Ο Ουέμπ σκοράρει και στο ΟΑΚΑ

Ο Ουέμπ σκοράρει και στο ΟΑΚΑ

Δεν με πάει τις τελευταίες μέρες αλλά δεν μασάω. Το έχετε καταλάβει άλλωστε. Πάλι με χρόνια με καιρούς που λένε… Σήμερα ένα ματς στο ΟΑΚΑ για την πρεμιέρα της Α1. Παναθηναϊκός εναντίον Λάρισας με τους πράσινους να έχουν σίγουρη τη νίκη.

Ελεύθερο ματς θα γίνει, ο Βόβορας θα κάνει πρόβες ενόψει Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης με διάφορα σχήματα και οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να είναι αξιοπρεπείς και αξιόμαχοι. Για να το καταφέρουν αυτό μεγάλο τους όπλο είναι ο πρώην ΝΒΑερ Τζέιμς Ουέμπ.

Ο Αμερικανός στα δύο επίσημα ματς που έδωσε η ομάδα του, με τον Χαρίλαο Τρικούπη και τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο σημείωσε 23 και 21 πόντους αντίστοιχα παίρνοντας 16 και 13 προσπάθειες για σουτ αντίστοιχα. Οπότε το over 12,5 του line το έχει στο νερό. Άντε να τον δούμε κόντρα στο… μεγάλο ψάρι.


Μονό (Tipster’s League)

19:30 Παναθηναϊκός – Λάρισα: Ουέμπ over 12,5 πόντοι (1.87)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις