Και μπάλα, και… χόκεϊ

Και μπάλα, και... χόκεϊ

Γεια και χαρά κουβανέζοι μου και καλή Κυριακή σε όλους. Ευτυχώς που τα πρωταθλήματα μπαίνουν στην τελική ευθεία τους καθώς τα χιόνια έχουν κάνει την εμφάνιση τους και το κρύο επίσης. Σαφώς ο καιρός δεν παίζει μπάλα, αλλά όσοι έχουν αγωνιστεί καταλαβαίνουν πόσο δύσκολο είναι να παίζεις σε άδειο γήπεδο, ελέω πανδημίας και επίσης η θερμοκρασία κάνει ακόμα πιο δύσκολο το να βρουν οι ομάδες ρυθμό.

Χθες, τα πήγαμε πολύ καλά!

Με την πλάτη στον τοίχο η Κάρλσταντ

Όπως ανέφερα και παραπάνω το κρύο και τα χιόνια έχουν κάνει την εμφάνιση τους και το παιχνίδι με το οποίο ξεκινώ τις επιλογές μου αποτυπώνει ακριβώς όσα ανέφερα καθώς Λούλεο και Κάρλσταντ θα αναμετρηθούν σε κλειστό γήπεδο αφού οι θερμοκρασίες βρίσκονται κάτω από το μηδέν.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται κοντά στον στόχο τους που είναι η παραμονή στην κατηγορία ,ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι η δυσάρεστη έκπληξη του πρωταθλήματος και πλέον όλα τα παιχνίδια για την ομάδα είναι πλέον τελικός, καθώς βρίσκονται μόλις έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Σίγουρα το παιχνίδι μπορεί να πάει παντού εγώ θα ρισκάρω στους φιλοξενούμενους.

Άνετη η Ακρόπολις, σε πίεση η Νόρμπι

Ανεβαίνω μία κατηγορία παραπάνω και πηγαίνω στην Superettan εκεί που θα αναμετρηθούν οι «Έλληνες» της Ακρόπολις με την Νόρμπι σε ένα παιχνίδι που σαφώς οι γηπεδούχοι είναι σε έναν βαθμό αδιάφοροι, καθώς η ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής κράτησε την ομάδα 8 βαθμούς μακριά από την 3η θέση και πολύ δύσκολα θα καλύψει την διαφορά αυτή στις αγωνιστικές που απομένουν. Η Νόρμπι βρίσκεται σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση και προέρχεται από 7 παιχνίδια χωρίς νίκη που έφεραν την ομάδα κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, με το σημερινό παιχνίδι να είναι κομβικό για τη συνέχεια.

Δεν θα μπλέξω σε σημείο καθώς η τιμή του να σκοράρουν και οι δύο ομάδες με καλύπτει.

Με σπασμένα φρένα η Μπιόρκλοβεν

Κλείνω τις επιλογές μου από την Allsvenskan, ήτοι την 2η κατηγορία της Σουηδίας στο χόκεϊ, εκεί που αναμετρώνται η Μπιόρκλοβεν με την Σοντερτάλιε. με τους γηπεδούχους να έχουν το απόλυτο των νικών καθώς έχουν κερδίσει και τα 7 παιχνίδια που έχουν δώσει μέχρι στιγμής. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται και αυτοί στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας έχοντας κάνει ένα καλό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα.

Υπάρχει φαβορί και αυτό είναι οι γηπεδούχοι με την τιμή της νίκης τους να βρίσκεται χαμηλά οπότε τα πολλά τέρματα θα είναι η επιλογή μου σε αρκετά καλή απόδοση.


Μονό

15:00 Λούλεο – Κάρλσταντ: 2 (2.50)


Μονό (Tipsters League)

15:30 Ακρόπολις – Νόρμπι: Goal/goal (1.77)


Μονό, χόκεϊ

18:30 Μπιόρκλοβεν – Σοντερτάλιε: Οver 5,5 (2.10)


Ρίσκο, χόκεϊ

18:30 Μπιόρκλοβεν – Σοντερτάλιε: Μπιόρκλοβεν over 4,5 (3.25)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις