ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Από τον Ζαρντέλ στον... Σισέ (και τη Ρεάλ)

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Από τον Ζαρντέλ στον... Σισέ (και τη Ρεάλ)

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

προγνωστικά

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά στοιχήματος

Έχει πολύ ζουμί η Championship

προγνωστικά βόλεϊ

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά στοιχήματος

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Από τον Ζαρντέλ στον… Σισέ (και τη Ρεάλ)

Από τον Ζαρντέλ στον... Σισέ (και τη Ρεάλ)

Back to Back εβδομάδα Champions League koubanezoi μου!!! Τέτοια σκηνικά είχαμε να ζήσουμε 18 χρόνια…. Από τότε δηλαδή που η UEFA είχε τη φαεινή ιδέα να βάλει μία δεύτερη φάση ομίλων πριν τα προημιτελικά και το καλεντάρι στριμώχτηκε πιο πολύ κι από παρέα που πάει διακοπές με Smart.

Δύο χρόνια νωρίτερα, τη σεζόν 1999-00 ήταν και η τελευταία φορά που Ολυμπιακός και Πόρτο συναντήθηκαν στη διοργάνωση. Τρεις σερί χρονιές τους έφερνε μαζί η κληρωτίδα, με την πρώτη να είναι σημαδιακή για τους “ερυθρόλευκους” καθώς με την “φωτοβολίδα” του Στέλιου Γιαννακόπουλου πήραν την πρώτη νίκη της ιστορίας τους στη διοργάνωση.

Η ιστορία είχε καταντήσει…. βαρετή όμως, όπως εξάλλου και η κατάληξη των ματς που ήθελε τους “ερυθρόλευκους” να παίρνουν τις νίκες εντός των τειχών και να γνωρίζουν ήττες στο “Ντας Άντας”, την έδρα των “δράκων” πριν το “Ντραγκάο”, με “δήμιο” κυρίως τον “μπόμπερ” Μάριο Ζαρντέλ που “τρομοκρατούσε” τις αντίπαλες άμυνες εκείνη την εποχή.

Εξαίρεση το 2-2 στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων το 1998, που αποτέλεσε εξάλλου και εφαλτήριο της μεγάλης ευρωπαϊκής πορείας των Πειραιωτών ως τους “8” της διοργάνωσης.

Σε ένα τέτοιο ή και καλύτερο αποτέλεσμα θα ποντάρουμε και στο σημερινό ματς. Η Πόρτο δεν… πείθει, καθώς και το πορτογαλικό πρωτάθλημα η εκκίνηση την έχει βρει 5 βαθμούς πίσω από την Μπενφίκα στη “μάχη” της κορυφής και ο Κονσεϊσάο δεν δείχνει να μπορεί να διαχειριστεί την πίεση, πόσο μάλλον όταν βασικά στελέχη της ομάδας, όπως ο Ζαγκαντού ή ο Ολιβέιρα είναι αμφίβολοι για το ματς.

Οι “δράκοι” παραμένουν φαβορί, αλλά το 1.65 του άσου δεν δικαιολογείται από όπου και να το κοιτάξεις, σε αντίθεση με το πολύ ελκυστικό Χ2 που δίνει 2.27. Ο Ολυμπιακός έχει απουσίες, αλλά τα τελευταία χρόνια η εικόνα του εκτός συνόρων με ομάδες διαμετρήματος… Πόρτο είναι τουλάχιστον ενθαρρυντική, ενώ και ο Μαρτίνς ξέρει πως να αντιμετωπίζει τέτοια ματς και θέλει να δείξει από… πρώτο χέρι στους συμπατριώτες του πόσο καλή είναι η δουλειά του.

Σε κάθε περίπτωση ακόμα και να μην έρθει το σημείο μας, η Πόρτο δεν είναι και… Μπάγερν ή Ρεάλ Μαδρίτης ρε διάβολε και η συγκεκριμένη “κόντρα” στον άσο είναι από αυτές που τις στηρίζεις κι ας μην έρθει και ποτέ!

Πάντως έρθει δεν έρθει, με δεδομένο πως ο Πάπε Αμπού Σισέ θα πάρει τη θέση του Ουσεϊνού Μπα -έμεινε εκτός αποστολής λόγω κορονοϊού- δίπλα στον Σεμέδο, προσφέρει την ευκαιρία για ένα άλλου είδους Fun Bet.

Βλέπετε ο Σενεγαλέζος έχει μπει ξανά από το… παράθυρο σε μεγάλα ευρωπαϊκά ματς και όχι μόνο ανταποκρίνεται στα αμυντικά του καθήκοντα, αλλά βρίσκει τον τρόπο να στέλνει και τη μπάλα στο πλεχτό. Γκολ με τη Μίλαν σε ματς “τελικό”, γκολ με την Άρσεναλ στο περσινό μεγάλο διπλό. Με 16.50 απόδοση και τέτοιο παρελθόν, αξίζει να τιμηθεί έστω και ελάχιστα.

Κι επειδή αναφέραμε την Ρεάλ πιο πριν και στηλιτεύσαμε την απόδοση του άσου της Πόρτο, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην τιμήσουμε το διπλό της “βασίλισσας” στη Γερμανία με την Γκλάντμπαχ που δίνεται στο 1.87!

Ναι οι Mαδριλένοι δεν πατάνε καλά, αλλά έρχονται από θρίαμβο σε clasico και αν δεν νικήσουν -με δεδομένη την εντός έδρας ήττα της 1ης αγωνιστικής- πιθανώς θα εμφανιστούν άλλα… σύννεφα.

Το combo με το over 2,5 goal, προσφέρεται στο 2.50 και θα το πάρουμε. Πόσα γκολ μπορεί να βάλει η Ρεάλ Μαδρίτης δεν ξέρουμε, αλλά τρόπος να μην δεχτεί γκολ φαίνεται να μην υπάρχει μέχρι στιγμής στη σεζόν.


Από τον Ζαρντέλ στον... Σισέ (και τη Ρεάλ) Μονό (Tipster’s League) Από τον Ζαρντέλ στον... Σισέ (και τη Ρεάλ) Από τον Ζαρντέλ στον... Σισέ (και τη Ρεάλ)

22:00 Γκλάντμπαχ – Ρεάλ Μαδρίτης: 2 & οver 2,5 (2.50)


Από τον Ζαρντέλ στον... Σισέ (και τη Ρεάλ) Mονό Από τον Ζαρντέλ στον... Σισέ (και τη Ρεάλ) Από τον Ζαρντέλ στον... Σισέ (και τη Ρεάλ)

22:00 Πόρτο – Ολυμπιακός: Χ2 (2.27)


Από τον Ζαρντέλ στον... Σισέ (και τη Ρεάλ) Fun bet, σκόρερ Από τον Ζαρντέλ στον... Σισέ (και τη Ρεάλ) Από τον Ζαρντέλ στον... Σισέ (και τη Ρεάλ)

22:00 Πόρτο – Ολυμπιακός: Γκολ Σισέ  (16.50)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις