ΠΑΟ για… 19.75!

ΠΑΟ για... 19.75!

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Πριν καν αρχίσει η φετινή Supe League, σας είχα ενημερώσει ότι ο Ντάνι Πoγιάτος δεν θα δει ελληνική παρέλαση. Το έγραψα στη στήλη, το έλεγα και στο ράδιο. Βέβαια, παρέλαση τελικά δεν θα…. δει κανείς μας, αλλά αυτό είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία. Η χρονιά για τον Παναθηναϊκό κατά τη γνώμη μου πάει χαμένη. Το υλικό που διαθέτει είναι για λίγα πράγματα. Οι μεταγραφές, πλην του Καρλίτος και του Μαουρίσιο, είναι όλες άστοχες. Χρόνος και λεφτά για διορθώσεις απ’ ό,τι φαίνεται δεν υπάρχουν. Τι να κάνει κι ο Μπόλονι; 

Ο Βόλος από την άλλη, είναι μια ομάδα χωρίς μέλλον αφού στηρίζεται αποκλειστικά σε ξένους παίκτες. Κάποιοι από αυτούς όμως είναι καλοί. Ειδικά τα εξτρέμ και οι επιθετικοί του είναι τεχνίτες και σχετικά γρήγοροι. Μπορούν να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στην ασταθέστατη και αργή άμυνα του ΠΑΟ, που έχει δεχτεί τουλάχιστον ένα γκολ σε όλα παιχνίδια. Οι “πράσινοι” θα νοσταλγήσουν πολλές φορές φέτος τον Κολοβέτσιο. Σας το είχα πει και αυτό, πριν την πρεμιέρα στη Τρίπολη. 

Κατά τα άλλα, έχουμε και ωραίο ντέρμπι ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι. Σύμφωνα με αυτά που έχουν δείξει οι δύο ομάδες ως τώρα, αναμένεται ένα ωραίο απόγευμα με θέαμα και γκολ εκατέρωθεν. 


Combo

19:30 Μάντσεστερ Γ. – Τσέλσι: Goal/goal & over 2,5 (1.80) 


Μονό (Tipsters League) 

20:30 Παναθηναϊκός – Βόλος: Βόλος over 0,5 (1.77) 


Fun bet 

20:30 Παναθηναϊκός – Βόλος: Βόλος over 1,5 (4.85) 


Fun bet, μονά και δυάδα (απόδοσης 71.10) 

19:30 Μάντσεστερ Γ. – Τσέλσι: Any time σκορ 2-1 (3.60) 

20:30 Παναθηναϊκός – Βόλος: Ακριβές σκορ 1-2 (19.75)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις