Θα μας πληρώσει ο… καράφλας

Θα μας πληρώσει ο... καράφλας

Καλησπέρα κύριοι. Προχθές ο Σιδηρόπουλος μας πλήρωσε με τα φάουλ του και έτσι κάτι μπήκε στην τσέπη μας, καθώς στο άλλο ματς τα φάουλ πήγαν πολύ χαμηλά όπως το φοβόμουν και το ανέφερα και στο κείμενο.

Βραδιά Europa League απόψε και θα κινηθούμε στα ίδια λημέρια. ΠΑΟΚ εναντίον Ομόνοιας και στην ελληνοκυπριακή μάχη θα στηριχτούμε στο over 25,5 συνολικά φάουλ. Θεωρώ ότι και οι δύο ομάδες θα θέλουν να μπουν δυνατά στο γκρουπ και να ξεκινήσουν με το δεξί. Ο ΠΑΟΚ φέτος κάνει αρκετά φάουλ ως ομάδα. Τους Κύπριους φοβάμαι λίγο αλλά πιστεύω θα κάνουν 10-12 φάουλ ώστε να ανακόψουν το ρυθμό και να μας πληγώσουν.

Επίσης, φοβάμαι αρκετά τον διαιτητή. Ο Σκωτσέζος «καράφλας» Μπόμπι Μάντεν οριακά τα βγάζει, και ελπίζουμε να σφυρίζει αρκετά σήμερα το βράδυ. Η σημερινή μου επιλογή θα μπει και στο TL γιατί τη θεωρώ εξαιρετικά πιθανή καθώς το όριο για έναν ουσιαστικά ελληνικό αγώνα είναι μικρό.


Μονό (Tipsters League)

19:55 ΠΑΟΚ- Ομόνοια: Over 25,5 συνολικά φάουλ (1.87)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις