ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Clasico με combo του... 10.00!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Clasico με combo του... 10.00!

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Clasico με combo του… 10.00!

Clasico με combo του... 10.00!

Πολύ καλημέρα σε όλους και όλες, καλό Σ/Κ να έχουμε. Επιστροφή στις νίκες με ταμείο την Πέμπτη, μια τονωτική ένεση στο ηθικό και στην τσέπη φυσικά ενόψει ενός πολύ ενδιαφέρον, στοιχηματικά, διημέρου.

Αρκετή ώρα σκεφτόμουν πώς να ξεκινήσω την εισαγωγή μου για το αγώνα Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης. Τι να γράψω που δεν έχει ξαναγραφτεί για το μεγαλύτερο ντέρμπι του κόσμου; Μπορεί να έχει χάσει την αίγλη προηγούμενων ετών, αλλά δεν παύει να είναι μια πραγματική τιτανομαχία.

Η Μπαρτσελόνα ξεμπούκωσε στο Champions League, απέναντι στην Φερεντσβάρος, διόρθωσε λίγο την εικόνα της μετά την ήττα της στο πρωτάθλημα από την Χετάφε και έστειλε μήνυμα για τον επερχόμενο αγώνα της. Υπάρχουν όμως θέματα. Γκρίνια για πρόσωπα που δεν προσφέρουν τα αναμενόμενα (βλ. Γκριζμάν), στο αμυντικό κομμάτι δέχεται φάσεις και γκολ πολύ εύκολα και μουρμούρα με τον η ομάδα έχει στηθεί ή όχι σωστά φέτος, μεταγραφικό σκέλος, για να διεκδικήσει την χαμένη πρωτιά εντός και εκτός συνόρων. Προβληματίζεται έντονα ο Κούμαν αλλά μέχρι στιγμής προσπαθεί να τα διαχειριστεί όλα αυτά με το μικρότερο δυνατό κόστος. Θα παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, μόνη διαφορά ότι ξεκινάει βασικός ο Κoουτίνιο αντί του Πιάνιτς, ενώ θα αρχίσει τον αγώνα ο Φατί και στον πάγκο Ντεμπελέ και Γκριζμάν.

Η Ρεάλ περνάει μίνι κρίση. Στην ήττα εντός από την Καντίθ ήταν απλά απερίγραπτη, με την χειρότερη δυνατή έννοια. Δέχθηκε νωρίς το γκολ, κυριάρχησε από θέμα κατοχής στον αγώνα(75%), αλλά ήταν εκνευριστικά άστοχη και δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων. Κινδύνευσε και σε κάποιες περιπτώσεις να δεχθεί και δεύτερο τέρμα! Σνόμπαρε τον αγώνα και το πλήρωσε. Η εμφάνιση αυτή πήγαινε για Όσκαρ χειρότερης εμφάνισης της σεζόν! Και γράφω πήγαινε γιατί ακολούθησε ο εντός έδρας αγώνας για το Champions League με την Σαχτάρ, που στο πρώτο ημίχρονο νόμιζα ότι κατέβηκε η… γ’  ομάδα από τα τσικό! Έχανε 0-3 από μια ελλιπή Σαχτάρ και με μία μόνο αξιόλογη φάση για γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο διόρθωσε τα πράγματα κάπως ο Ζιντάν με τις αλλαγές, μείωσε αλλά δεν απέφυγε την ήττα (2-3). Υπερβολικά πολλές οι αλλαγές από τον “Ζιζού”, σκεφτόταν περισσότερο τον σημερινό αγώνα και για  να τα λέμε όλα έχει πολλά και δίκαια παράπονα από την διαιτησία, στο τρίτο γκολ της Σαχτάρ η μπάλα ίσως είχε βγει έξω από την γραμμή, πέναλτι που δεν πήγε στο VAR να ελέγξει και  ακυρωθέν γκολ ισοφάρισης για επαφή παίχτη που δεν έγινε!

Αυτά όμως είναι ψιλά γράμματα, όταν λέγεσαι Ρεάλ Μαδρίτης και τα κάνεις λίγες μέρες πριν από ένα τόσο σημαντικό αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Το ματς ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς για τους Καταλανούς και με τον χειρότερο για τους Μαδριλένους, αλλά… ντέρμπι είναι. Όσο εύκολα μπορεί να κερδίσει η Μπαρτσελόνα άλλο τόσο και η Ρεάλ ή να πάει μέχρι και… 0-0!

Επειδή η λογική σε αυτές τις περιπτώσεις πάει περίπατο δεν θα κινηθώ σε αυτά τα πλαίσια ενός απλού πονταρίσματος, αλλά σε ένα δελεαστικό, και με αρκετό ρίσκο η αλήθεια είναι, compo που δεκαπλασιάζει!

Από τα υπόλοιπα της La Liga μόνο την Σεβίλλη, που πέραν της ήττας από την Γρανάδα παίζει καλά και στρωτά απέναντι στην Εϊμπάρ  βλέπω να κερδίζει, αλλά εν μέσω ευρωπαϊκών αναμετρήσεων θα πάω… κόντρα στις αρχές μου και θα το συνδυάσω με λίγα γκολ για να ανεβάσω την απόδοση. Από την Segunda μια δυάδα από τους αγώνες Λογρονιές-Λούγκο και Καστεγιόν-Τζιρόνα, θα στηρίξω τους φιλοξενούμενους με κάλυψη στο dnb για περισσότερη ασφάλεια. Αυτά… καλή συνέχεια.


Μονό (Tipsters League)

17:00 Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μ.: Goal/goal & over 3,5 & over 6,5 κάρτες & περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχ. (10.00)


Μονό

19:30 Σεβίλλη – Εϊμπάρ: 1 & under 3,5 (1.95)


Δυάδα (απόδοσης 3.66)

19:15 Λογρονιές – Λούγκο: 2 dnb (2.00)

21:30 Καστεγιόν – Τζιρόνα: 2 (1.83)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις