ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Ιμπραχείμμαρος, φαβορί και άμυνες

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Ιμπραχείμμαρος, φαβορί και άμυνες

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Ιμπραχείμμαρος, φαβορί και άμυνες

Μαζέψαμε τα κουβαδάκια μας χθες και βαδίζουμε σε άλλη… διοργάνωση σήμερα. Πρεμιέρα ομίλων Europa League, ως είθισται άλλωστε μετά την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. Η αλήθεια είναι πως η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση επεφύλασσε εκπλήξεις, κάτι που εκτιμώ δε θα υπάρξει στο Europa League. Τουλάχιστον όχι σε τέτοιο βαθμό.

Με οδηγό τον Σουηδό  

Η Σέλτικ υποδέχεται τη Μίλαν στην πρώτη αγωνιστική του Europa League. Αμφότερες δεν έχουν απουσίες, αλλά σίγουρα έχουν μεγάλη διαφορά ψυχολογίας. Η γηπεδούχος ομάδα αποκλείστηκε από το Champions League από την κυπριακή Ομόνοια και το Σάββατο πέρασε από την έδρα της η αιώνια αντίπαλος, η Ρέιντζερς, με 0-2. Εν αντιθέσει με τη γηπεδούχο, το μεγαθήριο εν ονόματι Μίλαν κέρδισε το δικό της, τοπικό και αιώνιο ντέρμπι κόντρα στην Ίντερ, ως τυπικά φιλοξενούμενη και με 2-1.

Δεν είχε να φοβηθεί και κάτι εδώ που το συζητάμε η Μίλαν, έχοντας στο ρόστερ της τον τιτάνα Ιμπραΐμοβιτς. Ο άνθρωπος μπορεί να βοηθήσει σε καθετί από τη μέση και μπροστά. Μπορεί να σηκώσει δέκα συμπαίκτες στην πλάτη του και να φέρει τη νίκη στην ομάδα του. Όπως θα γίνει και απόψε, με τον Σουηδό να μη κοιτάει αντίπαλο, διοργάνωση και έδρες. Διπλό με over 1,5 για τη Μίλαν σε απόδοση 2.25.

Ξέπεσε και έγινε… φαβορί

Η αλήθεια είναι πως δε συνηθίζουμε να βλέπουμε την Μπενφίκα στους ομίλους του Europa League. Ο ΠΑΟΚ τους τη… χάλασε στην Τούμπα και τους έστειλε αδιάβαστους. Πλέον, ξεπεσμένοι κάπως στο Europa League, θεωρούνται εκ των φαβορί της διοργάνωσης, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια.

Απόψε παίζει στην Πολωνία με τη Λεχ Πόζναν. Μια ομάδα που, για να λέμε την αλήθεια, δεν μπορεί να κοντράρει την Μπενφίκα. Η διαφορά στην ποιότητα και στην αξία των παικτών είναι χαώδης, όπως και η συνολική διαφορά του κάθε γκρουπ.

Η απόδοση της νίκης των Πορτογάλων δεν πληρώνει, δυστυχώς. Ορθώς κατ’ εμέ λοιπόν ποντάρουμε ολίγον ρισκαδόρικα στο διπλό από ημίχρονο και το συνδυάζουμε με over 1,5, ώστε να… τσιμπήσουμε την απόδοση του 2.25. Και εδώ!

Εκ των πραγμάτων φοβίζουν οι Γερμανοί

Ενδιαφέρον ζευγάρι κοντράρεται σήμερα στη Γερμανία. Η Χόφενχαϊμ υποδέχεται μια ομάδα με σταθερή παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πολλές φορές στο Champions League, τον Ερυθρό Αστέρα. Οι Σέρβοι αγωνίζονται φέτος στο Europa League, πληρώνοντας ακριβά τον αποκλεισμό τους από την Ομόνοια στα προκριματικά για τα αστέρια και για τα εκατομμύρια. Τα πολλά εκατομμύρια για την ακρίβεια.

Εδώ έχουμε δύο ομάδες που αρέσκονται στο επιθετικό ποδόσφαιρο. Η Χόφενχαϊμ συνηθίζει να σκοράρει και πρόκειται για ομάδα με εκπλήξεις. Τις προάλλες κέρδισε τη Μπάγερν του Μονάχου με 4-1! Γενικότερα μια επιθετική ομάδα που σκοράρει και δέχεται παράλληλα γκολ. Μάλιστα έχει να κρατήσει το μηδέν στην εστία της πάνω από 8 (ολογράφως οχτώ) αγώνες.

Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα, η οποία πέρυσι αποκλείστηκε από τους ομίλους του Champions League λίγο πριν το 90′, στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Της στοίχισε το πέναλτι τότε και κατέληξε τέταρτη. Το εγχώριο πρωτάθλημα της δε συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με το Γερμανικό και ίσως ο ρυθμός της αντιπάλου να είναι κατά πολύ ανώτερος.

Υπάρχει διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων και λόγω της επιθετικής φύσης της Χόφενχαϊμ θα επιλέξουμε τη νίκη των Γερμανών σε συνδυασμό με το over 1,5, παίρνοντας την απόδοση του 1.75.

Ελληνοκυπριακή μάχη 

ΠΑΟΚ – Ομόνοια. Επιστροφή λοιπόν για τον “δικέφαλο” του βορρά σε τροχιά ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Είχε να συμμετάσχει σε ομίλους από την χρονιά του πρωταθλήματος, όπου δεν έδωσε την πρέπουσα τότε προσοχή. Αντιμετωπίζει μια πρωτάρα στη διοργάνωση, την Ομόνοια, την οποία γνωρίζουμε από τις αναμετρήσεις της με τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ κατά τα φαινόμενα είναι μια αμφίρροπη ομάδα, στην οποία σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να στηριχθείς ακόμα και να περιμένεις πράγματα. Η κυπριακή ομάδα, όπως είδαμε πρόσφατα στα play offs του Champions League, είναι μια ομάδα που στηρίζεται πρωτίστως στην άμυνα και την αντεπίθεση, με τις επιθετικές τις αρετές να μην είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές κόντρα σε δυνατές ομάδες. Και ο ΠΑΟΚ είναι η αλήθεια πως από τα περσινά play offs του πρωταθλήματος κι έπειτα έχει σφίξει στα μετόπισθεν.

Ομάδες λοιπόν με δυνατές άμυνες. Ο ΠΑΟΚ θα έχει τον πρώτο λόγο, αλλά δύσκολα θα διασπάσει την κυπριακή άμυνα και θα χρειαστεί χρόνο για να το πετύχει. Επιλογή να σκοράρει από το 28′ κι έπειτα, σε απόδοση 2.10.


Μονό

19:55 Λεχ Πόζναν – Μπενφίκα: 2 ημ. / 2 τελ. & over 1,5 (2.25)


Μονό

19:55 ΠΑΟΚ – Ομόνοια: Γκολ μετά το 28′ (2.10)


Σημείο για Tipsters League

22:00 Σέλτικ – Μίλαν: 2 & over 1,5 (2.25)


Μονό

22:00 Χόφενχαϊμ – Ερυθρός Αστέρας: 1 & over 1,5 (1.75)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις