Mε 2.20 στη χώρα των Βάσκων

Mε 2.20 στη χώρα των Βάσκων

Καλημερίζω την παρέα του koubanezos.gr! Καλή ημέρα στοιχηματικά η χθεσινή για τη στήλη μας, καθώς παρότι το μεσημέρι η Γουότφορντ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Μπόρνμουθ στερώντας μας το 2.20 του over, η συνέχεια ήταν εξαιρετική με το ρώσικο combo και τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας να μας δίνουν αποδόσεις διπλασιασμού.  

Σε αυτό το σημείο όμως, θα ήθελα να εκφράσω ένα παράπονο. Γιατί βρε Σέρχιο Μπούσκετς; Γιατί ρε αγόρι μου να μην πάρεις μια καρτούλα σε 80’ παρουσίας στον αγωνιστικό χώρο να τινάξουμε την μπάνκα στον αέρα με 20πλασιασμό; Θα μου πείτε -και με το δίκιο σας- ότι ποντάρισα να πάρει κάρτα ένας άνθρωπος που έχει μετά βίας 75 παλμούς είτε κυνηγάει σε σπριντ τον Βινίσιους, είτε πίνει χαμομήλι δίπλα στο τζάκι του σπιτιού του…

Αστειεύομαι όπως καταλαβαίνετε, για να μετριάσω λίγο την ατυχία της επιβεβαίωσης του combo στο ντέρμπι της Βαρκελώνης, το οποίο παρεμπιπτόντως βρήκε θριαμβεύτρια τη Ρεάλ με 3-1. 

Σήμερα έχω επιλέξει ένα και καλό σημείο από την Primera Division που θεωρώ ότι έχει αρκετές πιθανότητες επιβεβαίωσης και δίνεται σε εξαιρετική απόδοση από τους μπουκ. 

Μπορεί να της βάλει δύσκολα… 

Η Σοσιεδάδ που μέχρι στιγμής κάνει πορεία πρωταθλητισμού, υποδέχεται την Ουέσκα η οποία δεν έχει ακόμη νίκη τη φετινή σεζόν, αλλά δείχνει ικανή να κοντράρει κάθε αντίπαλο. 

Οι γηπεδούχοι έφυγαν με τη νίκη μεσοβδόμαδα από την Κροατία, επικρατώντας με 1-0 της Ριέκα και ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο Europa League. Η ομάδα του Ιμανιόλ Αλγουασίλ έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις του πρωταθλήματος, καθώς προερχόταν από δύο τριάρες επί των Χετάφε (3-0 εντός) και Μπέτις (3-0 εκτός) που την έφεραν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Εξαιρετική επιθετικά, έχει πετύχει 10 τέρματα συνολικά και στο ανασταλτικό κομμάτι δείχνει να έχει την απαιτούμενη ισορροπία. Αίνιγμα αποτελεί η κούραση από το ταξίδι μεσοβδόμαδα, καθώς μετρά αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών από την αρχή της σεζόν. 

Την ταλαιπωρία και τις περιορισμένες επιλογές της γηπεδούχου θέλει να εκμεταλλευτεί απόψε η Ουέσκα, η οποία μετρά 5 ισοπαλίες και 1 ήττα τη φετινή σεζόν. Δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες στο επιθετικό κομμάτι, αλλά η δυστοκία των επιθετικών της έχει στοιχίσει. Έχει πετύχει μόλις 4 τέρματα προς ώρας στο πρωτάθλημα, ενώ θα μπορούσε να έχει στο ενεργητικό της τουλάχιστον τα διπλάσια βάσει των χαμένων ευκαιριών. Προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 2-2 κόντρα στη Βαγιαδολίδ, σε ένα ματς στο οποίο έμεινε πίσω με 2 γκολ αλλά στο τέλος θα μπορούσε να το κερδίσει, καθώς απώλεσε δύο κλασικές ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά. Θα βασιστεί στους ορεξάτους επιθετικούς Μιρ και Ραμίρεζ για να κάνει τη ζημιά απόψε στο “Ρεάλε Σεγούρος” 

Ανώτερη η Σοσιεδάδ αλλά η κούραση ίσως παίξει ρόλο στο αποψινό ματς, κόντρα σε μια Ουέσκα που δε διστάζει να παίξει επιθετικά και είναι πιθανό το ενδεχόμενο να βρει δίχτυα, αρκεί να έχει την απαραίτητη αποτελεσματικότητα στις τελικές της προσπάθειες. Επιλέγω το αμφίτερμα σε απόδοση άνω του διπλασιασμού. 


Μονό 

22:00 ΣοσιεδάδΟυέσκα: Goal/goal (2.20) 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις