Ο Πάπου βγαίνει μπροστά!

Ο Πάπου βγαίνει μπροστά!

Αταλάντα εναντίον Άγιαξ για τη δεύτερη αγωνιστική στον τέταρτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «μπεργκαμάσκι» ξεκίνησαν με το δεξί κερδίζοντας εύκολα την πιο αδύναμη ομάδα του γκρουπ, τη Μίντιλαντ στη Δανία με 4-0. Αντίθετα ο Άγιαξ ηττήθηκε οριακά από τη Λίβερπουλ στο Αμστερνταμ με 1-0, έχοντας και παράπονα από τη διαιτησία. Ο «Αίαντας» έκανε φοβερό ξέσπασμα το Σάββατο στο πρωτάθλημα, διαλύοντας τη Φένλο με το απίθανο 13-0, σκορ που αποτελεί ρεκόρ στη χώρα.

Η Αταλάντα από τη δική της πλευρά έκανε πολλές αλλαγές στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος με τη Σαμπντόρια και ηττήθηκε με 3-1 στο Μπέργκαμο, που ήταν η δεύτερη διαδοχική της ήττα στα εγχώρια.

Σε ένα παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων με πλούσιο επιθετικό ταλέντο, είναι λογικό το σκοράρισμα να ανέβει ψηλά και να έχει διαφορετικούς πρωταγωνιστές στα γκολ. Επιλογή από την Αταλάντα είναι ο αρχηγός της, ο ηγέτης Πάπου Γκόμες ο οποίος στα 33 του έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα σε ό,τι έχει να κάνει με την εκτελεστική παραγωγικότητα, με 5 γκολ σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Ο καπιτάνο των Ιταλών θα βγει μπροστά και το 2.70 στο anytime γκολ του δεν περνά απαρατήρητο.


Ο Πάπου βγαίνει μπροστά! Μονό (Tipster’s LeagueΟ Πάπου βγαίνει μπροστά! Ο Πάπου βγαίνει μπροστά!

22:00 Αταλάντα – Αγιαξ: Πάπου Γκόμες anytime (2.70)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις