Ψαγμένα combos, δυνατό από Πορτογαλία

Ψαγμένα combos, δυνατό από Πορτογαλία

Χαιρετώ την παρέα του koubanezos.gr! Ξημερώνει Σάββατο, τεράστιο το κουπόνι σήμερα και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις επιλογές μας, καθώς οι ομάδες έχουν ξανά την ερχόμενη εβδομάδα υποχρεώσεις για τις διοργανώσεις της UEFA. Την Πέμπτη, ΠΑΟΚ και Ρέιντζερς μας πλήρωσαν εύκολα την δυάδα, αλλά η Αϊντχόφεν αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων και μας κατέστρεψε το combo.  

ΦένλοΆγιαξ 

Ξεκινάμε από την Ολλανδία και το παιχνίδι της Φένλο με τον Άγιαξ. Από σημαντική ισοπαλία στην έδρα της Άλκμααρ με 2-2 έρχονται οι γηπεδούχοι. 2-0 το σκορ στο ημίχρονο με MVP τον τερματοφύλακα, καθώς η Φένλο μπορούσε να είχε φάει πολλά περισσότερα. Η γηπεδούχος έμεινε με 10 πριν την ανάπαυλα αλλά δεν απειλήθηκε σε μεγάλο βαθμό. Μεγάλη εύνοια από διαιτητές και var απήλαυσε η Φένλο, καθώς της χαρίστηκε κόκκινη κάρτα αλλά της δόθηκε και ανύπαρκτο πέναλτι από το οποίο ήρθε το γκολ της ισοφάρισης. Ο Άγιαξ ήταν αρκετά καλός απέναντι στην Λίβερπουλ αλλά έμεινε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Πίεσε αρκετά στη συνέχεια, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει. Άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία με βάση την εικόνα του. Νομίζω πως το παιχνίδι δεν χωράει πολύ συζήτηση, ο Άγιαξ θα πάρει τους τρεις βαθμούς.

Περιμένω επαγγελματική εμφάνιση κρατώντας ανέπαφη την εστία του, μαζί με δυνάμεις για το επερχόμενο παιχνίδι στην έδρα της Αταλάντα. 

ΡιντΣτουρμ Γκρατς 

Το επόμενο παιχνίδι που έχω ξεχωρίσει είναι από το αυστριακό πρωτάθλημα. Η Ριντ είναι μια ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων, μετράει σερί 3 ηττών στο πρωτάθλημα. Στόχος της η παραμονή. Η φιλοξενούμενη έχει την ποιότητα να φύγει αήττητη από την έδρα της Ριντ. Μετράει σερί 9 αήττητων αγώνων και περιμένω να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού, χωρίς να ξεφύγει πολύ το σκορ. Τα τελευταία 4 παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων έληξαν με νικήτρια τη Στουρμ Γκρατς. Και στα 4 παιχνίδια δεν μπήκαν περισσότερα από 3 γκολ 

Κράσνονταρ – Σπαρτάκ Μόσχας 

Συνεχίζουμε στο ρωσικό πρωτάθλημα, όπου η Κράσνονταρ υποδέχεται την Σπαρτάκ Μόσχας. Αρκετά καλή εμφάνιση για τους γηπεδούχους στην έδρα της Ρεν και ένας σημαντικός βαθμός που ίσως φανεί καθοριστικός στο κυνήγι της τρίτης θέσης του ομίλου. Την Τετάρτη υποδέχεται την Τσέλσι. Έχει αρκετές απουσίες από την μέση και μπροστά με σημαντικότερη αυτή του Καμπελά. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ξεκινήσει ιδανικά και βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τη Ζενίτ. Δεν έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, κάτι που τους βοηθάει αρκετά ώστε να διεκδικήσουν φέτος το πρωτάθλημα.

Περιμένω από τη Σπαρτάκ να εκμεταλλευτεί τις συγκυρίες και να φύγει έστω με το βαθμό από το Κράσνονταρ.  

ΝτόρτμουντΣάλκε 

Ντέρμπι μίσους στην κοιλάδα του Ρουρ. Καθόλου σταθερή στο ξεκίνημα της σεζόν η Ντόρτμουντ, δεν βλεπόταν στο παιχνίδι με την Λάτσιο και ηττήθηκε δίκαια με 3-1. Σήμερα περιμένω μια σοβαρή εμφάνιση ώστε να πάρει ψυχολογία για τη συνέχεια της σεζόν. Την Τετάρτη υποδέχεται τη Ζενίτ, μονόδρομος η νίκη αν δεν θέλει να μπει από νωρίς σε μπελάδες. Η Σάλκε είναι μια ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων που θα παλέψει για την παραμονή της στην κατηγορία. Θα προσπαθήσει να πάει το παιχνίδι στην δύναμη, καθώς αν ανοιχτεί θα μαζέψει πολλά γκολ. Ως τώρα ηττήθηκε από Λειψία και Μπάγερν Μονάχου χωρίς να σκοράρει. Το ίδιο πιστεύω πως θα συμβεί και σήμερα. Τελευταία αναμέτρηση μεταξύ τους τον Μάιο, με νικήτρια τη γηπεδούχο με 4-0.  

ΠόρτοΖιλ Βιθέντε 

Τέλος, πηγαίνουμε στο στάδιοΝτραγκάογια την αναμέτρηση της Πόρτο με την Ζιλ Βιθέντε. Μεγάλο φαβορί οι γηπεδούχοι, περιμένω να μπουν δυνατά στο ματς και να δείξουν ποιος είναι το αφεντικό της αναμέτρησης. Η Ζιλ Βιθέντε θα περιοριστεί στο δικό της μισό, προσπαθώντας να κρατήσει τους γηπεδούχους στο μηδέν. Συντριπτικά υπέρ των γηπεδούχων η παράδοση, 11 σερί νίκες εντός έδρας απέναντι στην Ζιλ Βιθέντε με συνολικό σκορ 27-4!

Ήδη η γηπεδούχος βρίσκεται στο -5 από την Μπενφίκα, περιμένω επαγγελματική εμφάνιση και νίκη χωρίς να απειληθεί 


Δυάδα (απόδοσης 2.88) 

18:00 Ριντ – Στουρμ Γκρατς: Χ2 & under 4,5 (1.60) 

19:00 Κρασνοντάρ – Σπαρτάκ Μόσχας: Χ2 & under 4,5 (1.80) 


Μονά και δυάδα (απόδοσης 4.55) 

17:30 Φένλο – Άγιαξ: 2 & no goal (2.20) 

19:30 Ντόρτμουντ – Σάλκε: 1 & no goal (2.07) 


Μονό (Tipster’s League)

22:30 Πόρτο – Ζιλ Βιθέντε: 1 & no goal & Ζιλ Βιθέντε under 4,5 κόρνερ (2.55)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις