Ξεσπά για το 2.40, αξία στο 1.91

Ξεσπά για το 2.40, αξία στο 1.91

Καλησπερίζω όλους τους Κουβανέζους, απόλυτα χαρούμενος για την επιβεβαίωση της πρότασης του over 1,5 γκολ της  Άντερλεχτ, αλλά και της στήριξης σας στο πρόσωπο μου. Προχωράμε με την ανάλυση των σημερινών μου επιλογών.

Λίβερπουλ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Ξεκινώ με τους πρωταθλητές Αγγλίας οι οποίοι προέρχονται από δύσκολο παιχνίδι μέσα στην έδρα του Άγιαξ, όπου πήραν τη πολυπόθητη νίκη με 0-1, χάρις σε αυτογκόλ του Ταλιαφίκο. Η νίκη αυτή αναπτέρωσε το ηθικό της ομάδας, καθώς προερχόταν από τη συντριβή με 7-2 από την  Άστον Βίλα και την ισοπαλία 2-2 κόντρα στην ΄Εβερτον. Η Λίβερπουλ είναι ομάδα με συνοχή και τσαγανό και εκτιμώ, ότι θα βγάλει αντίδραση, καθώς μεσοβδόμαδα έχοντας βατό πρόγραμμα, παίζοντας εντός έδρας κόντρα στη Μίντιλαντ, για τους ομίλους τους Champions League, θα μπορέσει να ξεκουράσει κάποιους παίχτες. Ο Κλόπ δεν θα έχει τους Αλισον, Φαν Ντάικ, Τσάμπερλειν, Τσιμίκα και αμφίβολοι δίνονται οι Ματίπ και Τιάγκο.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ πραγματοποιεί κάκιστο ξεκίνημα μετρώντας 4 ήττες και 1 ισοπαλία, με αποτέλεσμα κάθε παιχνίδι της, να είναι και μια δοκιμασία για την παραμονή του προπονητή Γουάιλντερ, στο πάγκο της ομάδας. Με απουσίες και πάλι η φιλοξενούμενη ομάδα, αυτές των Ο’ Κόνελ, Φλέκ και Μουσέ, θα προσπαθήσει να σταθεί στο ύψος της σε μια δύσκολη έδρα.

Αταλάντα – Σαμπντόρια

Εξαιρετικό ξεκίνημα για τους μπλε του Μπέργκαμο με 3 νίκες και 1 ήττα, τη προηγούμενη εβδομάδα από τη Νάπολι, κάτι που ουσιαστικά επισκιάστηκε από τη μεγαλοπρεπή νίκη στην έδρα της Μίντιλαντ με 0-4 για τους ομίλους του Champions League, λίγες μέρες αργότερα. Εκτός αποστολής οι Καλντάρα, Γκολίνι και αμφίβολος θεωρείται ο Μαλινόφσκι. Ο Γκασπερίνι εκτιμώ πως θα κάνει κάποιες αλλαγές, αφού ακολουθεί δύσκολο παιχνίδι με τον Άγιαξ για τους ομίλους του Champions League.

Σε πολύ καλή κατάσταση είναι και η Σαμπντόρια ερχόμενη από το 3-0 κόντρα στη Λάτσιο, με τον Ρανιέρι να δείχνει ότι η ομάδα του είναι υπολογίσιμη και ανταγωνιστική, με 2 νίκες και 2 ήττες ως τώρα στο πρωτάθλημα. Μοναδική απουσία ο Γκαμπιαντίνι.

Λέουβεν – Κλαμπ Μπριζ

Η Λέουβεν είναι μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος, καθώς αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο και παίρνει τους βαθμούς που χρειάζεται, αν και 8η στη βαθμολογία, απέχει μόλις 4 βαθμούς από τη πρωτοπόρο Μπριζ. Στο τελευταίο ματς με την  Άντερλεχτ βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο ημίχρονο, αλλά επέστρεψε και έφερε το παιχνίδι στα ίσα, παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας. Επιστρέφει ο Ουεντραόγκο και ντεμπούτο θα κάνει ο επιθετικός Οσαμπούτεϊ.

Η Κλαμπ Μπριζ πρώτη στη βαθμολογία μαζί με την Σαρλερουά, επέστρεψε από την δύσκολη έδρα της Ζενίτ, με τους χρυσούς 3 βαθμούς, κερδίζοντας 1-2, με σκόρερ τους Ντένις και Ντε Κετελάρε, με τον δεύτερο να κλέβει τη παράσταση με το γκολ του στο 93’. Δύσκολη έξοδος για την Μπριζ στην έδρα της Λέουβεν με τους Μινιολέτ, Κοσουνού και Κρμέντσικ να είναι εκτός αποστολής. Υπάρχει αρκετή κούραση που θα πρέπει να διαχειριστεί ο προπονητής της, καθώς την Τετάρτη 28/10 υποδέχεται τη Λάτσιο για τη 2η αγωνιστική του Champions League.


Μονό

16:00 Αταλάντα – Σαμπντόρια: Σαμπντόρια over 1,5 (2.85)


 Mονό (Tipsters League)

21:45 Λέουβεν – Κλαμπ Μπριζ: Over 2,5 & goal/goal (1.91)


Δυάδα (απόδοσης 4.58)

21:45 Λέουβεν – Κλαμπ Μπριζ: Over 2,5 & goal/goal (1.91)

22:00 Λίβερπουλ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: 1 & over 3,5 (2.40)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις