ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Γάνδη – Γκενκ και στη μέση… ο Τόρουπ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Γάνδη – Γκενκ και στη μέση… ο Τόρουπ

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Γάνδη – Γκενκ και στη μέση… ο Τόρουπ

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Γάνδη – Γκενκ και στη μέση… ο Τόρουπ

Γάνδη – Γκενκ και στη μέση… ο Τόρουπ

Χαιρετώ την παρέα του koubanezos.gr! Απογοητευμένος από την εξέλιξη της Κυριακής καθώς η PSV Αϊντχόφεν ανακοίνωσε και άλλα κρούσματα από τον covid 19 και ο προπονητής της αποφάσισε να κάνει επιπλέον rotation αφήνοντας τον Μάλεν στον πάγκο και τον Γκέτσε εκτός αποστολής! Κακή η εικόνα της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο, μπορούσε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά το VAR αρχικά μέτρησε κανονικά ένα οφσάιντ γκολ της γηπεδούχου ομάδας και, στο τέλος του αγώνα, δεν υπέδειξε πέναλτι υπέρ της. Υπάρχουν και αυτά στο ποδόσφαιρο.

Στους άλλους αγώνες η Λιλ φάνηκε αρκετά κουρασμένη και έμεινε στο 1-1 με την Νις ενώ στην Αγγλία οι ομάδες έκαναν το καθήκον τους και πέρασε εύκολα το combo. Λίγα παιχνίδια σήμερα, πάμε κατευθείαν στην ανάλυση των αγώνων.

Ατρόμητος – Παναιτωλικός

Πηγαίνουμε στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου για την αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Παναιτωλικό. Στην 9η θέση βρίσκονται οι γηπεδούχοι με 5 βαθμούς βγαίνοντας από ένα δύσκολο πρόγραμμα καθώς αντιμετώπισαν στα τέσσερα τελευταία παιχνίδι Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και ΟΦΗ. Πολύ καλή η παρουσία τους, φαίνεται πως ο Νταμίρ Κάναντι έχει βάλει τις βάσεις ώστε να έχει η ομάδα του μια εξαιρετική χρονιά. Στόχος τους να βρίσκονται στα play offs. Απέναντί τους βρίσκεται ο Παναιτωλικός. Πρόκειται για μια ομάδα που δεν έχει δείξει κάτι το εντυπωσιακό την νέα χρονιά, αρέσκεται στις ισοπαλίες μιας και ως τώρα έχει ήδη τρεις. Οι δυο ήττες έχουν έρθει από τους αγώνες με Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Η αγωνιστική εικόνα των ομάδων λέει «άσος» όμως η άρνηση των φιλοξενούμενων να ηττηθούν με οδηγεί σε ένα combo με κάλυψη και στην ισοπαλία.

Γάνδη – Γκενκ

Πηγαίνουμε στο Βέλγιο για την αναμέτρηση της Γάνδης με την Γκενκ. Επί 4 σερί παιχνίδια αήττητη η φιλοξενούμενη που στο τελευταίο παιχνίδι της κέρδισε την πρωτοπόρο Σαρλερουά. Δεν πείθει με τις εμφανίσεις της η Γάνδη, στο τελευταίο παιχνίδι για το πρωτάθλημα ηττήθηκε από τη Σερκλ Μπριζ με το εντυπωσιακό 5-2 ενώ στο Europa League έχασε στην έδρα της Σλόβαν Λίμπερετς με 1-0. Την Πέμπτη υποδέχεται τη Χόφενχαϊμ. Τρεις προπονητές έχει αλλάξει από την αρχή της χρονιάς η γηπεδούχος.

Το… ζουμί της υπόθεσης βρίσκεται στον προπονητή της Γκενκ, Γες Τόρουπ, ο οποίος ήταν προπονητής της Γάνδης στις πρώτες δύο αγωνιστικές!

Δεν ξεκίνησε καλά, ηττήθηκε και στα δυο παιχνίδια και απολύθηκε. Σίγουρα τους το κρατάει μανιάτικο και θα θέλει να φύγει αήττητος από το γήπεδο που πριν λίγο καιρό έφυγε ως αποτυχημένος.

Μπενφίκα – Μπελενένσες

Πολύ δυνατά έχει μπει στην σεζόν η Μπενφίκα μετρώντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες για το πρωτάθλημα. Εξαιρετική στα περισσότερα παιχνίδια τις, δεν αφήνει περιθώρια στους αντιπάλους να πιστέψουν έστω στην ισοπαλία. Σε αυτό το παιχνίδι όμως περιμένω να παίξουν έξυπνα, να καθαρίσουν το παιχνίδι και να κρατήσουν δυνάμεις καθώς την Πέμπτη ακολουθεί παιχνίδι για του ομίλους του Europa League απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης.

Η Μπελενενσες σίγουρα δεν περιμένει πολλά από την αναμέτρηση, θα κλειστεί στο δικό της μισό προσπαθώντας να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Η φιλοξενούμενη είναι γενικά μια ομάδα που παίζει δυνατά και κάνει αρκετά φάουλ. Στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια της έχει δεχθεί συνολικά 6 κάρτες.


Μονό (Tipster’s League)

19:30 Ατρόμητος – Παναιτωλικός: 1Χ & under 3,5 & Παναιτωλικός under 5,5 κόρνερ (1.93) 


Combo

22:15 Μπενφίκα – Μπελενένσες: 1 & under 4,5 & Μπελενένσες over 2,5 κάρτες (2.25)


Combo

21:45 Γάνδη – Γκενκ: Χ2 & under 4,5 & Γκενκ under 5,5 κόρνερ (2.90)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις