Δύο σημεία από αγγλικό… έδαφος

Δύο σημεία από αγγλικό... έδαφος

Γειά και χαρά σε όλους τους φίλους koubanezous! Δε μας έκανε το χατίρι η Ντονκάστερ το Σάββατο, σε ένα ματς που ήταν καλύτερη, τελικά κατάφερε έχασε και μας στέρησε το απόλυτο. Πάμε σιγά σιγά στα φρέσκα σε μια βδομάδα με ευρωπαϊκές βραδιές και όχι μόνο.

Αρχή από Champions League και το παιχνίδι Λίβερπουλ – Μίντιλαντ. Σε καλό φεγγάρι οι “κόκκινοι”, παρόλο που φέτος είναι χαρακτηριστικά άτυχοι. Ξεκίνησαν με επαγγελματική νίκη στον όμιλο απέναντι στον πάντα υπολογίσιμο Αγιαξ στην Ολλανδία. Από την άλλη μεριά η Μίντιλαντ διασύρθηκε εντός έδρας από την Αταλάντα με το βαρύ 4-0, πραγματοποιώντας ξεκίνημα με το αριστερό.

Στοιχηματικά, η αξία για εμένα βρίσκεται στα λίγα τέρματα. Προφανώς υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, αλλά όπως έχουν τα πράγματα, δε θα μου κάνει εντύπωση να μείνει χαμηλά το σκορ: και εξηγούμαι. Η Λίβερπουλ μπαίνει σε μια περίοδο που πρέπει να μάθει να ζει χωρίς το Φαν Ντάικ και γενικά άλλες απουσίες και αυτό το βγάζει στο παιχνίδι, αφού πλέον παίζει πιο προσεχτικά. Η Μίντιλαντ δε θα παίξει όπως τη πρώτη αγωνιστική, δε θέλει ακόμα ένα διασυρμό και αμυντικά όσο να ναι δε πείθει φέτος, οπότε θα το πάει αρκετά αμυντικά και ότι βγει. Οπότε νίκη μεν της Λίβερπουλ, αλλά με λίγα τέρματα.

Συνεχίζουμε με League 1 Αγγλίας και το παιχνίδι Φλίτγουντ – Σριούσμπερι. Αφήνει στην άκρη σιγά σιγά το κακό ξεκίνημα η Φλίτγουντ καθώς δείχνει σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Ακόμα μια νίκη, αυτή τη φορά εκτός έδρας απέναντι στη Τζίλιγχαμ με 0-2. Στον αντίποδα η χρονιά εξελίσσεται άσχημα για τη Σριούσμπερι, καθώς συνεχίζει τις κακές εμφανίσεις και μοιραία έχει μείνει στα πολύ χαμηλά της βαθμολογίας. Ακόμα μια ήττα, εντός έδρας αυτή τη φορά από τη Ρότσντεϊλ με 1-2.

Στοιχηματικά, σωστό φαβορί η Φλίτγουντ που δείχνει να στρίβει σιγά σιγά. Έχει καλό ροστερ για τη κατηγορία και τώρα που χαλάρωσε η πίεση πάνω στο προπονητή Τζοι Μπάρτον, αναμένω να πάει και καλύτερα. Η Σριούσμπεριδεν δείχνει ικανή να αλλάξει. Κακές εμφανίσεις και κακή ψυχολογία που βγαίνει και στα παιχνίδια, όταν στραβώνει η κατάσταση. Σε καλά επίπεδα ο ασσος και τον επιλέγω σε συνδυασμό με γκολ.


Δύο σημεία από αγγλικό... έδαφοςΜονό Δύο σημεία από αγγλικό... έδαφος Δύο σημεία από αγγλικό... έδαφος

22:00 Λίβερπουλ – Μίντιλαντ: 1 & under 3,5 (2.60)


Δύο σημεία από αγγλικό... έδαφοςΜονό (Tipster’s League) Δύο σημεία από αγγλικό... έδαφος Δύο σημεία από αγγλικό... έδαφος

21:45 Φλίτγουντ – Σριούσμπερι: 1 & over 1,5 (2.60)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις