Τρεις διπλασιασμοί και μία… βόμβα του 20.00!

Τρεις διπλασιασμοί και μία... βόμβα του 20.00!

Καλημέρα σε όλους! Εξαιρετικά τα πήγαμε χθες, καθώς πέρασαν πολύ άνετα οι δύο προτάσεις μας στο ματς της Δανίας, με την Οντένσε να «καθαρίζει» με συνοπτικές διαδικασίες τη Λίνγκμπι, δίνοντάς μας το 2.50 του combo αλλά και το 1.73 του ασιατικού. 

Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει πληθώρα αγώνων από όλο τον κόσμο. Το ενδιαφέρον μου κέντρισαν τρεις αναμετρήσεις από Αγγλία, Ουκρανία, Ρωσία αλλά επέλεξα να ασχοληθώ και με το «Clasico» ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, με ένα fun bet για να έχουμε ως ουδέτεροι τηλεθεατές ένα έξτρα ενδιαφέρον… 

Ντέρμπι 6άδας στην Championship 

Δύο ομάδες που πιθανότατα θα διεκδικήσουν τις θέσεις ανόδου στο τέλος της σεζόν συγκρούονται στις 17:00 στο «Βίκαρατζ Ρόουντ», με τη Γουότφορντ να φιλοξενεί την Μπόρνμουθ. Οι δύο σημερινές αντίπαλοι χαρακτηρίζονται προς ώρας από τις επιθετικές τους αρετές, γι’ αυτό και φιγουράρουν στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.  

Η Γουότφορντ μετρά συνολικό ρεκόρ 4-1-1 τη φετινή σεζόν, ενώ στην έδρα της έχει το απόλυτο των τριών νικών. Ξεκάθαρα ομάδα Βλάνταν Ίβιτς, τουτέστιν επιθετικής φιλοσοφίας και το μοναδικό ματς στο οποίο δε σκόραρε, ήταν εκείνο εκτός έδρας εναντίον της Ρέντινγκ (1-0), στο οποίο πάντως σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες. Ξεχωρίζουν Τομ Κλέβερλι (μέσος, 1 γκολ) και Ζοάο Πέδρο (επιθετικός, 3 γκολ).  

Η Μπόρνμουθ έχει ξεκινήσει με φούρια τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα, όντας αήττητη μέχρι στιγμής με ρεκόρ 3-3-0. Στις εκτός έδρας επισκέψεις της εμφανίζεται ορεξάτη και μπαίνει δυνατά στους αγώνες, έχοντας σαφείς επιθετικές τάσεις με Σολάνκε, Λέρμα και Γκόσλινγκ ως κύριους εκφραστές (2 γκολ έκαστος). Προέρχεται από την ισοπαλία με 1-1 στο «Κάρντιφ Σίτι Στέιντιουμ» με το τελικό σκορ να την αδικεί, καθώς είχε συντριπτική κατοχή της μπάλας συνοδεία αρκετών ευκαιριών. 

Μεγάλο ντέρμπι, η αίσθησή μου είναι ότι κινείται προς το Χ2 αλλά θα προτιμήσω να ποντάρω στα γκολ βασιζόμενος στις επιθετικές αρετές που έχουν αναπτύξει μέχρι στιγμής οι δύο ομάδες. Το οver σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. 

Μπαίνει φουριόζα η Σπόρτινγκ 

Η ομάδα του Ρούμπεν Αμορίμ επισκέπτεται απόψε το «Σάο Μιγκέλ» για να αντιμετωπίσει τη Σάντα Κλάρα.  

Έδειξε να ξεπερνά το σοκ του ευρωπαϊκού αποκλεισμού η Σπόρτινγκ μετά τη βαριά ήττα με 4-1 από τη LASK και παρέμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα, καθώς εν συνεχεία κέρδισε άνετα εκτός την Πορτιμονένσε (2-0), ενώ ισόπαλο έληξε το ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με την Πόρτο (2-2). Μπαίνει με φούρια και επιβάλλει το ρυθμό της από τα πρώτα λεπτά στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της, έχοντας σκοράρει τα 3 από τα 4 τέρματά της στο πρώτο ημίχρονο. Η Σάντα Κλάρα είναι αήττητη στην έδρα της χωρίς μάλιστα να δεχθεί ακόμη κάποιο τέρμα, αλλά αυτό είναι αποτέλεσμα κυρίως της αστοχίας των επιθετικών των Ζιλ Βιθέντε και Μαρίτιμο που σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες στο «Σάο Μιγκέλ», παρά της καλής αμυντικής λειτουργίας της.  

Το ενδεχόμενο να σκοράρει η Σπόρτινγκ στα πρώτα 45’ του αγώνα πληρώνει 1.90 και θα το τιμήσω. 

Απειλεί η Ρούμπιν 

Η επόμενη επιλογή μας έρχεται από τον αγώνα που θα διεξαχθεί στην «Γκάζπρομ Αρένα», ανάμεσα σε Ζενίτ και Ρούμπιν Καζάν. 

Οι γηπεδούχοι μετά την μέτρια εμφάνιση η οποία συνοδεύτηκε από την εντός έδρας ήττα από την Μπριζ στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League την Τρίτη, επιστρέφει στις εγχώριες υποχρεώσεις της αντιμετωπίζοντας την διόλου ευκαταφρόνητη Ρούμπιν. Η Ζενίτ παρά την καλή επιθετική της παραγωγικότητα, δείχνει να αντιμετωπίζει προβλήματα με ομάδες οι οποίες είναι ταχείς στο επιθετικό transition. Τέτοιες ήταν η Μπριζ απ’ την οποία όπως είπαμε παραπάνω ηττήθηκε, αλλά και η ΤΣΣΚΑ με τη Σότσι από τις οποίες κινδύνευσε αρκετές φορές μέχρι να φτάσει στην επικράτηση (2-1 εντός με αμφότερες).  

Η Ρούμπιν απειλεί απόψε την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, καθώς διαθέτει ταχύτατους και τεχνίτες επιθετικούς και γενικότερα φαίνεται ικανή να κάνει τη ζημιά απέναντι στην κουρασμένη και συνάμα απογοητευμένη Ζενίτ. Εκτός έδρας έχει ρεκόρ 3-0-2 με αρκετά καλές εμφανίσεις, αλλά πολλές φορές προδίδεται από την αμυντική της αδυναμία και αφέλεια, έχοντας δεχθεί συνολικά 8 τέρματα.  

Πάμε στα γκολ κι εδώ με combo του over 2,5 παρέα με αμφίτερμα. 

Clasico στην Ισπανία για διασκέδαση και… ρίσκο 

Ο αγώνας που περίμενε όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης έπειτα από 7 και πλέον μήνες διεξάγεται σήμερα. Στις 17:00 λοιπόν όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο “Καμπ Νου” για το Μπαρτσελόνα – Ρεάλ.  

Δε θα πω πολλά για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, όλοι γνωρίζουν ότι πέρα από τη βαθμολογική σημασία κυρίαρχο ρόλο παίζει το γόητρο και εφόσον βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν όλα τα υπόλοιπα πάνε περίπατο. Η πιο σωστά διαβασμένη τακτικά ομάδα και το πάθος των παικτών θα κρίνουν την έκβαση του ντέρμπι.  

Ο Κούμαν θα παρατάξει την ομάδα του με το γνωστό 4-2-3-1 με τους δύο κόφτες λογικά να είναι οι Μπουσκέτς και Ντε Γιονγκ, ενώ τον Μέσι θα πλαισιώσουν οι Κουτίνιο και Φάτι με μια θέση να παίζεται ανάμεσα σε Γκριεζμάν και Τρινκάο. Η Μπάρτσα έχει σκοράρει και τα 5 τέρματά της εντός έδρας στο πρώτο 45λεπτο των αγώνων. Εκτός οι τραυματίες Τερ Στέγκεν, Άλμπα και Ουμτιτί. 

Η ομάδα του Ζιντάν από την άλλη, μετά την αναπάντεχη ήττα μεσοβδόμαδα από την Σαχτάρ, θέλει να δώσει απαντήσεις στο αποψινό ντέρμπι. Στο 4-3-3 του Γάλλου θα πάρουν φανέλα βασικού οι Κροος, Κασεμίρο και Μόντριτς στα χαφ με τον Μπενζεμά να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και τον αρχηγό Ράμος να επιστρέφει στην 11άδα. Τραυματίας ο βασικός δεξιός μπακ Καρβαχάλ, όπως και οι Αζάρ, Όντεγκαρντ. Τελευταία νίκη της Ρεάλ στη Βαρκελώνη για το πρωτάθλημα, τον Απρίλη του 2016 (1-2). 

Fun bet έχω επιλέξει εδώ, για να δούμε και πιο ευχάριστα την αναμέτρηση, με αμφίτερμα πρώτου ημιχρόνου παρέα με κάρτα για τους… συνήθεις υπόπτους Μπουσκέτς και Κασεμίρο. Άλλωστε, διαιτητής είναι ο καρτάκιας Χουάν Μαρτίνεθ. 


Μονό

14:30 ΓουότφορντΜπόρνμουθ: Over 2,5 (2.20) 


Combo 

16:30 ΖενίτΡούμπιν: Goal/goal & over 2,5 (2.20) 


Mονό (Tipsters League)

20:00 Σάντα Κλάρα – Σπόρτινγκ Λισ.: Σπόρτινγκ over 0,5 στο 1ο ημίχ. (1.90) 


Fun bet 

17:00 Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Goal/goal στο 1ο ημίχ. & κάρτα Μπούσκετς & κάρτα Κασεμίρο (20.00)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις