρει τι έχει να αντιμετωπίσει και γνωρίζει πώς ακριβώς θα το πετύχει.

Στο δια ταύτα λοιπόν, και επειδή πρόκειται για ένα πολύ αμφίρροπο παιχνίδι (κόντρα στις αποδόσεις), η στήλη θα ακολουθήσει μια άλλη λογική. Λογική ημιχρόνου, όπου οι δύο ομάδες θα θέλουν να βρεθούν στα αποδυτήρια νικήτριες, αλλά πρώτα απ’ όλα να μη χάνουν. Και θα προσέξουν κυρίως τα μετόπισθεν. Επιλογή η ισοπαλία στο ημίχρονο, σε απόδοση 2.15.

Θα βρέξει γκολ στο Νησί

Μετά το νικηφόρο πέρασμα της από την Ολλανδία και την έδρα του Άγιαξ, η Λίβερπουλ υποδέχεται στην έδρα της την Μίντιλαντ, ομάδα από τη Δανία και από τις πιο αδύναμες της διοργάνωσης. Φάνηκε εξάλλου και κόντρα στην Αταλάντα, σε παιχνίδι όπου η ομάδα του Γκασπερίνι πέρασε με 0-4 από τη Δανία.

Πολύ πολύ συνοπτικά σε αυτή τη μάχη. Η άμυνα της Μίντιλαντ δε φημίζεται για τη σταθερότητα της, αλλά και αυτή της Λίβερπουλ, χωρίς τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, δεν είναι σε καμία περίπτωση άξια εμπιστοσύνης. Ομάδες λοιπόν με αδύναμες άμυνες, θα έλεγα, αλλά και επιθετικούς αρπακτικά, καθώς… μυρίζονται το γκολ από μακριά. Τι να πρωτοπείς άλλωστε για την επίθεση της Λίβερπουλ;

Περισσότερο fun bet ή ρίσκο θα έλεγα την επιλογή του over 5,5 σε απόδοση 4.35 στο Μέρσεϊσαϊντ, όπου εκτιμώ πως πέρα από πιθανή βροχή (λόγω κλίματος), θα έχουμε και βροχή από γκολ.

Δημιουργική υπερδύναμη

Κλείνοντας η σημερινή στήλη θα ασχοληθεί με το παιχνίδι της Μπάγερν στη Ρωσία, όπου θα φιλοξενηθεί από τη Λοκομοτίβ Μόσχας. Η κάτοχος του τροπαίου κέρδισε με το εμφατικό 4-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης στην πρώτη αγωνιστική της διοργάνωσης και σήμερα θα αγωνιστεί για το 2/2.

Κατά τη γερμανική -ποδοσφαιρική- φιλοσοφία, οι ομάδες πρέπει να δημιουργούν και να προσφέρουν θέαμα σε όλο το παιχνίδι, από το πρώτο έως και το τελευταίο λεπτό. Και αν μη τι άλλο, η Μπάγερν έχει τόσο τους παίκτες, όσο και την συνοχή σαν ομάδα να διαλύσει κάθε αντίπαλο, με κάθε σκορ, αλλά και να βρει τέρμα σε κάθε λεπτό.

Με το γερμανικό μεγαθήριο λοιπόν σήμερα, επιλέγοντας ένα ειδικό pick. Over 6,5 τελικές προσπάθειες για την ομάδα της Μπάγερν (και μόνο) θα είναι η σημερινή μας επιλογή σε απόδοση 1.75. Πολύ πιθανόν θα προσθέσω εγώ, λόγω και των επιδόσεων των Βαυαρών σε κάθε παιχνίδι.


Αστεράκια με ειδικά και... βόμβα Μονό (Tipster’s League) Αστεράκια με ειδικά και... βόμβα Αστεράκια με ειδικά και... βόμβα

19:55 Λοκομοτίβ Μ. – Μπάγερν Μ.: Μπάγερν over 6,5 τελικές  (1.75) 


Αστεράκια με ειδικά και... βόμβα Μονό Αστεράκια με ειδικά και... βόμβα Αστεράκια με ειδικά και... βόμβα

22:00 Πόρτο – Ολυμπιακός: Χ ημίχρονο (2.15)


Αστεράκια με ειδικά και... βόμβα Ρίσκο Αστεράκια με ειδικά και... βόμβα Αστεράκια με ειδικά και... βόμβα

22:00 Λίβερπουλ – Μίντιλαντ: Over 5,5  (4.35)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις