Αγγλικά γκολ νορβηγικό 5.30!

Αγγλικά γκολ νορβηγικό 5.30!

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους κουβανέζους! Λίγες μέρες μετά το διπλό ταμείο που μας χάρισαν η Μπανταλόνα με τη Βενέτσια στο Eurocup, επανερχόμαστε άκρως ποδοσφαιρικοί!

Μεσοβδόμαδα είχαμε πολλούς ευρωπαϊκούς αγώνες και αυτό θα συνεχιστεί και τις επόμενες βδομάδες, γεγονός που πρέπει να επηρεάζει τον τρόπο στοιχηματισμού που ακολουθούμε. Ίσως είναι καλύτερο να αποφεύγουμε ομάδες με πολλά παιχνίδια σε λίγες μέρες ή να ψάχνουμε ευκαιρίες για κόντρες. Εγώ προσωπικά χόρτασα εκπλήξεις μετά από Σαχτάρ, Γιουνάιτεντ, Μπριζ και λέω να αποφύγω τέτοια μονοπάτια, πηγαίνοντας κλασικά στις “μικρές” της Αγγλίας και μια μικρή βόλτα στη Σκανδιναβία.

Προϋποθέσεις για πολλά γκολ

Στην Οξφόρδη συγκρούονται η τοπική Γιουνάιτεντ με τη Σουίντον, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της αγγλικής League One. Οι δυο ομάδες είναι ισόβαθμες με 6 βαθμούς, μόνο που η Όξφορντ έχει έναν αγώνα λιγότερο. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τη νίκη με 3-2 επί της ΜΚ Ντονς. Πάνω σ΄ αυτή θέλουν να χτίσουν ένα σερί που θα τους φέρει ψηλότερα στη βαθμολογία, μιας και το ξεκίνημά τους δεν ήταν το ιδανικό. Σήμερα έχουν μια καλή ευκαιρία απέναντι σε μια ομάδα με 4 συνεχόμενες ήττες. Η Σουίντον ηττήθηκε την Τρίτη στην έδρα της Νορθάμπτον με 2-1 στην εμβόλιμη αγωνιστική που είχαν στο Nησί. Είναι η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα στην κατηγορία με 3 ήττες σε ισάριθμους αγώνες και συνολικό σκορ 2-7.

Η Όξφορντ έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αλλά αμυντικά δεν την εμπιστεύομαι, αφού έχει δεχτεί γκολ στους τελευταίους 15 επίσημους αγώνες της! Δε θα ασχοληθώ με σημείο, αλλά θα αρκεστώ στο over 2,5 που προσφέρεται σε τιμές διπλασιασμού.

Φόρμα και έδρα δείχνουν άσσο

Δυο ώρες νωρίτερα, λίγο… νοτιοδυτικότερα, η Έξετερ φιλοξενεί τη Σκάνθορπ για την 8η αγωνιστική της League Two. Μετά το νωθρό ξεκίνημα, με μία ισοπαλία και μία ήττα στις δύο πρώτες αγωνιστικές, η Έξετερ έχει κάνει ένα σερί 5 αγώνων στους οποίους παρέμεινε αήττητη και συγκέντρωσε 11 βαθμούς. Πλέον βρίσκεται στην 9η θέση και σήμερα έχει την ευκαιρία να ανέβει ακόμα ψηλότερα. Την Τρίτη κέρδισε με 2-1 την Κρόουλι και μάλιστα με ανατροπή στο τελευταίο 15λεπτο της αναμέτρησης. Αντίθετα, η σημερινή της αντίπαλος, έβαλε άλλη μια ήττα στο σακούλι της, την 4η συνεχόμενη, αυτή τη φορά με 1-0 στην έδρα της Τσέλτεναμ. Η Σκάνθορπ είναι η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας με 3/3 ήττες και κανένα γκολ. Κανένα της ματς δεν έχει ξεφύγει στο σκορ από αυτά τα τρία, σε αντίθεση με τα εντός έδρας ματς που έχει δεχτεί 4άρες και 5άρες.

Η διαφορά ποιότητας και ψυχολογίας των δυο ομάδων, καθώς και ο συνδυασμός της εξαιρετικής εντός έδρας εικόνας της Έξετερ με την πολύ κακή Σκάνθορπ μακριά από το γήπεδό της, μου δείχνουν άσσο. Η νίκη των γηπεδούχων δίνεται σε χαμηλές αποδόσεις και αξίζει να τη συνδυάσουμε με τουλάχιστον δύο γκολ.

Ξέσπασμα της πρωτοπόρου

Για το τέλος άφησα έναν αγώνα από τη δεύτερη κατηγορία της Νορβηγίας. Για την 22η αγωνιστική, η Στιέρνταλς Μπλινκ υποδέχεται την πρωτοπόρο Τρόμσο. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας και απέχουν 4 βαθμούς από τη γραμμή του υποβιβασμού, και 3 από τα play offs ανόδου. Τα 10 over σε 11 εντός έδρας αγώνες δείχνουν το ρυθμό που έχουν οι αγώνες στο γήπεδό της. Μάλιστα σε 8 από αυτά τα ματς δεν περιορίστηκαν σε απλό over 2,5, αλλά το σκορ πήγε σε επίπεδα over 3,5 και σε 5 από αυτές over 4,5! Η Τρόμσο προέρχεται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, και απέχει 6 βαθμούς από τη 2η Σόγκνταλ και 7 βαθμούς από την 3η Λίλεστρομ, που όμως έχει έναν αγώνα λιγότερο. Έχει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία και μία από τις καλύτερες επιθέσεις με συνολικά γκολ 44-18.

Άλλωστε τον τελευταίο μήνα έδωσε 5 αγώνες και σκόραρε 17 γκολ, πετυχαίνοντας ένα… τάλιρο και μια 7άρα! Σήμερα περιμένω νίκη της Τρόμσο και γιατί όχι με αρκετά γκολ, απέναντι σε μια ομάδα που δε ξέρει να αμύνεται.


Combo

15:00 Έξετερ – Σκάνθορπ: 1 & οver 1,5 (2.02)


Μονό (Tipsters League)

16:30 Στιέρνταλς Μπλινκ – Τρόμσο: 2 & οver 2,5 (2.22)


Fun bet

16:30 Στιέρνταλς Μπλινκ – Τρόμσο: Τρόμσο οver 3,5 (5.30)


Μονό

17:00 Όξφορντ – Σουίντον: Over 2,5 (1.98)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις