Με πόντους αλλά… και σουτ

Με πόντους αλλά... και σουτ

Καλημέρα κύριοι! Χθες πέρασε η δυνατή μας επιλογή καθώς η Ανζέ πέρασε εύκολα από την έδρα της Ρεν με 2-1. Το trixie επιβεβαιώθηκε κατά τα 2/3 και έτσι κάτι πήραμε και από εκεί.

Ξεκίνημα με Ιταλία και σήμερα με το ματς Αταλάντα – Σαμπντόρια. Επιθετικογενείς ομάδες, με αρετές που σπανίζουν από πολλές ευρωπαϊκές ομάδες. Θα παίξουν και σήμερα επιθετικό ποδόσφαιρο και πιστεύω θα μας δώσουν τις πάνω από 11 προσπάθειες προς την εστία. Η Αταλάντα στα τελευταία ματς έχει πολλές προσπάθειες στην εστία συνολικά στα ματς της κάτι το οποίο συμβαίνει και με τη Σαμπντόρια. Περιμένω επιθετικό παιχνίδι.

Και ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και το ντέρμπι Ηρακλής – ΠΑΟΚ. Θα πάμε με τον combo του άσου με το over 154,5. Ο Ηρακλής είναι ομάδα με στόχους και μάλιστα υψηλούς, φέτος. Παίζει καλή άμυνα και μέσα στην έδρα του «πνίγει» τους αντιπάλους της. Ο ΠΑΟΚ και φέτος στήθηκε πάνω σε Αμερικανούς. Θα βασιστεί στο γρήγορο μπάσκετ και το τρίποντο ωστόσο χωρίς άμυνα στο μπάσκετ δεν κερδίζεις κανέναν και φέτος θα είναι η αχίλλειος πτέρνα του «δικεφάλου του Βορρά».

Καλή τύχη σε όλους.


Μονό

16:00 Αταλάντα – Σαμπντόρια: Over 11,5 προσπάθειες στην εστία (2.00)


Μονό (Tipsters League)

19:30 Ηρακλής – ΠΑΟΚ: 1 & over 154,5 σύνολο πόντων (3.17)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις