Το 2.32 στην Τρίπολη και οι δυάδες

Το 2.32 στην Τρίπολη και οι δυάδες

Αστέρας και ΟΦΗ είναι από τις ομάδες που θα κυνηγήσουν την εξάδα. Σαφώς βελτιωμένοι φέτος οι Αρκάδες, βάζουν ψηλά τον πήχη μετά τις αποτυχίες των τελευταίων ετών και αν εξαιρέσει κανείς το 1-1 στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, όπου βρέθηκε με αριθμητικό πλεονέκτημα για μεγάλο χρονικό διάστημα, βαδίζει σε σωστά μονοπάτια.

Απ’ την άλλη, οι Κρητικοί, είναι η χαρά του τηλεθεατή. Δε βαριέσαι ποτέ παρακολουθώντας παιχνίδι του ΟΦΗ. Όσα βάλουμε κι όσα φάμε. Μας είχε συνηθίσει άλλωστε από πέρσι σε αυτό το στυλ, με μέσο όρο γκολ πάνω από 3,00 κάθε αγωνιστική. Ταξιδεύει στην Τρίπολη με πολλές απουσίες, ωστόσο την επιθετική προσέγγιση δύσκολα θα την εγκαταλείψει.

Σύμμαχος και το παρελθόν των αναμετρήσεων στην αρκαδική πρωτεύουσα, τα τέσσερα απ’ τα έξι τελευταία, έληξαν στο goal/goal & over 2,5. Στο 2.32.

Πρωταθλητισμός

Στην Ολλανδία, πολύ θετικά έχει μπει στη σεζόν η Φίτεσε. Τέσσερις νίκες και μια ήττα, αυτή απ’ τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, κρίνεται εξαιρετική συγκομιδή. Εκμεταλλεύτηκε το βατό πρόγραμμα, ωστόσο σήμερα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η απουσία του καλύτερού της παίκτη, Τανανέ, κοστίζει σε δημιουργία κι έρχεται να προστεθεί σε αυτή του ετέρου σημαντικού χαφ, Μπέρο.

Η PSV Αϊντχόφεν βρίσκεται ανάμεσα σε ευρωπαϊκά ματς, προηγήθηκε η ήττα-σοκ με ανατροπή στο «Φίλιπς Στέντιον» από τη Γρανάδα ενώ ακολουθεί η αναμέτρηση στην Κύπρο με την Ομόνοια. Όμως, ο μεγάλος φετινός στόχος είναι η επιστροφή στην κορυφή του ολλανδικού ποδοσφαίρου, όπως έδειξαν και οι κινήσεις στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου με τις προσθήκες των Γκέτσε, Φέιν και Φαν Χίνκελ.

Και εδώ, η προϊστορία είναι με το μέρος μας, έξι διπλά τα επτά τελευταία χρόνια, και στο 2.22 δύσκολα θα συναντήσουμε ξανά την PSV εκτός έδρας με αντιπάλους παρόμοιου βεληνεκούς.

Ονειρικό ξεκίνημα

Εκεί που έδειχνε πως ο Βιεϊρά έστρωνε την κατάσταση στη Νις, ήρθε ο διασυρμός στο Λεβερκούζεν με 6-2 να επαναφέρει τη μιζέρια και τις αμφιβολίες. Τραγικοί οι «αετοί» σε κάθε σπιθαμή του γηπέδου, ενώ στα τελευταία του πρωταθλήματος κέρδισαν Ναντ και Σεντ Ετιέν χωρίς να πείσουν.

Η Λιλ έχει ξεκινήσει ονειρικά. Κορυφή στο πρωτάθλημα, αήττητη, και με μεγάλο ευρωπαϊκό διπλό, στην Πράγα. Πολλοί πίστευαν μετά την πώληση-ρεκόρ του Οσίμεν στη Νάπολι, πως θα έχανε το σημείο αναφοράς στην επίθεση, αλλά ο Γιλμάζ τους διαψεύδει κι ενώ στην εξίσωση δεν έχει μπει ακόμη η ακριβότερη μεταγραφή της, ο Ντέιβιντ.

Στο 2.15 το διπλό, δίκαιο για την καλύτερη ομάδα που βρίσκεται στο καλύτερο momentum.

Πρωταθλητισμός vol.2

Πέρασμα στην Τουρκία, εκεί που ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα σε Φενέρ και Τραμπζονσπόρ. Τα «καναρίνια» πραγματοποιούν το καλύτερο ξεκίνημα την τελευταία πενταετία. Μπορεί οι εμφανίσεις τους να μην είναι οι ιδανικές, αλλά όταν έχεις αλλάξει όλη την ομάδα (18 μεταγραφές παρακαλώ), δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία. Θα έρθει και η μπάλα, στην ώρα της. Προς το παρόν αυτό που μετράει είναι οι βαθμοί, η ψυχολογία και το δέσιμο της ομάδας.

Η Τραμπζονσπόρ αντίθετα, βρίσκεται πολύ μακριά από τον καλό της, περσινό, εαυτό. Μόλις μία νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές, με εμφανίσεις πολύ κάτω του μετρίου. Έχει στοιχίσει η απώλεια του αρχισκόρερ Σόρλοθ ενώ ο κομβικός για το παιχνίδι της Εκουμπάν, βρίσκεται σε καραντίνα.

Δεν μπορούσε να δίνει ψηλότερα από το 1.78 ο άσος.

Έδρα και momentum

Στη Νορβηγία, τέλος, Βαλερένγκα και Κρίστιανσουντ δίνουν σημαντικό ματς για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Αχτύπητη στην έδρα της η «Ένγκα», δεύτερο καλύτερο ρεκόρ της κατηγορίας το 7-3-0 που «τρέχει» στο γήπεδό της. Η Κρίστιανσουντ μπορεί να παρουσιάζεται δυνατή εκτός, ωστόσο δεν είναι το μέγεθος που μπορεί να τρομάξει τους γηπεδούχους.

Φόρμα και η ψυχολογία δείχνουν άσο στο τίμιο 1.83.


Δυάδα (απόδοσης 4.77)

15:30 Φίτεσε – PSV Αϊντχόφεν: 2 (2.22)

18:00 Νις – Λιλ: 2 (2.15)


Σημείο για Tipster’s League

16:00 Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ: Goal/goal & over 2,5 (2.32)


Δυάδα (απόδοσης 3.08)

18:00 Φενερμπαχτσέ – Τραμπζονσπόρ: 1 (1.78)

19:00 Βαλερένγκα – Κρίστιανσουντ: 1 (1.83)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις