Μπάρτσα – Ρεάλ, η τηλεοπτική κάλυψη του πρώτου clasico του… κορωνοϊού

Μπάρτσα – Ρεάλ, η τηλεοπτική κάλυψη του πρώτου clasico του… κορωνοϊού

Το πρώτο Clasico της σεζόν μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της, πρωταθλήτριας, Ρεάλ Μαδρίτης διεξάγεται το Σάββατο 24/10 το απόγευμα, στις 17:00 ώρα Ελλάδος. O αγώνας θα μεταδοθεί ταυτόχρονα από το Cosmote Sport 2 αλλά και από το κανάλι Cosmote Sport 4K της νέας streaming υπηρεσίας της Cosmote TV.

Λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα των «αιωνίων», η εκπομπή «Ρυθμός των Ντέρμπι» (16:00) θα παρουσιάσει τις τελευταίες εξελίξεις και αναλύοντας τις ενδεκάδες των δύο ομάδων. Στις 17:00, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μεταφερθούν στο «Camp Nou», όπου θα δοθεί η σέντρα για το ντέρμπι Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ με την ολοκλήρωση του αγώνα, η εκπομπή θα επιστρέψει με όλο το ρεπορτάζ, την ανάλυση των καλύτερων φάσεων με τη βοήθεια της τεχνολογίας και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Αφιερωμένο στο μεγάλο ισπανικό ντέρμπι θα είναι το πρόγραμμα του Cosmοτε Sport 2, το Σάββατο 24/10, με τους συνδρομητές να έχουν την ευκαιρία, από τις 11.00, να κάνουν ένα συναρπαστικό flashback και να παρακολουθήσουν τα καλύτερα στιγμιότυπα από τις «μάχες» των δύο ομάδων για τη σεζόν 2019-20, ενώ στις 15:00 θα προβληθεί η ταινία «LaLiga Santander El Clásico».

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις