ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Ισοπαλία από... χρυσάφι

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Ισοπαλία από... χρυσάφι

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Ισοπαλία από… χρυσάφι

Ισοπαλία από... χρυσάφι

Καλημέρα λαέ του koubanezos.gr!

Και σήμερα κοντά σας, όπως προαναγγείλαμε, για να δώσουμε, ει δυνατόν, τα φώτα μας σε ένα κακό κουπόνι, αλλά δεν λείπουν οι ευκαιρίες, ιδίως γιατί οι oddmakers δεν έχουν δει, κατά την ταπεινή μας γνώμη, συγκεκριμένες λεπτομέρειες. Μία επιλογή θα έχουμε για σήμερα, σε ιδιαίτερα μεγάλο ποσοστό που δεν έχει λογική, άρα ευκαιρία για μας.

Νόρσεπινγ  – ΑΪΚ Στοκχόλμης

Σημαντικό παιχνίδι, ωραίος αγώνας, από αυτούς που έχουν να σου δείξουν πολλά και να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα. Ζευγάρι ”πολυφορεμένο”, από αυτά που αποτελούν διαχρονικότητα για την Allsvenkan και με αντιπαλότητα, αμφότερες έχουν δώσει ουκ ολίγες μάχες και θα συνεχίσουν να δίνουν. Το 2012 μονομάχησαν για μια θέση στην Ευρώπη, το εντός έδρας παιχνίδι τους ήρθε 2-2, αλλά καμία δεν πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο. Το 2016 μονομάχησαν για το πρωτάθλημα, απείχαν μόλις 6 βαθμούς από την πρωταθλήτρια Μάλμε, το εντός έδρας ματς τους έληξε 4-1 υπέρ της Νόρσεπινγ και τελικώς τερμάτισαν ισόβαθμες στη 2η θέση. Πριν λίγα χρόνια από τότε είχαμε και τελικό κυπέλλου με νικήτρια την ΑΪΚ.

Η σφοδρότερη σύγκρουσή τους έλαβε χώρα στο Όστγκοτάπορτεν το 2019 όταν μονομάχησαν για τον τίτλο ξανά, η Νόρσεπινγ κέρδισε 2-0, στην πόλη επικρατούσε πανζουρλισμός, αλλά κατάφερε στο τέλος να λυγίσει και να ανοίξει την πόρτα στην ΑΪΚ για τον τίτλο. Ακόμα και πέρσι μονομάχησαν για την ευρωπαϊκή έξοδο, αλλά τζίφος για αμφότερες. Ακόμα και στην Σούπερετάν βρέθηκαν χέρι χέρι.

Προς ώρας, στα τωρινά δεδομένα, έχουμε μια τελείως ανισόρροπη Νόρσεπινγ, που βρήκε πριν καιρό ξανά τον εαυτό της, διατήρησε την αξιοπιστία στην επίθεση αλλά και την κακή λειτουργία της άμυνα με αποτέλεσμα να χάνει βαθμούς. Η Μάλμε θα πάρει λογικά το πρωτάθλημα, αν συνεχίσει έτσι, οπότε το ενδιαφέρον στρέφεται στις ευρωπαϊκές θέσεις. 6 στροφές πριν το τέλος η Νόρσεπινγ είναι 3η, ισόβαθμη με Γιουργκόρντεν και Έλφσμποργ ενώ και πιο πίσω γίνεται χαμός με 5 ομάδες σε πρώτη φάση να διεκδικούν ένα μόλις ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η ομάδα του Γκούσταφσον 2η σε φόρμα, πίσω από την πρώτη ΑΪΚ στην ειδική κατηγορία, έχει καλή άμυνα στους 6 τελευταίους αγώνες της και τρέχει εντός ένα επιμέρους 0-3-3, με 5/6 G/G, 4/6 Over 2,5 και έχει 19 β. σε 12 αγώνες.

Η δε ΑΪΚ έχει 30 β. / 23 αγ. ούσα στην 10η θέση, αν θέλει να προλάβει κάποια ευρωπαϊκή έξοδο θέλει άμεσα 3 νίκες και τρέχει επιμέρους εκτός 2-1-3, 4/6 G/G και 3/6 Over 2,5 . Τέλος, στους 6 τελευταίους αγώνες μεταξύ τους έχουν με γηπεδούχο τη Νόρσεπινγ 2-2-2 σε μια τέλεια ισορροπία. Επομένως, τόσο το G/G όσο και το Χ είναι σε συνδυασμό αδιανόητα ψηλά ενώ και μεμονωμένα τόσο το Χ βρίσκεται κατά μ.ο. στο 3,35/3,40 στην αγορά όσο και το G/G στο 1.75, δηλαδή αρκετά χαμηλά, ενώ πέρσι δεν είχε δοθεί κάτω από 1,90 και το ματς για την ιστορία ήρθε 0-0, άρα ισοπαλία που είχε δοθεί πέρσι στο 3,10 που έπεφτε την ημέρα του αγώνα, όπως χαρακτηριστικά έχουμε σημειώσει στο αρχείο μας.

Εκτίμηση: Ματς μεγάλο, ματς κινήτρου, αποδείξεων και γοήτρου, με ευάλωτες άμυνες και αξιόπιστες επιθέσεις οι δυο τους και με αρκετή ισοπαλία στον ορίζοντα. Ισοδύναμες στα μάτια ματς, με την μεν Νόρσεπινγ να έρχεται από νίκη με καλή εμφάνιση (1-3 την Βόρμπερς) και τη δε ΑΪΚ να έχει 5 διαδοχικές νίκες, οι 2/5 G/G. Σημαντικό ότι, τόσο η ΑΪΚ όσο και η Νόρσεπινγ στα ντέρμπι με Μάλμε και Γιουργκόρντεν ήρθαν ισόπαλες με 1-1. Καλή η σκέψη του G/G, της ισοπαλίας σε δύο μονές επιλογές και αν προτιμάτε, ο συνδυασμός τους σε μεγάλη απόδοση.


Μονό

20:00 Νόρσεπινγ  – ΑΪΚ Στοκχόλμης: Χ  (3.40)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις