Δυάδα στο 2.48, combo στο 2.35

Δυάδα στο 2.48, combo στο 2.35

Χαιρετώ την παρέα του koubanezos.gr! Αρκετά καλά εξελίχθηκε η Τετάρτη, με δύο ταμεία από Άγιαξ και Ολυμπιακό. Δυστυχώς όμως η εξαιρετική Σαχτάρ σκόραρε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο και μας χάλασε το τρίτο combo της ημέρας. Σωστές οι αναλύσεις των αγώνων, πολύ σημαντικό για τη συνέχεια.

Στο σημερινό κουπόνι ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Έχουμε και ελληνική συμμετοχή, καθώς αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ εντός έδρας με την Ομόνοια, όπως και η ΑΕΚ που δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράγκα. Πολύ περίεργη στοιχηματικά η περίοδος που διανύουμε εξαιτίας του κορωνοϊού. Όταν ξεκίνησα να γράφω το άρθρο δεν είχα κάποιο νέο από το ρεπορτάζ των ομάδων και μισή ώρα αργότερα εμφανίστηκαν τρία κρούσματα στην Αϊντχόφεν και ένα στον ΠΑΟΚ. Χρειάζεται πολύ προσοχή και να μην ξεφεύγουμε με τα πονταρίσματα μας. Ας δούμε τι έχω ξεχωρίσει για απόψε.

ΠΑΟΚ – Ομόνοια

Ας ξεκινήσουμε από τον 5ο όμιλο και την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την κυπριακή Ομόνοια. Οι γηπεδούχοι δεν είναι καλοί τον τελευταίο καιρό, κάνοντας μέτριες εμφανίσεις και τα αποτελέσματα έρχονται με το ζόρι. Στα θετικά το γεγονός ότι στο τελευταίο του παιχνίδι στην έδρα της ΑΕΚ παρότι έμεινε πίσω στο σκορ, έβγαλε αντίδραση και ισοφάρισε λίγο πριν το τέλος του αγώνα. Υπάρχει ποιότητα στους γηπεδούχους και περιμένω σιγά σιγά να αρχίσει να φαίνεται και στο γήπεδο. Βρέθηκε ποδοσφαιριστής θετικός στον κορωνοϊό, χωρίς να έχει ανακοινωθεί ως τώρα για ποιόν πρόκειται. Η Ομόνοια βρέθηκε στους ομίλους του Europa League μετά τον δίκαιο αποκλεισμό της από τον Ολυμπιακό στα play offs του Champions League. Δεν μου άρεσε καθόλου το παιχνίδι της, περιμένω ο σοβαρός ΠΑΟΚ να πάρει την νίκη. Άλλωστε πρόκειται για το πιο σημαντικό παιχνίδι των ομίλων για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αφού με νίκη μπαίνει γερά στο κόλπο της πρόκρισης.

PSV Αϊντχόφεν – Γρανάδα

Πάμε στην Ολλανδία όπου θα αναμετρηθούν οι δύο ομάδες που συμπληρώνουν τον όμιλο του ΠΑΟΚ. Η Αϊντχόφεν είναι αρκετά έμπειρη με πολλές παρουσίες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έκανε πολλές και σημαντικές μεταγραφές το καλοκαίρι με αποκορύφωμα την απόκτηση του Μάριο Γκέτσε, αλλά και του Εράν Ζάχαβι. Χθες υπήρξε ενημέρωση για τρία κρούσματα σε παίκτες, εκ των οποίων οι δύο βασικοί. Ως τώρα το δείγμα της είναι αρκετά ενθαρρυντικό, με έξι νίκες και μία ισοπαλία σε σύνολο επτά αγώνων. Έχει ως στόχο την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο και σίγουρα να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί στην διοργάνωση. Η Γρανάδα που συμμετέχει για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, δεν έχει ξεκάθαρο στόχο ως προς την ευρωπαϊκή της παρουσία. Όσο πιο ψηλά φτάσει τόσο το καλύτερο για αυτή. Έρχεται από δύσκολο παιχνίδι, όπου επικράτησε της Σεβίλλης με 1-0. Σημαντική η απουσία του Ρομπέρτο Σολδάδο που διαγνώστηκε με κορωνοϊό. Φαβορί οι γηπεδούχοι και θα τους στηρίξω.

Σταντάρ Λιέγης – Ρέιντζερς

Τελευταίο παιχνίδι για σήμερα, αυτό στο Βέλγιο ανάμεσα στη Σταντάρ και τη Ρέιντζερς. Πολύ δυνατή η γηπεδούχος στην έδρα της την φετινή χρονιά, καθώς μετράει 7 παιχνίδια αήττητη. Βεβαία, στον τελευταίο προκριματικό γύρο δυσκολεύτηκε, αλλά τελικά πέρασε την Βοϊβοντίνα στην παράταση. Η Ρέιντζερς έρχεται από σημαντικό διπλό στην έδρα της μισητής Σέλτικ, όντας εξαιρετική καθώς σκόραρε και στα δύο ημίχρονα χωρίς να απειληθεί. Πιστεύω στην ομάδα του Τζέραρντ, είναι σταθερή και θεωρώ ότι θα μείνει όρθια στη Λιέγη.


Μονό (Tipsters League)

19:55 PSV Αϊντχόφεν (-0,25 ΑΗ) – Γρανάδα: 1 & under 4,5 (2.35)


Δυάδα (απόδοσης 2.48)

19:55 ΠΑΟΚ – Ομόνοια: 1Χ & under 3,5 (1.60)

19:55 Σταντάρ Λιέγης – Ρέιντζερς: Χ2 & under 4,5 (1.55)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις