Διπλασιασμός στο Μένχενγκλαντμπαχ

Διπλασιασμός στο Μένχενγκλαντμπαχ

Πολύ καλημέρα σας φίλοι και φίλες του site και της στήλης ελπίζω να είστε όλοι και όλες καλά. Τελευταία εβδομάδα του Οκτώβρη και αρχίζει να χειμωνιάζει για τα καλά και έχουμε μπει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς. Το Σ/Κ που μας πέρασε έκλεισε με θετικό πρόσημο για την στήλη, αλλά δυστυχώς η τύχη και η διαιτησία δεν μας ευνόησαν. Το έχω ξαναγράψει: όλα στο πρόγραμμα είναι μαθαίνουμε να ζούμε με αυτά και συνεχίζουμε.

Ευρωπαϊκής εβδομάδας συνέχεια με δύο επιλογές, μια -κλασικάa, από εκπρόσωπο της Ισπανίας και μία… mix!

Γκλάντμπαχ – Ρεάλ Μαδρίτης. Δεύτερη αγωνιστική του Champions League, αγώνας για τον 2ο όμιλο. Μετά την πολύ ωραία εμφάνιση στην Ιταλία και το 2-2 με την Ίντερ, το Σάββατο οι Γερμανοί υπέταξαν με ανατροπή και την Μάιντζ με 3-2, εκτός έδρας. Κλασική γερμανική ομάδα, πιέζει συνέχεια, δεν τα παρατάει μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Αρκετά καλή στην παραγωγή φάσεων και στο γκολ, όμως από ό,τι είδα δέχεται επίσης εύκολα και η ίδια αρκετές τελικές στην εστία της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο τελευταίος αγώνας της που δέχτηκε 7 τελικές στην εστία και 2 γκολ από την ουραγό της κατηγορίας και τη δεύτερη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος! Είναι σε δύσκολο όμιλο, αλλά με τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής βλέπει ότι όλα παίζονται και τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, ακόμα και να πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Ρεάλ.

Μια Ρεάλ που όμως το Σάββατο στο Classico… άστραψε και βρόντηξε, καθώς ήταν η μεγάλη νικήτρια με 3-1 απέναντι στον αιώνιο εχθρό. Μια νίκη που ήρθε σε πολύ κομβικό σημείο, καθώς είχαν προηγηθεί δυο πικρές ήττες σε πρωτάθλημα και στην πρεμιέρα των ομίλων από Καντίθ και Σαχτάρ αντίστοιχα.

Έδειξε μέρος από της δυνατότητες της μα το κυριότερο κέρδισε ηρεμία και πολύτιμο χρόνο για να οργανωθεί ακόμα καλύτερα. Τώρα πάει στη Γερμανία για να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να καλύψει το χαμένο έδαφος από την ήττα της πρεμιέρας. Δυνατό παιχνίδι με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και να θα δούμε πολλές φάσεις, οι οποίες πιστεύω θα μετουσιωθούν σε γκολ.

Το άλλο ποντάρισμα έρχεται από τον 4ο όμιλο και τους αγώνες Λίβερπουλ – Μίντιλαντ και Αταλάντα – Άγιαξ. Φύσει επιθετικές ομάδες και οι 4 στα πρωταθλήματά τους, είναι από τα ζευγάρια που θες να κάτσεις στον καναπέ να πίνεις την μπύρα  σου, να έχεις τον μεζέ δίπλα και να κάτσει να απολαύσεις μπάλα, ωραία εικόνα, ε;

Επειδή αυτό έχω στο μυαλό μου να κάνω θα ποντάρω στα πολλά τέρματα και θα περιμένω την δικαίωση και το ταμείο φυσικά. Καλή συνέχεια.


Διπλασιασμός στο ΜένχενγκλαντμπαχΜονό (Tipster’s League) Διπλασιασμός στο Μένχενγκλαντμπαχ Διπλασιασμός στο Μένχενγκλαντμπαχ

22:00 Γκλάντμπαχ – Ρεάλ Μαδρίτης: Χ2 & οver 2,5 (2.00)


Διπλασιασμός στο ΜένχενγκλαντμπαχΔυάδα (3.10) Διπλασιασμός στο Μένχενγκλαντμπαχ Διπλασιασμός στο Μένχενγκλαντμπαχ

22:00 Λίβερπουλ – Μίντιλαντ: Over 3,5 (1,72)

22:00 Αταλάντα – Άγιαξ: Over 3,5 (1.80)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις