
Χαιρετώ την παρέα του koubanezos.gr! Απογοητευμένος από την εξέλιξη της Κυριακής καθώς η PSV Αϊντχόφεν ανακοίνωσε και άλλα κρούσματα από τον covid 19 και ο προπονητής της αποφάσισε να κάνει επιπλέον rotation αφήνοντας τον Μάλεν στον πάγκο και τον Γκέτσε εκτός αποστολής! Κακή η εικόνα της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο, μπορούσε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά το VAR αρχικά μέτρησε κανονικά ένα οφσάιντ γκολ της γηπεδούχου ομάδας και, στο τέλος του αγώνα, δεν υπέδειξε πέναλτι υπέρ της. Υπάρχουν και αυτά στο ποδόσφαιρο.
Στους άλλους αγώνες η Λιλ φάνηκε αρκετά κουρασμένη και έμεινε στο 1-1 με την Νις ενώ στην Αγγλία οι ομάδες έκαναν το καθήκον τους και πέρασε εύκολα το combo. Λίγα παιχνίδια σήμερα, πάμε κατευθείαν στην ανάλυση των αγώνων.
Ατρόμητος – Παναιτωλικός
Πηγαίνουμε στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου για την αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Παναιτωλικό. Στην 9η θέση βρίσκονται οι γηπεδούχοι με 5 βαθμούς βγαίνοντας από ένα δύσκολο πρόγραμμα καθώς αντιμετώπισαν στα τέσσερα τελευταία παιχνίδι Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και ΟΦΗ. Πολύ καλή η παρουσία τους, φαίνεται πως ο Νταμίρ Κάναντι έχει βάλει τις βάσεις ώστε να έχει η ομάδα του μια εξαιρετική χρονιά. Στόχος τους να βρίσκονται στα play offs. Απέναντί τους βρίσκεται ο Παναιτωλικός. Πρόκειται για μια ομάδα που δεν έχει δείξει κάτι το εντυπωσιακό την νέα χρονιά, αρέσκεται στις ισοπαλίες μιας και ως τώρα έχει ήδη τρεις. Οι δυο ήττες έχουν έρθει από τους αγώνες με Ολυμπιακό και ΑΕΚ.
Η αγωνιστική εικόνα των ομάδων λέει «άσος» όμως η άρνηση των φιλοξενούμενων να ηττηθούν με οδηγεί σε ένα combo με κάλυψη και στην ισοπαλία.
Γάνδη – Γκενκ
Πηγαίνουμε στο Βέλγιο για την αναμέτρηση της Γάνδης με την Γκενκ. Επί 4 σερί παιχνίδια αήττητη η φιλοξενούμενη που στο τελευταίο παιχνίδι της κέρδισε την πρωτοπόρο Σαρλερουά. Δεν πείθει με τις εμφανίσεις της η Γάνδη, στο τελευταίο παιχνίδι για το πρωτάθλημα ηττήθηκε από τη Σερκλ Μπριζ με το εντυπωσιακό 5-2 ενώ στο Europa League έχασε στην έδρα της Σλόβαν Λίμπερετς με 1-0. Την Πέμπτη υποδέχεται τη Χόφενχαϊμ. Τρεις προπονητές έχει αλλάξει από την αρχή της χρονιάς η γηπεδούχος.
Το… ζουμί της υπόθεσης βρίσκεται στον προπονητή της Γκενκ, Γες Τόρουπ, ο οποίος ήταν προπονητής της Γάνδης στις πρώτες δύο αγωνιστικές!
Δεν ξεκίνησε καλά, ηττήθηκε και στα δυο παιχνίδια και απολύθηκε. Σίγουρα τους το κρατάει μανιάτικο και θα θέλει να φύγει αήττητος από το γήπεδο που πριν λίγο καιρό έφυγε ως αποτυχημένος.
Μπενφίκα – Μπελενένσες
Πολύ δυνατά έχει μπει στην σεζόν η Μπενφίκα μετρώντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες για το πρωτάθλημα. Εξαιρετική στα περισσότερα παιχνίδια τις, δεν αφήνει περιθώρια στους αντιπάλους να πιστέψουν έστω στην ισοπαλία. Σε αυτό το παιχνίδι όμως περιμένω να παίξουν έξυπνα, να καθαρίσουν το παιχνίδι και να κρατήσουν δυνάμεις καθώς την Πέμπτη ακολουθεί παιχνίδι για του ομίλους του Europa League απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης.
Η Μπελενενσες σίγουρα δεν περιμένει πολλά από την αναμέτρηση, θα κλειστεί στο δικό της μισό προσπαθώντας να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Η φιλοξενούμενη είναι γενικά μια ομάδα που παίζει δυνατά και κάνει αρκετά φάουλ. Στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια της έχει δεχθεί συνολικά 6 κάρτες.
Μονό (Tipster’s League)
19:30 Ατρόμητος – Παναιτωλικός: 1Χ & under 3,5 & Παναιτωλικός under 5,5 κόρνερ (1.93)
Combo
22:15 Μπενφίκα – Μπελενένσες: 1 & under 4,5 & Μπελενένσες over 2,5 κάρτες (2.25)
Combo
21:45 Γάνδη – Γκενκ: Χ2 & under 4,5 & Γκενκ under 5,5 κόρνερ (2.90)
Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.
Θέλεις να μη χάνεις ανάρτηση στον δρόμο για το ταμείο;
Κάνε like στη σελίδα του Koubanezos.gr στο Facebook
Εντάξου στο μεγάλο chat του Telegram
Κάνε εγγραφή στο κανάλι του Koubanezos.gr στο Youtube
Follow το Koubanezos.gr στο Twitter
Ακολούθησε το Koubanezos.gr στο Instagram
Εντάξου στο group του Koubanezos.gr στο Facebook