«Αστεράτο» 1.83, αγγλικό 2.40

«Αστεράτο» 1.83, αγγλικό 2.40

Καλημέρα σε όλους! Η τελευταία στήλη στέφθηκε από επιτυχία, καθώς πέρασε η μοναδική επιλογή μας από την Primera Division της Ισπανίας, με το αμφίτερμα στον αγώνα ΣοσιεδάδΟυέσκα να επιβεβαιώνεται άνετα.  

Ξεκινά άλλη μία εβδομάδα ευρωπαϊκών διοργανώσεων και σήμερα επέλεξα να ασχοληθώ με έναν αγώνα από το Champions League, αλλά μου κέντρισε το ενδιαφέρον και μία αναμέτρηση από την League 2 της Αγγλίας, με απόδοση που δεν περνά απαρατήρητη.   

Επιτακτική η νίκη για Ατλέτικο 

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε υποδέχεται στο “Γουάντα Μετροπολιτάνο” τη Σάλτσμπουργκ για τη δεύτερη αγωνιστική του 1ου ομίλου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.  

Στην πρεμιέρα της περασμένης εβδομάδας, οι δύο ομάδες έδειξαν εμφανώς ανέτοιμες  ξεκινώντας με το… αριστερό τις υποχρεώσεις τους. Η μεν Ατλέτικο δεν εμφανίστηκε… ποτέ στο χορτάρι της “Αλιάνζ Αρένα”, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 4-0 από την Μπάγερν, έχοντας κραυγαλέα κενά στα μετόπισθεν και δημιουργώντας ουσιαστικά μία φάση μπροστά από την εστία του Νόιερ. Η δε Σάλτσμπουργκ ενώ κατάφερε να ξεπεράσει το πρώιμο σοκ του 0-1 από τους Ρώσους γυρίζοντας το ματς, τελικά ισοφαρίστηκε σε 2-2 από τη Λοκομοτίβ χάνοντας 2 πολύτιμους βαθμούς στο δρόμο προς την ευρωπαϊκή διάκριση. 

Κι ενώ η Σάλτσμπουργκ ίσως και να βολεύεται με το Χ απόψε, η ομάδα του Σιμεόνε χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη ώστε να μην μπλέξει από νωρίς σε περιπέτειες όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Τροχοπέδη για αυτό αποτελούν τα εμφανή προβλήματα που έχουν εμφανίσει και οι δύο ομάδες στα ανασταλτικά τους καθήκοντα. Ειδικά η Ατλέτικο έχει γλιτώσει πολλές φορές την παραβίαση της εστίας της στη φετινή Primera Division, έχοντας σε τρομερή κατάσταση τον Όμπλακ και η Σάλτσμπουργκ έδειξε στον αγώνα με τη Λοκομοτίβ ότι για να σταθεί αξιοπρεπώς στο επίπεδο του Champions League, χρειάζεται άμεσα βελτίωση σε αυτόν τον τομέα.  

Ποντάρω στην επίτευξη ενός τέρματος αργά στον αγώνα, καθώς η αγωνιστική συμπεριφορά των ομάδων ειδικότερα στο τελευταίο τέταρτο των αναμετρήσεών τους, ευνοεί αυτό το ενδεχόμενο. 

Οι επιθέσεις κρίνουν το αποτέλεσμα 

Γουόλσολ εναντίον Κέμπριτζ συγκρούονται απόψε στο “Μπανκς Στέιντιουμ” σε ένα ματς ντέρμπι ανάμεσα σε δύο άκρως επιθετικές ομάδες. 

γηπεδούχοι είναι αήττητοι στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας όμως 6 ισοπαλίες σε 8 αναμετρήσεις. Εντός έδρας μετρούν επιμέρους ρεκόρ 2-2-0 και παρά τα μόλις 4 γκολ ενεργητικό, έχουν παίκτες που πατούν περιοχή, απειλούν και η βελτίωση της επιθετικής αποτελεσματικότητας θα επιφέρει και τα πολυπόθητα αποτελέσματα. Αυτό φάνηκε στην τελευταία εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπάροου, όπου αξιοποιήθηκαν δύο από τις τουλάχιστον 4 μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησε η Γουόλσολ στον αγώνα, αλλά η αμυντική ολιγωρία της στοίχισε τη νίκη με το 2-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα. 

Απόψε θα βρεθεί αντιμέτωπη με την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Η Κέμπριτζ σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία, ιδιαίτερα στις εκτός έδρας επισκέψεις της. Έχει φιλοδωρήσει με 10 τέρματα συνολικά τις Μόρκαμ και Σκάνθορπ, κερδίζοντας και τα 2 ματς με το επιβλητικό 5-0. Μοναδική ήττα για φέτος αυτή από την Έξετερ με 2-0, χάνοντας σωρεία ευκαιριών. Ο Μαρκ Μπόνερ έχει φτιάξει μια ομάδα με επιθετικές αρετές, η οποία δε διστάζει να παίζει ανοικτά σε κάθε αναμέτρηση και συνήθως θέλει να έχει την μπάλα στην κατοχή της πράγμα το οποίο ίσως εκμετταλευτεί η Γουόλσολ της οποίας οι αντεπιθέσεις είναι “φωτιά”. 

Θεωρώ ότι και οι δύο ομάδες έχουν τα φόντα να σκοράρουν, με το αμφίτερμα να είναι πολύ πιθανό στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Θα το συνδυάσω με over ρισκάροντας να πάρω μεγαλύτερη απόδοση. 


«Αστεράτο» 1.83, αγγλικό 2.40Μονό (Tipsters League) «Αστεράτο» 1.83, αγγλικό 2.40 «Αστεράτο» 1.83, αγγλικό 2.40

22:00 Ατλέτικο Μαδρίτης – Σάλτσμπουργκ: Γκολ μετά το 76’ (1.83) 


«Αστεράτο» 1.83, αγγλικό 2.40Combo «Αστεράτο» 1.83, αγγλικό 2.40 «Αστεράτο» 1.83, αγγλικό 2.40

21:00 ΓουόλσολΚέμπριτζ: Goal/goal & over 2,5 (2.40)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις