Μπάρτσα – Ρεάλ σημειώσατε… 3.65

Μπάρτσα - Ρεάλ σημειώσατε... 3.65

Επιστροφή στη στήλη μας για την αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου, με αρχής γενομένης σήμερα καθώς στο πρόγραμμα δεσπόζουν πολλά ντέρμπι και εγώ διάλεξα να ασχοληθώ με ένα από αυτά. Όμως πάμε να δούμε τις δύο επιλογές της στήλης μας για σήμερα.

Σεληνιασμένη η Αταλάντα

Η Αταλάντα μετά την τεσσάρα που δέχτηκε στην έδρα της Νάπολι την προηγούμενη αγωνιστική, πετάχτηκε μέχρι την Δανία και πήρε ένα ξεκούραστο τρίποντο μέσα στην έδρα της Μίντιλαντ με σκορ 4-0 αφήνοντας έτσι πίσω της την βαριά ήττα. Στις νίκες όμως επιθυμεί να επιστρέψει και στο πρωτάθλημα καθώς είχε κάνει τρομερή εκκίνηση, αλλά το στραπάτσο μέσα στη Νάπολι την έριξε από την πρώτη θέση. Αντίπαλός της η μαχητική Σαμπντόρια που έχει δύο νίκες και δύο ήττες στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής.

Την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε μεγάλη νίκη επί της Λάτσιο με σκορ 3-0 στο «Λουίτζι Φεράρις», και το ηθικό της θα είναι ιδιαίτερα ακμαίο. Η Αταλάντα ίσως να είναι λίγο ταλαιπωρημένη από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι, όμως θεωρώ πως άμα βρεθεί στη μέρα της μπορεί να τελειώσει το παιχνίδι και να πάρει την νίκη εύκολα ή δύσκολα. Η Σαμπντόρια δεν θα είναι εύκολη αντίπαλος και δεν θα αφήσει το ματς στη τύχη του, θα κυνηγήσει να βρει ένα γκολ που θα την κρατήσει στο παιχνίδι και θεωρώ πως μπορεί να το βρει με τους έμπειρους ποδοσφαιριστές που διαθέτει. Με ένα combo θα πάμε εδώ ώστε να ανεβάσουμε την αξία του άσου.

«Clasico» χωρίς αίγλη

Το πρώτο ισπανικό ντέρμπι της χρονιάς είναι γεγονός, και η Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ Μαδρίτης θα ριχτούν σε μια ιδιαίτερη μάχη στην αρένα του «Καμπ Νου», για το πολυπόθητο τρίποντο αλλά και την νίκη γοήτρου. Καμία από τις δύο δεν δείχνει αξιόπιστη την δεδομένη χρονική περίοδο. Οι Καταλανοί μοιάζουν να ψάχνουν ακόμα τα πατήματά τους με τον νέο προπονητή, και η Ρεάλ έχει μετατρέψει όλα τα φετινά της ματς σε θρίλερ. Αδυνατεί να καθαρίσει τα ματς και να κερδίσει πιο αδύναμους αντιπάλους. Έχει υποστεί δύο ήττες σοκ την περασμένη εβδομάδα, μία για το πρωτάθλημα με την Κάντιθ εντός έδρας χάνοντας 1-0, και μία στην έναρξη των ομίλων του Champions League από την Σαχτάρ και πάλι εντός έδρας με σκορ 3-2.

Παρόλα αυτά βρίσκεται τρεις βαθμούς πάνω από την μισητή της αντίπαλο και θα επιδιώξει να μην ηττηθεί πρωτίστως, καθώς όπως όλα δείχνουν οι ομάδα του Κούμαν έχει το πάνω χέρι. Βλέπω ένα ματς με πολλές ιδιαιτερότητες, με απουσίες και εύθραυστες ψυχολογίες. Θεωρώ ότι παρά την νίκη της η Μπαρτσελόνα απέναντι στην αδύναμη Φερεντσβάρος, έβγαλε πολλές αδυναμίες στην εκτός έδρα ήττα στη Χετάφε, και δεν νομίζω ότι θα μπορέσει να τις μαζέψει τόσο άμεσα ειδικά σε ένα τόσο μεγάλο ντέρμπι. Και από την η Ρεάλ, δεν είναι ικανή για μία τόσο μεγάλη νίκη με την προβληματική εικόνα που έχει ως τώρα.

Σίγουρα θα ψάξουν αντίδραση και οι δύο το θέμα είναι αν θα το καταφέρουν. Κολλημένους στην ισοπαλία βλέπω τους δύο αντιπάλους, και θα φανεί κατά την διάρκεια του ματς αν μπορεί να προκύψει κάτι.


Combo

16:00 Αταλάντα – Σαμπντόρια: 1 & over 2,5 (1.73)


Μονό (Tipster’s League)

17:00 Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: X (3.65)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις