Σκανδιναβικές ευκαιρίες!

Σκανδιναβικές ευκαιρίες!

Γειά και χαρά αγαπητοί κουβανέζοι και καλό Σαββατοκύριακο εύχομαι σε όλους.

Στην τελική ευθεία μπαίνουν τα πρωταθλήματα στο βορρά, τόσο σε Σουηδία όσο και σε Νορβηγία, με τις ομάδες πλέον να ξέρουν πως κάθε λάθος, μπορεί να αποβεί μοιραίο για την επίτευξη των στόχων τους.

Με το πόδι στο γκάζι η Σάντβικενς

Ξεκινάμε από τη σουηδική Div 1 Norra, με ένα παιχνίδι που το έχω βάλει στο μάτι από την αρχή της εβδομάδας. Μιλάω για την αναμέτρηση ανάμεσα στη Σάντβικενς και τη Φρέι, με την γηπεδούχο ομάδα να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς προέρχεται από 5 συνεχόμενες νίκες και βρίσκεται 6 βαθμούς πίσω από την δεύτερη θέση έχοντας ένα ματς λιγότερο, με την νίκη σήμερα να αποτελεί μονόδρομο για αυτήν. Η Φρέι είναι μια από τις ομάδες που αποτέλεσαν δυσάρεστη έκπληξη μέσα στην σεζόν και ουσιαστικά το μόνο που της απομένει, είναι να πετύχει την μαθηματική παραμονή της στην κατηγορία.

Υπάρχει φαβορί στο παιχνίδι και αυτό είναι οι γηπεδούχοι, με την νίκη τους μαζί με το over 1,5 γκολ να μας δίνουν απόδοση διπλασιασμού.

Επειγόντως νίκη για τη Ρανχάιμ

Από τη Νορβηγία θα είναι η δεύτερη επιλογή μου για σήμερα και συγκεκριμένα από την νορβηγική Division 1 και το παιχνίδι ανάμεσα στην Κόνγκσβινγκερ και την Ρανχάιμ. Οι δύο ομάδες μπορεί να μην βρίσκονται σε καλή κατάσταση, αλλά η νίκη είναι αναγκαία  και για τους δύο, με τους στόχους της κάθε ομάδας βέβαια, να είναι εντελώς διαφορετικοί. Η Ρανχάιμ  που στα τελευταία παιχνίδια της δεν σκοράρει εύκολα, πράγμα που το έχει πληρώσει, καθώς ο στόχος της απευθείας ανόδου γίνεται ολοένα και δυσκολότερος, έχει την ευκαιρία στο σημερινό παιχνίδι να πάρει την νίκη που θέλει. Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν όπως συνήθως αμυντικά και θα προσπαθήσουν να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν, χρησιμοποιώντας  κυρίως το παιχνίδι των αντεπιθέσεων.

Θα πάω με την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, αυτή της Ρανχάιμ, με το combo να πληρώνει εξαιρετικά.


Μονό (Tipster’s League)

15:00 Σάντβικενς – Φρέι: 1 & over 1,5 (2.00)


Μονό

16:30 Κόνγκσβινγκερ – Ρανχάιμ: 2 & over 2,5 (2.25)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις