Τώρα, δεν έχει Λούτσο…

Τώρα, δεν έχει Λούτσο…

Κράσνονταρ, σας τα έλεγα χθες, δε μασάει η Ρωσίδα, αλώβητη έφυγε από τη Βρετάνη…

Απόψε παίζει ο Θρύλος των γηπέδων με τη Μαρσέιγι – α ρε Νικόλα Αλέφαντε, πόσο λείπεις. Εννέα χρόνια πέρασαν από το τελευταίο τους στο Καραϊσκάκη, τότε που η Ολιμπίκ είχε πάρει γουίν με 1-0 και με σκόρερ τον Λούτσο τον Γκονζάλες.

Τώρα δεν έχει Λούτσο μπατ σι χαζ Τοβέν αντ, όλσοου, Παγέτ. Ε, και; Ο Πεδρομαρτινσιακός παίζει καλή μπαλίτσα, άδειο θα είναι το στάντιουμ, ο Ελαραμπής μπροστά σκοράρει με μισή φάση, θα την καταπιεί τη Γαλλιδούλα. Πίσω όμως, μπάζει σταθερά, σαν το σπασμένο τζάμι του Τζον του Πλούταρχου.

Εχω ανάδερ ουάν. Η Αταλάντα κάνει νερά, το είδαμε και εις τη Νάπολην όπου οι «παρτενοπέι» την έκαναν μια χαψιά. Περχάπς ντεφορμάρισμα, δεν ξέρω, θα φανεί τουνάιτ. Και που παίζει; Με τη σκύλα τη Μίντιλαντ που εκεί μέσα και τη Γιουνγκ Μπόις κατάπιε, και τη Σλάβια. Εχουν ταλέντο τα Δανά. Ασούκλα με αξία, αλλά γουάντς και κάλυψη για πιο σέιφ.


Fun bet

22:00 Ολυμπιακός – Μαρσέιγ: 1 & over 2,5 (4.20)


Μονό (Tipster’s League)

22:00 Μίντιλαντ – Αταλάντα: 1Χ (2.55)


Fun bet

22:00 Μίντιλαντ – Αταλάντα: 1 (5.70)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις