Με τα combo που μας πληρώνουν

Με τα combo που μας πληρώνουν

Χαιρετώ την παρέα του koubanezos.gr!

Εξαιρετικά ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο καθώς είχαμε το απόλυτο στις επιλογές του Σαββάτου. Πολύ εύκολα πέρασε η δυάδα με Στουρμ Γκρατς και Σπαρτάκ Μόσχας, καταιγιστικός ο Άγιαξ με το ασύλληπτο 0-13, ενώ η Ντόρτμουντ κέρδισε 3-0 χωρίς να απειληθεί ουσιαστικά. Στο τέλος μας άγχωσε η Πόρτο που αγωνίστηκε για 15 λεπτά με 10 παίκτες, αλλά άντεξε και επιβεβαίωσε και τη πρόταση για το Tipster’s League! Σήμερα πολύ μικρότερο το κουπόνι, πάμε να δούμε τα παιχνίδια που ξεχώρισα.

Φιτέσε – PSV Αϊντχόφεν

Μας πλήγωσε στο Europa League η PSV Αϊντχόφεν, οι αλλά θα την στηρίξω και πάλι. 1-2 ήττα από την Γρανάδα, προηγήθηκε με 1-0 στο ημίχρονο όμως στην επανάληψη δέχθηκε την ολική ανατροπή και δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Βρίσκεται πρώτη στην βαθμολογία, στόχος της η επιστροφή στους τίτλους. Ενισχύθηκε σημαντικά στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου με τον Μάριο Γκέτσε να σκοράρει στο ντεμπούτο του. Η Φιτέσε στέκεται αρκετά καλά ως τώρα, έχει καλή ομάδα όμως θα στερηθεί τις υπηρεσίες του καλύτερου παίκτη της, Τανανέ! Περιμένω σοβαρή τη φιλοξενούμενη, η οποία μετράει σερί 10 αήττητων αγώνων εκτός έδρας.

Νις – Λιλ

Πορεία πρωταθλητισμού για τους φιλοξενούμενους, βρίσκονται πρώτοι στην βαθμολογία και αποδίδουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Την Πέμπτη πέρασαν εύκολα από την έδρα της Σπάρτα Πράγας με 4-1. Η Νις που είχε και αυτή ευρωπαϊκό παιχνίδι, διασύρθηκε στην έδρα της Λεβερκούζεν με 6-2. Δύσκολα θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στο πρόγραμμα και να αγωνίζεται κάθε 3-4 μέρες. Πολύ καλύτερη η εικόνα της Λιλ ως τώρα, είναι σοβαρή και πολύ πιθανόν να περάσει και από την έδρα της Νις.

Γουλβς – Νιούκαστλ

Τέλος, πηγαίνουμε στην Αγγλία και στην αναμέτρηση της Γουλβς με τη Νιούκαστλ. Η γηπεδούχος πάντα ελέγχει τον ρυθμό στην έδρα της, είναι προσεκτική στην άμυνα και παίζει συνήθως για το 1-0. Τα τελευταία δυο παιχνίδια της έληξαν με αυτό το σκορ, απέναντι σε Λιντς και Φούλαμ. Η φιλοξενούμενη δεν διαθέτει την ποιότητα για να κοντράρει την Γουλβς. Περιμένω μια επαγγελματική εμφάνιση από τους γηπεδούχους. Διαιτητής της αναμέτρησης ο Μέισον ο οποίος δεν βγάζει εύκολα κάρτες. Σε 2 αγώνες στην φετινή Premier League έχει βγάλει μόλις 4.


Δυάδα απόδοσης (2.31)

15:30 Φιτέσε – PSV Αϊντχόφεν: Χ2 & under 5,5 (1.53)

18:00 Νις – Λιλ: 2 dnb (1.51)


Combo

18:30 Γουλβς – Νιούκαστλ: 1Χ & under 3,5 & under 4,5 κάρτες (2.25)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις