Στα… δικά μας με 2.37 και 4.26

Στα... δικά μας με 2.37 και 4.26

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του koubanezos.gr! Κυριακή σήμερα με όλα τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στο πιάτο, η στήλη όμως αποφάσισε να ασχοληθεί με δύο επιλογές από την αγαπημένη μας Super League 

Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ 

Την δεύτερή του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στην ΑΕΛ την προηγούμενη αγωνιστική με 3-1. Ο Μίλαν Ράσταβατς παρουσιάζει, μετά το πολύ καλό φινάλε της προηγούμενης σεζόν και φέτος ένα ανταγωνιστικό σύνολο μέσα στο γήπεδο, έχει βρει σταθερές μέσα στην ομάδα και καταφέρνει ως τώρα να παίρνει το καλύτερο δυνατό από κομβικούς ποδοσφαιριστές όπως οι Μπαράλες (3 γκολ), Κώτσιρας (2 ασίστ) και Μουνάφο. Σκόραρε στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια του πρωταθλήματος, παράλληλα όμως δέχτηκε γκολ και στα δύο τελευταία με ΑΕΛ και Παναιτωλικό.

Αντιμετωπίζει σήμερα έναν ΟΦΗ πολλών προβλημάτων αλλά και μιας πολύ σημαντικής προσθήκης για τα δεδομένα του. Ντεμπούτο αναμένεται να πραγματοποιήσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο διεθνής με την Εθνική ομάδα της Ολλανδίας, Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν. Τεράστια μεταγραφή που έρχεται όμως να προστεθεί στις πολλές ελλείψεις που αντιμετωπίζει ο Σίμος. Γιαννούλης, Μαρινάκης και Βούρος θα απουσιάσουν από την άμυνα, Νέιρα και Στάικος από τα χαφ, ενώ γνωστές είναι αυτές των Τσιλιανίδη, Βαζ και Φερέιρα. Ρεκόρ 1-3-1 τρέχουν οι Κρητικοί στο πρωτάθλημα, κατάφεραν και σκόραραν μέσα από την επιθετική λογική που ακολουθεί ο Σίμος σε όλα τα παιχνίδια πλην αυτό της Τούμπας, ταυτόχρονα όμως δεν έχουν κρατήσει ακόμη το μηδέν στην άμυνά τους.

Με δεδομένα λοιπόν όλα τα παραπάνω επιλέγω από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση το αμφίτερμα.  

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ 

Νίκη για να μη… χαθεί ψάχνει η ΑΕΚ στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Μετά τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα απέναντι σε Ατρόμητο και ΠΑΟΚ, ήρθε και η –βαριά- ήττα στην Πορτογαλία απέναντι στην Μπράγκα και κυρίως το επεισόδιο ανάμεσα σε Καρέρα και Λιβάγια για να βαρύνουν αρκετά το κλίμα στην ομάδα. Ο μόνος τρόπος για να επιστρέψει η καλή διάθεση μέσα στα αποδυτήρια είναι η επιστροφή στις νίκες. Και δεδομένα το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία.

Αρκετά ανταγωνιστική στα πρώτα παιχνίδια η ομάδα του Γιαννίκη (ρεκόρ 1-2-1, με ισοπαλίες κόντρα σε Άρη και Ολυμπιακό), αλλά για την ΑΕΚ ο συγκεκριμένος αγώνας έχει χαρακτήρα τελικού και δεν την παίρνει για ένα ακόμη παιχνίδι μακριά από την νίκη. Must win, λοιπόν, ματς για την Ένωση απόψε και θεωρώ πως θα βγάλει την απαραίτητη αντίδραση και εύκολα ή δύσκολα θα φύγει με τους τρεις βαθμούς από τα Γιάννενα. 


Δυάδα (απόδοσης 4.26) 

16:00 Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ: Goal/goal (1.80) 

20:30 ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ: 2 & under 3,5 (2.37) 


Μονό (Tipsters League) 

20:30 ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ: 2 & under 3,5 (2.37)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις