Η… ποιότητα πληρώνει 1.90 και 2.05

Η πρωτάρα και… ο πρίγκιπας

Βαρβάτη ημέρα η Πέμπτη, όπου η στήλη ήταν άκρως επιτυχημένη, έχοντας μονάχα ένα μικρό, ελληνικό πταίσμα. Ο ΠΑΟΚ μας χάλασε το απόλυτο του 4/4, μένοντας και ο ίδιος στην ισοπαλία, αλλά και πάλι η στήλη ήταν αρκετά συν.

Σάββατο σήμερα, ημέρα χαράς για το ποδόσφαιρο και τον φίλαθλο, αλλά και όσους έχετε την ευτυχία να διαβάζετε τα άρθρα μας και εν ολίγοις να είστε εν δυνάμει… κουβανέζοι.

Κουρασμένη, αλλά ποιοτικότερη 

Η αρχή σήμερα θα γίνει με την Γερμανία, όπου η Μάιντz θα υποδεχθεί την ευρωπαία Γκλάντμπαχ. Παρουσιάζοντας μια μικρή ανάλυση για τις δύο ομάδες, η γηπεδούχος είναι προς ώρας η χειρότερη ομάδα της λίγκας (μαζί με τη Σάλκε), έχοντας πετύχει μόλις δύο γκολ, ενώ έχει δεχτεί 12. Μάζεψε συνολικά 0 βαθμούς, ενώ η σημερινή της αντίπαλος δεν έχει ούτε αυτή ιδανικό ξεκίνημα. Η Γκλάντμπαχ έχει μαζέψει πέντε βαθμούς, πετυχαίνοντας ισάριθμα γκολ και δεχόμενη άλλα έξι.

Παρά το κακό της ξεκίνημα στη Γερμανία, η φιλοξενούμενη διαθέτει σαφώς ποιοτικότερη ομάδα και απομένει να το αποδείξει και φέτος στους αγωνιστικούς χώρους. Παραλίγο μάλιστα στην πρεμιέρα της στο Champions League να κερδίσει στο Μιλάνο την Ίντερ και με ανατροπή.

Σαφώς θα έχει κούραση, σίγουρα το μυαλό της θα βρίσκεται και στο παιχνίδι της ερχόμενης εβδομάδας για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αλλά η Γκλάντμπαχ δεν μπορεί να γκελάρει σε ακόμα ένα παιχνίδι. Η γερμανική φιλοσοφία πάντοτε δεν επέλεγε παιχνίδια και οι ομάδες αγωνίζονταν σε όλα. Διπλό με over 1,5 στο 1.90.

Δεν υπολογίζει αντιπάλους η Αταλάντα

Δεν αποτελεί πλέον έκπληξη η απόδοση των Ιταλών, καθώς και τα πολλά είναι η αλήθεια γκολ που πετυχαίνουν. Αποτελεί από τη φύση της πλέον επιθετική ομάδα, καθώς ανεξαρτήτως αντιπάλου, ο Γκασπερίνι δεν αλλάζει τακτική προσέγγιση και φιλοσοφία. Ίδιο σύστημα, ίδια λογική σε κάθε παιχνίδι.

Αντίπαλος της Αταλάντα σήμερα η Σαμπντόρια, της οποίας ηγείται ο… αιωνόβιος Φάμπιο Κουαλιαρέλα. Στα ποδοσφαιρικά… τελευταία του, ο Ιταλός παίρνει στην πλάτη του τη Σαμπντόρια από πέρυσι και σκοράρει κατά ριπάς. Παράλληλα, η τεχνική και το παιχνίδι του πολύπειρου επιθετικού βοηθάει και στη δημιουργία της ομάδας.

Το σημερινό παιχνίδι θα κριθεί καθαρά από τις ορέξεις της Αταλάντα. Φέτος έχει ξεκινήσει εκπληκτικά, με μοναδικό κάκιστο παιχνίδι αυτό με την Νάπολι. 4-0 στο ημίχρονο ήτανε, ολίγον ντροπή. Στα σημερινά λοιπόν και επειδή η Αταλάντα είναι σε φόρμα ποντάρουμε στη νίκη της με -1 ευρωπαϊκό χάντικαπ, σε απόδοση 2.05.


Μονό 

16:00 Αταλάντα (-1) – Σαμπντόρια: 1 (2.05)


Μονό

16:30 Μάιντζ – Γκλάντμπαχ: 2 & over 1,5 (1.90)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις