Γειά και χαρά σε όλη τη παρέα του koubanezos.gr! Επιστροφή για τη στήλη της F1, αυτή τη φορά από Πορτογαλικό έδαφος, μια καινούρια πίστα στο πρόγραμμα, λόγω του κορωνοϊού. Ο αγώνας autodromo international do Algavre ή, εν συντομία, του Πορτιμάο, ήταν στο πρόγραμμα τελευταία φορά το 1996, ενώ από τότε χρησιμοποιείται σε χαμηλότερες κατηγορίες ή δοκιμές εξέλιξης. Μια δύσκολη πίστα με ποικιλία στροφών, που δοκιμάζει τη κάθετη δύναμη των μονοθεσίων, εξίσου με τις αντοχές των ελαστικών.

Στοιχηματικά η τελευταία στήλη δε πήγε καλά, καθώς είχαμε αρκετές εγκαταλείψεις στο τελευταίο αγώνα. Στα του τριημέρου μας τώρα, δε θα μπλέξω με δοκιμαστικά, καθώς οι περισσότεροι οδηγοί δε ξέρουν τη πίστα, ούτε οι ομάδες έχουν αρκετά στοιχεία για να στήσουν τα μονοθέσια, οπότε το πρώτο διήμερο θα είναι αναγνωριστικό.

Πρώτη δυάδα στο Πορτιμάο

Πηγαίνουμε στον επίσημο προκριματικό και ποντάρω σε μια δυάδα. Αρχικά στη poll για το Λιούις Χάμιλτον. Είναι από τους οδηγούς που ξέρουν τη πίστα και θεωρώ πως έχει ένα προβάδισμα έναντι των υπολοίπων, αφού έχει και το καλύτερο μονοθέσιο.

Η δυάδα κλείνει με τη διαφορά του νικητή. Θεωρώ πως ο Χάμιλτον αν πάρει τη poll θα το κάνει σχετικά εύκολα, κυρίως λόγω της εμπειρίας του έναντι των υπολοίπων στη συγκεκριμένη πίστα. Ποντάρισμα στη διαφορά να είναι άνω των 0,250 δευτερολέπτων.


Δυάδα (απόδοσης 4.30) 

24/10, 16:00 Νικητής προκριματικού: Λιούις Χάμιλτον (1.50)

24/10, 16:00 Διαφορά νικητή προκριματικού: Over 0,250 δευτερόλεπτα (2.87)

Θέλεις να μη χάνεις ανάρτηση στον δρόμο για το ταμείο;

Κάνε like στη σελίδα του Koubanezos.gr στο Facebook

Εντάξου στο μεγάλο chat του Telegram

Follow το Koubanezos.gr στο Twitter

Ακολούθησε το Koubanezos.gr στο Instagram

Εντάξου στο group του Koubanezos.gr στο Facebook