Με κάρτες, πέναλτι, σουτ και trixie!

Με κάρτες, πέναλτι, σουτ και trixie!

Καλημέρα αγαπητοί φίλοι του koubanezos.gr. Καταρχήν, να σας ευχαριστήσω για τη στήριξή σας τόσο σε εμένα όσο και σε όλη την ομάδα καθώς και τη στήριξή σας σε όλα τα μέσα επικοινωνίας μας όπως το Instagram, όπως το live του Telegram αλλά και το site.

Χθες το δυνατό μας σημείο πλήρωσε εύκολα καθώς στο ημίχρονο του αγώνα ΠΑΟΚ- Ομόνοια είχε ήδη 19 φάουλ και εμείς θέλαμε 26!

Ξεκίνημα με Ιταλία και το ματς Σασουόλο – Τορίνο. Διαιτητής ο αγαπημένος μου Μάρκο Γκίντα που αν ξεκινήσει να βγάζει κάρτες δε σταματάει. Το πέναλτι δε; Το έχει για ψωμοτύρι. Θα τιμήσω τον combo κόκκινη κάρτα και καταλογισμός πέναλτι στο 9.45 (!) παρακαλώ. Πέρα από αυτό όμως και οι δύο ομάδες έχουν «ύποπτους» παίκτες…

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι Ρεν- Ανζέ εκεί όπου θα ρισκάρουμε αρκετά. Το παιχνίδι καταρχήν το βλέπω πιθανό Χ2 και 1-2 ακριβές σκορ. Η Ρεν είναι εξαιρετική μέχρι τώρα, η Ανζέ όμως δεν είναι κανένα λιμό. Η Ρεν έπαιζε την Τρίτη με την Κράσνονταρ και θα έχει βαριά πόδια σήμερα καθώς δεν είναι ομάδα που έχει συνηθίσει να παίζει κάθε 2-3 ημέρες. Πιστεύω θα στραβοπατήσει καθώς η φιλοξενούμενη είναι ξεκούραστη. Επίσης, το over 8,5 προσπάθειες στην εστία στο πολύ (!) 2.30 θα τιμηθεί, καθώς αποτελούνται από γρήγορους παίκτες οι δύο ομάδες που μπορούν να τις βγάλουν εύκολα.

Τέλος, θα ρισκάρω επίσης με ένα Trixie απόδοσης 63.65! Σε αυτό θα μπουν το Χ2 της Ανζέ για τους λόγους που ανέφερα πιο πάνω. Στη συνέχεια, πηγαίνω με το Χ της Άστον Βίλα με την Λίντς. Οι δύο ομάδες βολεύονται με Χ καθώς η Άστον Βίλα με αγώνα λιγότερο παραμένει στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, και η Λίντς με τον πόντο παραμένει στο πρώτο μισό της βαθμολογίας. Είναι βολική και πιστεύω είναι εκεί που θα κάτσει η μπίλια. Πιθανό σκορ 1-1. Τέλος, στο Trixie θα μπει και η ισοπαλία μεταξύ Στουτγάρδης και Κολωνίας καθώς βλέπω την ομάδα της Στουτγάρδης να στραβοπατάει μετά το καλό ξεκίνημα καθώς η φιλοξενούμενη θα κάνει τα πάντα για να αποσπάσει έστω το βαθμό της ισοπαλίας. Πιθανό το 2-2.

Καλή τύχη σε όλους.


Fun bet

21:45 Σασουόλο – Τορίνο: Κόκκινη κάρτα και καταλογισμός πέναλτι (9.45)


Μονό

22:00 Ρεν – Ανζέ: Over 8,5 προσπάθειες στην εστία (2.30)


Μονό (Tipster’s League)

22:00 Ρεν – Ανζέ: Χ2 (2.07)


Trixie (απόδοσης τριάδας: 35.95)

21:30 Στουτγάρδη – Κολωνία: X (4.03)

22:00 Ρεν – Ανζέ: Χ2 (2.07)

22:00 Άστον Βίλα-  Λιντς: Χ (3.83)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις