21 χρόνια μετά…

21 χρόνια μετά...

Καλησπέρα σε όλους τους Κουβανέζους μας σε άλλη μια δύσκολη μέρα στοιχηματικά. Την Κυριακή πήγαμε ένα ωραιότατο ταμείο στη δυάδα αποδόσεως 4.48 ενώ χάθηκε το μονό μας από την ισοπέδωση της Μονπελιέ.

Πόρτο – Ολυμπιακός

Η Πόρτο, προερχόμενη από ήττα στη πρεμιέρα του Champions League με 3-1 στο Μάντσεστερ από τη Σίτι και τη νίκη ψυχολογίας το Σάββατο επί της Ζιλ Βιθέντε με 1-0, βρίσκεται στη 2η θέση της Primeira Liga με 10 βαθμούς σε 5 αγώνες μετά από (3-1-1). Τα παιχνίδια της μέχρι στιγμής είναι πλούσια σε γκολ καθώς μετράει 13 υπέρ και 6 κατά της στο πρωτάθλημα. Ο Σέρζιο Κονσεϊσάο θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Μαρκάνο και Οτάβιο, αμφίβολος θεωρείται ο Ολιβέιρα αλλά στο πλευρό των «δράκων» θα βρίσκονται 3.750 φίλαθλοι με όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας.

Ο Ολυμπιακός, μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μαρσέιγ στο Καραϊσκάκη, είχε ξεκούραστο πρόγραμμα καθώς αναβλήθηκε το παιχνίδι του Σαββατοκύριακου ενάντια στον ΠΑΟΚ και ταξίδεψε με όλα του τα όπλα, εκτός του Καμαρά, στη Πορτογαλία. Ενθουσιασμός υπάρχει στο κόσμο των «ερυθρόλευκων» για το θετικό ξεκίνημα και με ζωντανές τις μνήμες από την αξέχαστη γκολάρα του Στέλιου Γιαννακόπουλου, πριν από 21 χρόνια στο ΟΑΚΑ, θα προσπαθήσει να αποδράσει από την Πορτογαλία με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αταλάντα – Άγιαξ

Οι «μπεργκαμάσκι» μπορεί να μπήκαν με το δεξί στους ομίλους του Champions League με νίκη 4-0 στην έδρα της Μίντιλαντ αλλά την Κυριακή παρουσιάστηκαν ξανά προβληματικοί και γνώρισαν την ήττα με 3-1 υποδεχόμενοι τη Σαμπντόρια με 1-3. Ο Γκασπερίνι ξέρει την δυσκολία του να παίζει η ομάδα σε συνεχόμενα παιχνίδια και προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες. Η Αταλάντα μετά από 5 αγώνες και απολογισμό 3-0-2 βρίσκεται στην 6η θέση με 15 γκολ υπέρ και 12 κατά της, συμπέρασμα ότι όλα τα παιχνίδια της γίνονται ροντέο. Με δύο απουσίες, των Γκολίνι και Καλντάρα, οι Ιταλοί.

Τελείως διαφορετικά είναι συναισθήματα στο στρατόπεδο του Άγιαξ. Μετά την ήττα με 1-0 στο γήπεδο της από τη Λίβερπουλ στη πρεμιέρα του Champions League, κατόπιν ισοπέδωσε τη Φένλο με 13-0 στην έδρα της χωρίς να αφήνει το πόδι από το γκάζι.

Ο «Αίαντας» έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στην Ολλανδία βρίσκεται στην πρώτη θέση με 5 νίκες και 1 ήττα με το εντυπωσιακό 24 γκολ υπέρ και 3 κατά. Μοναδική απουσία ο Κουντούς.


21 χρόνια μετά...Μονό (Tipster’s League) 21 χρόνια μετά...21 χρόνια μετά...

22:00 Πόρτο – Ολυμπιακός: Goal/goal (1.94)


21 χρόνια μετά...Δυάδα (απόδοσης 3.76) 21 χρόνια μετά...21 χρόνια μετά...

22:00 Αταλάντα – Άγιαξ: Goal/goal & over 3,5 (1.94)

22:00 Πόρτο – Ολυμπιακός: Goal/goal (1.94)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις