Ασταθείς άμυνες, ισχυρές επιθέσεις

Ασταθείς άμυνες, ισχυρές επιθέσεις

Καλησπέρα σε όλους από τη νέα στήλη του koubanezos.gr! Στη La Bandiera θα διαβάζετε κυρίως ματς από το ιταλικό πρωτάθλημα. Καλώς σας βρήκα.

Αρχή με το πρώτο παιχνίδι αυτής της αγωνιστικής και πηγαίνουμε στο Σασούολο, μια μικρή ιταλική πόλη με 40.000 κατοίκους στην οποία θα ταξιδέψει η Τορίνο (304 χιλιόμετρα απόσταση) με σκοπό να κατακτήσει το πρώτο θετικό αποτέλεσμα της χρονιάς.

Η Σασσούλο έχει κάνει πολύ δυναμικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με 3 νίκες και 1 ισοπαλία. Δίκαια βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας μιας και στατιστικά έχει την πρώτη θέση σε τελικές προσπάθειες, καθώς και τη δεύτερη καλύτερη επίθεση. Στηρίζεται κυρίως στην επιθετική της λειτουργία και πιο συγκεκριμένα στους Καπούτο (4 γκολ, 2 ασίστ) και Μπεράρντι (3 γκολ, 1 ασίστ). Αμυντικά έχει αρκετά προβλήματα έχοντας δεχθεί 6 τέρματα έως τώρα.

Η Τορίνο διανύει μία κάκιστη περίοδο στο ξεκίνημα του Τζιαμπάολο στον πάγκο καθώς μετρά 3 ήττες σε ισάριθμους αγώνες. Το 4-3-2-1 που χρησιμοποιεί έχει κάποια επιτυχία επιθετικά, κυρίως εξαιτίας της δεινότητας του Αντρέα Μπελότι (4 γκολ σε 3 παιχνίδι) αλλά, αμυντικά, υπάρχουν πολλά κενά.

Στοιχηματικά, όσο κι αν θέλω να ποντάρω στον άσο, ζορίζομαι να πάω απέναντι σε μία ομάδα που έχει τρεις συνεχόμενες ήττες, οπότε η βασική μου επιλογή θα είναι το αμφίτερμα (έχει εμφανιστεί στις τελευταίες 5 αναμετρήσεις των δύο ομάδων).

Επιπλέον επιλογή μου θα είναι οι προσπάθειες που θα κάνει ο «Il Gallo», κατά κόσμον Αντρέα Μπελότι, στην αντίπαλη εστία. έχει κατά μέσο όρο 3,3 ευκαιρίες ανά αγώνα και είναι ο πρωτεργάτης της επιθετικής λειτουργίας της «γκρανάτα». Μάλιστα έχει σκοράρει 6 φορές στα τελευταία 7 παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες!


Μονό

21:45 Σασούολο – Τορίνο: Goal/goal (1.50)


Ειδικό

21:45 Σασούολο – Τορίνο: Μπελότι 2+ προσπάθειες προς την εστία (2.25)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις