Συνεχίζει το σερί της

Συνεχίζει το σερί της

Καλημέρα στην παρέα του koubanezos.gr!Ανάμεικτα συναισθήματα μας άφησε η χθεσινή καθώς δεν καταφέραμε να περάσει η δυάδα αφού χάσαμε το over 2,5 στο παιχνίδι της Σταντάρ Λιέγης με τη Ρέιντζερς, πέρασε όμως η επιλογή της Μπράγκα.

Στουτγάρδη –  Κολωνία: Μεγάλη νίκη πανηγύρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Στουτγάρδη με 2-0 επί της Χέρτα στο Βερολίνο. Ήταν η δεύτερη νίκη της εκτός έδρας καθώς είχε κέρδισε και στη Μάιντζ. Η Κολωνία πήρε τον πρώτο της βαθμό στον πρωτάθλημα, 1-1 υποδεχόμενη την Άιντραχτ. Η γηπεδούχος Στουτγάρδη έχει τον πρώτο λόγο ενάντια σε μια Κολωνία που δεν πείθει.

Σασουόλο – Τορίνο: Ονειρεμένο ξεκίνημα έχει πραγματοποιήσει η Σασουόλο καθώς πετάει από νίκη σε νίκη, έσχατη το 4-3 με την Μπολόνια. Ήταν η τρίτη σερί νίκη της και φιγουράρει στη 2η θέση. Η Τορίνο πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο αφού έχει ξεκινήσει με 3/3 ήττες, οι δύο τελευταίες εντός, από Αταλάντα και Κάλιαρι. Σήμερα δεν θα έχει καθόλου εύκολο έργο αν συνεχίσει να πραγματοποιεί ανάλογες εμφανίσεις. Δεν είναι όμως τόσο κακή ομάδα για να βρίσκεται τόσο χαμηλά, νομίζω θα δούμε ένα ματς με αρκετά γκολ.


Μονό (Tipster’s League)

21:30 Στουτγάρδη – Κολωνία: 1 (2.02)


Δυάδα (απόδοσης 3.53)

21:30 Στουτγάρδη – Κολωνία: 1 (2.02)

21:45 Σασουόλο – Τορίνο: Over 2,5 & Goal/goal (1.75)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις