Ποιο… Champions League; Ως 14.30 στο Νησί!

Ποιο... Champions League; Ως 14.30 στο Νησί!

Καλημέρα Κουβανέζοι! Η στήλη επέστρεψε μετά από λίγες μέρες απουσίας. Την τελευταία φορά είχαμε απ’ όλα. Ξεκινήσαμε με την εύκολη νίκη της Έξετερ που μας πλήρωσε και συνεχίσαμε με την Τρόμσο που, παρά το 2-2 του ημιχρόνου δεν κατάφερε να μας δώσει το 2 & over 2,5 ούτε τη βόμβα των over 3,5 γκολ της! Τέλος, η τρίτη επιλογή της ημέρας ήταν ο αγώνας της  Όξφορντ με τη Σουίντον που αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

Πάμε στα σημερινά όμως. Σήμερα έχουμε τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, όμως εμείς… «κουβανέζικη» αναρχία! Θα αγνοήσω παντελώς την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και θα πάω στην εμβόλιμη αγωνιστική που παίζεται στις «μικρές» κατηγορίες της Αγγλίας και συγκεκριμένα θα ποντάρω σε τρεις αγώνες της League 1.

Θα βγάλει αντίδραση

Ξεκινάμε από την «αγαπημένη» της στήλης, Σάντερλαντ, η οποία φιλοξενείται από την Ρότσντεϊλ. Βίοι αντίθετοι για τις δυο ομάδες το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Η Ρότσντεϊλ πέρασε με νίκη (2-1) από την έδρα της Σριούσμπερι, με το σκορ να διαμορφώνεται στο 1ο ημίχρονο. Αντίθετα, η Σάντερλαντ γνώρισε την πρώτη ήττα της σεζόν και μάλιστα εντός έδρας με 3-1 από την Πόρτσμουθ. Το περίεργο δεν ήταν η ήττα, καθώς η Πόρτσμουθ μόνο αμελητέα ποσότητα δε θεωρείται, αλλά τα 3 γκολ που δέχτηκε, μιας και στα προηγούμενα 6 ματς είχε δεχτεί μόλις 1!

Ένα ακόμα αξιόλογο στατιστικό είναι ότι έχει κρατήσει το μηδέν σε όλα τα εκτός έδρας ματς. Η Ρότσντεϊλ, επίσης, φαίνεται μέχρι στιγμής λιγότερο αποδοτική στην έδρα της, όπου έχει μαζέψει 4 από τους συνολικά 10 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει στο πρωτάθλημα. Απόψε περιμένω την αντίδραση της Σάντερλαντ μετά την τριάρα. Πιστεύω ότι μπορεί να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, αλλά ταυτόχρονα να βάλει το γκολ που θα της χαρίσει τους 3 βαθμούς σε ένα παιχνίδι στο οποίο δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ.

Με σπασμένα φρένα

Συνεχίζουμε με τον αγώνα της Πιτέρμπορο με τη Μπέρτον. Η γηπεδούχος απόψε Πιτέρμπορο, μετά την ήττα από τη Σάντερλαντ, έχει κάνει ένα σερί 5 νικών στο πρωτάθλημα, το οποίο την έχει φέρει στην 2η θέση. Τελευταίο της θύμα η ισόβαθμή της Χαλ, την οποία κέρδισε με 2-1 το Σάββατο και μάλιστα με ανατροπή. Αντίθετα με τη φορμαρισμένη Πιτέρμπορο, η Μπέρτον βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 5 βαθμούς και τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 16 γκολ παθητικό!

Οι απανωτοί αγώνες που έχουν στην Αγγλία, καθώς είναι η δεύτερη συνεχόμενη βδομάδα με εμβόλιμη αγωνιστική, σίγουρα ευνοούν τις ομάδες με πληρέστερα ρόστερ και αυτό αφορά και τις τρεις σημερινές αναλύσεις. Η Πιτέρμπορο έχει λοιπόν μια πολύ καλή ευκαιρία σήμερα να επεκτείνει το σερί της με μια άνετη νίκη.

Απόρθητο κάστρο

Τέλος, θα ασχοληθώ με το παιχνίδι ανάμεσα στην Ίπσουιτς και την Τζίλιγχαμ. Η Ίπσουιτς επιστρέφει στην έδρα της μετά από δύο εκτός έδρας ήττες από Ντονκάστερ και Λίνκολν. Η έδρα της αποτελεί απόρθητο κάστρο φέτος , καθώς έχει το απόλυτο με 3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, όλες με 2-0! Η Τζίλιγχαμ προέρχεται από 3 συνεχόμενες ήττες, όλες με 2-0! Τι σύμπτωση κι αυτή! Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στις αρχές του μήνα για το θεσμό του EFL Trophy, στο ίδιο γήπεδο, με νικήτρια την Ίπσουιτς. Μαντέψτε… με σκορ 2-0! Πολλά μαζεύτηκαν!

Ο νόμος των πιθανοτήτων λέει πως ο αγώνας δε θα λήξει 2-0. Ωστόσο θα μπορούσε να εμφανιστεί αυτό το σκορ στη διάρκεια του παιχνιδιού. Άλλωστε περιμένω νίκη της Ίπσουιτς απόψε και θα τη στηρίξω σε αυτό.


Ποιο... Champions League; Ως 14.30 στο Νησί! Δυάδα (απόδοσης 3.16) Ποιο... Champions League; Ως 14.30 στο Νησί! Ποιο... Champions League; Ως 14.30 στο Νησί!

21:00 Πιτέρμπορο – Μπέρτον: 1 & οver 1,5 (1.80)

21:00 Ίπσουιτς – Τζίλιγχαμ: 1 (1.76)


Ποιο... Champions League; Ως 14.30 στο Νησί! Μονό (Tipsters League) Ποιο... Champions League; Ως 14.30 στο Νησί! Ποιο... Champions League; Ως 14.30 στο Νησί!

21:00 Πιτέρμπορο – Μπέρτον: 1 & οver 1,5 (1.80)


Ποιο... Champions League; Ως 14.30 στο Νησί! Trixie (απόδοση τριάδας 14.30) Ποιο... Champions League; Ως 14.30 στο Νησί! Ποιο... Champions League; Ως 14.30 στο Νησί!

21:00 Πιτέρμπορο – Μπέρτον: 1 & οver 2,5 (2.25)

21:00 Ίπσουιτς – Τζίλιγχαμ: Any time score 2-0 (2.80)

21:45 Ρότσντεϊλ – Σάντερλαντ: 2 & under 3,5 (2.27)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις