Πρεμιέρα με ευκαιρίες

Πρεμιέρα με ευκαιρίες

Κάθε αρχή και δύσκολη λένε αλλά σε αυτή την… αρχή του Europa League, φαίνεται να προκύπτουν ευκαιρίες που αξίζουν της προσοχής μας. Ας τα δούμε όμως αναλυτικά.

Προτεραιότητα το γκολ

Στο Ζάγκρεμπ, η Nτινάμο υποδέχεται τη Φέγενορντ. Αμφότερες έχουν μπει πολύ ζεστά στη σεζόν, παραμένουν αήττητες και έτσι θέλουν να συνεχίσουν. Φύσει επιθετικές ομάδες, ενώ αμυντικά δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη. Συγκεκριμένα, οι Κροάτες παρουσιάζουν δυσκολίες στο να κρατήσουν απαραβίαστη την εστία τους στο πρωτάθλημα όπου φυσικά ο ανταγωνισμός είναι επίπεδα κάτω απ’ αυτόν που θα αντιμετωπίσουν κόντρα στη Φέγενορντ. Παρόμοια η κατάσταση και στους Ολλανδούς, δέχονται γκολ σε κάθε ματς τον τελευταίο μήνα.

Ο συνδυασμός goal/goal και over 2,5, άνω του διπλασιασμού (2.07).

Παιδική χαρά

Όλα έδειχναν πως θα ακολουθούσε ένα εύκολο κυριακάτικο απόγευμα όταν στο 15’ το σκορ ήταν στο 3-0 κόντρα στη Γουέστ Χαμ. Ωστόσο οι αμυντικές παθογένειες της Τότεναμ, το κατάφεραν κι αυτό. 3-0 μέχρι το 82’ λοιπόν, 3-3 τελικό. Τεράστιο το πρόβλημα στην άμυνα του Μουρίνιο, ενώ επιθετικά οι Σον και Κέιν κάνουν τρομερά πράγματα, ενώ πιθανότατα θα ξεκινήσει κι ο Μπέιλ που θέλει να αποδείξει την αξία του.

Οι Αυστριακοί της LASK, μπορούν να ακολουθήσουν τον ρυθμό, έριξαν για πλάκα τέσσερα στη Λισσαβώνα επί της Σπόρτινγκ για τα play off, και θα βρουν τις στιγμές τους κόντρα στην… παιδική χαρά των Λονδρέζων.

Στο 2.10 το combo αμφιτέρματος και over 2,5.

Βίοι αντίθετοι

Τραγική εμφάνιση και ήττα στο ντέρμπι της Γλασκώβης από την Ρέιντζερς, εντός έδρας μάλιστα, όπου δεν είχε τελική στο στόχο για πρώτη φορά από το 2009! Δεν έχει μπει καλά στη σεζόν η Σέλτικ, οι όμιλοι του Champions League χάθηκαν από νωρίς, ενώ δεν ήταν απλή υπόθεση ούτε η είσοδος σε αυτούς του Europa League όπως αποδείχθηκε με τα αγχώδη 1-0 σε Ρίγα και Σεράγεβο. Στο πρωτάθλημα φυσικά, κάνει πλάκα, αλλά στο ντέρμπι, όπως είπα ήταν «λίγη».

Αντίθετα, η Μίλαν έρχεται από την τεράστια νίκη στο ντέρμπι με την Ίντερ, νίκη που την έφερε μόνη πρώτη έπειτα από οκτώ χρόνια και μάλιστα με το απόλυτο νικών μετά από τέσσερα ματς. Ο 39χρονος Ζλάταν βρίσκεται σε οργιώδη κατάσταση, αποδεικνύοντας πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός…

Οι αντίθετες ψυχολογίες, η φανέλα της Μίλαν και το άδειο «Σέλτικ Παρκ» φέρνουν το διπλό του 1.80 σε πρώτο πλάνο.

Ανώτερη σε όλα

Στην Αυστρία, η Βόλφσμπεργκερ, υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ αλλά όχι στην έδρα της καθώς το γήπεδό της δεν πληροί τις προϋποθέσεις της UEFA και αναγκάζεται να μετακομίσει 60 χιλιόμετρα μακριά. Δεν έχει ξεκινήσει καλά την προσπάθεια της στο φετινό πρωτάθλημα, μετά από τέσσερις αγωνιστικές έχει καταφέρει να πετύχει μόλις μία νίκη, έχοντας χάσει στα υπόλοιπα.

Οι Ρώσοι, μετά την κακή έναρξη στο πρωτάθλημα, το τελευταίο δίμηνο έχουν βρει τον εαυτό τους σκαρφαλώνοντας στην τρίτη θέση, δύο βαθμούς μακριά από την κορυφή. Πέντε νίκες στα έξι τελευταία, σε ανταγωνιστικότερες συνθήκες.

Μεγάλη η διαφορά ποιότητας, αντίθετο το μομέντουμ και η ψυχολογία, θεωρώ ευκαιρία το διπλό στο 2.15.


Δυάδα (απόδοσης 4.35)

22:00 Nτινάμο Ζάγκρεμπ – Φέγενορντ: Goal/goal & over 2,5 (2.07)

22:00 Τότεναμ – LASK Λιντζ: Goal/goal & over 2,5 (2.10)


Δυάδα (απόδοσης 3.87)

22:00 Σέλτικ – Μίλαν: 2 (1.80)

22:00 Βόλφσμπεργκερ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας: 2 (2.15)


Σημείο για Tipster’s League

22:00 Βόλφσμπεργκερ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας: 2 (2.15)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις