Γαλλικά γκολ, μιξ δυάδα

Γαλλικά γκολ, μιξ δυάδα

Καλησπερίζω όλους τους φίλους της σελίδας μας, άλλη μια πετυχημένη μέρα χθες με 2/3 προβλέψεις, πάμε όμως να αναλύσουμε τα σημερινά.

Μονπελιέ – Ρεμς

Σε καλό φεγγάρι βρίσκεται η Μονπελιέ, που προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με τη Μονακό και βρίσκεται στην 8η θέση του πρωταθλήματος με 11 βαθμούς, ενώ παρουσιάζει καλή επαφή με τα δίχτυα καθώς έχει σημειώσει ως τώρα 13 γκολ. Στο απουσιολόγιο του προπονητή είναι οι Σαβανιέ, Ρίστιτς και ο Μέντες.

Η Ρεμς αντιθέτως ακόμα δεν έχει πάρει τη νίκη στο πρωτάθλημα καθώς την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 3-1 από τη Λοριάν και το κλίμα έχει αρχίσει να φουντώνει, με το προπονητή Νταβίντ Γκιον να τα… χώνει άγρια στους παίχτες του. Αρκετές οι απουσίες με τους Σαβαγερίν, Κασαμά, Κουτεσά, Κόναν, Χόρνμπι και Τουρέ, ενώ επιστρέφουν οι Μπερίσα, Ζενέλι και Μουνέτσι.

Φαμαλικάο – Μποαβίστα

Η Φαμαλικάο δεν έχει βρει ακόμη τα περσινά της πατήματα μετά τις πολλές μεταγραφές του καλοκαιριού και φάνηκε και στο τελευταίο αγώνα της με την Φερένσε. Βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο με 2-0, στο δεύτερο μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ σε 3-2 αλλά στη συνέχεια παίζοντας με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής, δέχθηκε την ισοφάριση στο 93′. Βρίσκεται στη 13η θέση με 5 βαθμούς μετά από 4 αγώνες. Μοναδική απουσία, ο αποβληθείς Ερέρα…

Σε κακή μοίρα η Μποαβιστα, που βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας δίχως να έχει κάνει ακόμη νίκη σε 4 αγώνες (0-2-2), στο τελευταίο της ματς έχασε από τη Γκιμαράες με 1-0 χωρίς να μπορέσει να βγάλει καμία αντίδραση στο παιχνίδι της. Σημαντικές απουσίες των Ανχέλ, Γκόμες και Ραμί.

Αμπερντίν – Σέλτικ

Σε καλή κατάσταση η Αμπερντιν, που προέρχεται από νίκη με 4-2 επί της Χάμιλτον και βρίσκεται στη 4η θέση 3 βαθμούς πίσω από τη Σέλτικ. Με όλους τους παίχτες στη διάθεσή του ο προπονητής ΜακΊνες.

Οι “Κέλτες” θέλουν να αφήσουν πίσω της τις ήττες από Ρέιντζερς και Μίλαν, ενώ βρίσκονται στην 2η θέση πίσω από τους «τζερς» με διαφορά 4 βαθμών και με τη 2η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Πιστεύω ότι θα ανεβάσει γρήγορα στροφές η πρωταθλήτρια, αφήνοντας πίσω τα ατυχή αποτελέσματα. Απόντες από το παιχνίδι θα είναι πιθανόν ο Μπράουν και οι Φόρεστ, Ζουλιέν και Τζόνσον. Τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Εντουάρντ, Ελχαμέντ και Μπίτον.


Μονό (Tipster’s League)

16:00 Μονπελιέ – Ρεμς: Μονπελιέ over 1,5 (2.35)


Δυάδα (απόδοσης 4.48)

19:30 Φαμαλικάο – Μποαβίστα: Φαμαλικάο over 1,5 (2.45)

14:00 Αμπερντίν – Σέλτικ: Σέλτικ over 1,5 (1.83)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις