Επιστροφή με 1.95 και 4.05

Επιστροφή με 1.95 και 4.05

Την προηγούμενη εβδομάδα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια η στήλη μας τα πήγε καλύτερα απ’ ό,τι το Σαββατοκύριακο, οπότε ευελπιστώ το ίδιο να συμβεί και απόψε με το πρόγραμμα να έχει άκρως ενδιαφέροντα ματς, με κυριότερο αυτό του Ολυμπιακού. Με δύο αγώνες θα ασχοληθεί η σημερινή μας στήλη, ένας εκ των οποίων είναι αυτός της ελληνικής ομάδας.

Να δαμάσει τους «δράκους»

Κομβικό παιχνίδι απόψε για τους ερυθρόλευκους, που παρά το πρώιμο στάδιο της φάσης των ομίλων, ίσως αυτό να αποτελέσει σταθμό για την μετέπειτα συνέχεια του ομίλου και κατά βάση, την πρόκριση για τον γύρο των “16”. Μπορεί να μοιάζει εξαιρετικά νωρίς, καθώς είμαστε μόλις στην 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, αλλά ο Ολυμπιακός μετά την νίκη του επί της Μαρσέιγ και την ήττα της Πόρτο από την Μάντσεστερ Σίτι, έχει θέσει ήδη τις βάσεις και ατενίζει το μέλλον του με πολύ αισιοδοξία. Πρώτος στόχος των Πειραιωτών να μην χάσουν μέσα στο «Ντραγκάο».

Η Πόρτο, όπως είναι φυσικό και επόμενο, θα ψάξει τη νίκη για να κυνηγήσει επάξια τη δεύτερη θέση του ομίλου. Η παράδοση απέναντι στους Πορτογάλους είναι με το μέρος των ερυθρολεύκων, αφού σε 6 συναντήσεις, ο Ολυμπιακός έχει βγει νικητής στις 3 και η Πόρτο στις 2, ενώ ένα παιχνίδι έχει τελειώσει ισόπαλο. Μέσα στο «Ντραγκάο» έχει γνωρίσει τις ήττες, ενώ και το μοναδικό ισόπαλο παιχνίδι το έφεραν πάλι εκεί με σκορ μάλιστα 2-2. Η Πόρτο εντός έδρας δείχνει μια σταθερότητα, αφού έχει 7/8 νίκες στα τελευταία παιχνίδια, ενώ έχει επαληθευτεί το goal/goal στις 8 από τις τελευταίες 11 αναμετρήσεις. Και οι Πειραιώτες όμως είναι σε καλό φεγγάρι αφού αγνοούν την ήττα εδώ και 8 παιχνίδια, ενώ μετά και την νίκη επί της Μαρσέιγ η ψυχολογία είναι με το μέρος τους.

Είναι ένα παιχνίδι must win για την Πόρτο και ένα παιχνίδι not to lose για τον Ολυμπιακό. Θεωρώ πως έχουν την κλάση και τα επιθετικά όπλα να βρουν δίχτυα και οι δύο ομάδες και ειδικά από την στιγμή που η Πόρτο θέλει την νίκη, θα παίξει πιο επιθετικά και ίσως αφήσει χώρους στα μετόπισθεν. Με το αμφίτερμα λοιπόν εδώ.

Το «13άρι» αλήθεια ή ψευδαίσθηση;

Είδαμε το Σάββατο τον Άγιαξ να συντρίβει με το εξωπραγματικό 13-0 την άμοιρη Φένλο και να σπάει ρεκόρ στην Ολλανδία. Η εικόνα του όμως ήταν πραγματική ή πλασματική; Ο Άγιαξ οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος στην Eredivesie έχοντας μόνο μια ήττα σε 6 αγώνες. Αντιμετωπίζει απόψε την Αταλάντα, η οποία δείχνει πως στο Champions League φοράει τα καλά της, ενώ στο πρωτάθλημα σκορπίζεται και ξεμένει από βενζίνη.

Η ομάδα του Γκασπερίνι κέρδισε εύκολα την πρώτη αγωνιστική τη Μίντιλαντ με σκορ 4-0 εκτός έδρας, όμως στο πρωτάθλημα έχει δύο συνεχόμενες ήττες. Ο Άγιαξ έχασε από την πρωταθλήτρια Αγγλίας, Λίβερπουλ με σκορ 1-0 και το αποψινό ματς μοιάζει ορόσημο για τον όμιλο αλλά και ένα πραγματικό τεστ και για τις δύο ομάδες. Ο “Αίαντας” θέλει διακαώς την νίκη, ενώ η Αταλάντα θα παίξει το σύνηθες επιθετικό ποδόσφαιρο που μας έχει δείξει. Με 5 ελλείψεις οι Ιταλοί, ενώ ο Άγιαξ δεν αντιμετωπίζει κάποια σοβαρή απώλεια.

Θα επιλέξω το διπλό εδώ, καθώς θα ήθελα να δω την ψυχολογία των παικτών της ολλανδικής ομάδας μετά από μία τόσο ευρεία νίκη, και φυσικά εάν μπορούν να διεκδικήσουν την πρόκριση στα ίσα από τους “μπεργκαμάσκι”.


Επιστροφή με 1.95 και 4.05 Μονό (Tipster’s League) Επιστροφή με 1.95 και 4.05 Επιστροφή με 1.95 και 4.05

22:00 Πόρτο – Ολυμπιακός: Goal/goal (1.94)


Επιστροφή με 1.95 και 4.05 Ρίσκο Επιστροφή με 1.95 και 4.05 Επιστροφή με 1.95 και 4.05

22:00 Αταλάντα – Άγιαξ: 2 & over 1,5 (4.05)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις