Φαβορί με αξία

Φαβορί με αξία

Καλημέρα στην παρέα του koubanezos.gr! Μπορούμε να πούμε, ότι η ατυχία μας κυνηγάει, καθώς πάλι την Παρασκευή πετύχαμε μια εκ των δύο προτάσεων, αφού ο άσος της Στουτγάρδης, που κόλλησε από το ημίχρονο στο 1-1, δεν ήρθε ποτέ, εναντίον της ουραγού Κολωνίας.

Άρσεναλ – Λέστερ

Η Άρσεναλ κατάφερε έστω και δύσκολα να κερδίσει την Πέμπτη την Ραπίντ με 2-1 στη Βιέννη. Παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε και έκανε την ανατροπή και έτσι ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Europa Leuage. Στο πρωτάθλημα γνώρισε την ήττα με 1-0 το προηγούμενο Σάββατο εκτός έδρας στο ντέρμπι με τη Σίτι, στη βαθμολογία συγκατοικεί μαζί με τη σημερινή της αντίπαλο στην 6η θέση με 9 βαθμούς.

Η Λέστερ ξεκίνησε και αυτή με νίκη τις υποχρεώσεις της στους ομίλους του Europa, επικρατώντας της Ζόρια εύκολα με 3-0. Στο πρωτάθλημα όμως δεν πάει τόσο καλά καθώς μετά τη μεγάλη της νίκη στο ντέρμπι με την Σίτυ, ήρθαν δύο συνεχόμενες εντός έδρας ήττες με αντιπάλους την Γουέστ Χαμ και την Άστον Βίλα με πολύ κακές μάλιστα εμφανίσεις.

Εκτίμηση: Ωραίο ματς στο «Emirates» καθώς θα βρεθούν αντιμέτωπες δύο ομάδες που παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και, στην καλή τους μέρα, μπορούν να μας προσφέρουν γκολ και θέαμα.

Μίλαν – Ρόμα

Κανένας δεν μπορεί να σταματήσει τη Μίλαν, καθώς αυτή τη φορά θύμα της ήταν η Σέλτικ την οποία και κέρδισε για την πρεμιέρα στους ομίλους του Europa Leuage εκτός έδρας με 3-1. Αυτήν ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη της ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Στο πρωτάθλημα μετά από πολλά χρόνια βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 12 βαθμούς αφού έχει κάνει το απόλυτο με 4/4, έτσι έρχεται στο σημερινό ντέρμπι με φουλ ψυχολογία.

Η Ρόμα έρχεται και αυτή από την εκτός έδρας νίκη, επίσης για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, αφού επικράτησε με ανατροπή ενάντια στη Γιούνγκ Μποις με 2-1. Στο πρωτάθλημα, το ξεκίνημά της είναι μέτριο βάση της δυναμικής που διαθέτει, την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε εύκολα την Μπενεβέντο με 5-2 στη Ρώμη. Σήμερα την περιμένει μια πολύ δύσκολη αποστολή στο Μιλάνο και πρέπει να είναι πολύ προσεκτική εάν θέλει να πάρει κάτι θετικό από το ματς.

Εκτίμηση: Ντέρμπι έχουμε απόψε στο Μιλάνο, φαβορί υπάρχει και είναι η Μίλαν. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, πετάει από νίκη σε νίκη και δεν νομίζω ότι η Ρόμα θα της κόψει το δρόμο για την 5η συνεχόμενη της νίκη. Παρά πολύ καλή είναι και η απόδοση του άσου σε τιμή διπλασιασμού. 


Μονό (Tipster’s League)

26/10, 21:45 Μίλαν – Ρόμα: 1 (2.10)


Δυάδα διημέρου, απόδοσης (3.67)

21:15 Άρσεναλ – Λέστερ: Over 2,5 (1.75)

26/10, 21:45 Μίλαν – Ρόμα: 1 (2.10)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις